2022-09-22 23:04:14

Tyrkiet delte med Luxembourg i målorgie

Luxembourg og Tyrkiet skiftedes til at føre i deres indbyrdes opgør i Nations Leagues Gruppe C1, og det sluttede med 3-3 i et opgør, hvor Luxembourg fik point mod tyrkerne for første gang i 50 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tyrkiets landshold befinder sig langt fra fordums styrke, hvor de er placeret i Nations Leagues tredjebedste C-rækker.

Her har de imidlertid fejet al modstand af banen, hvor det før torsdagens kamp var blevet til fire sejre i fire kampe mod Færøerne, Litauen og Luxembourg.

Sidstnævnte kom på besøg i Istanbul i de to holds indbyrdes opgør, som endte med at blive et målrigt et af slagsen.

Efter otte minutters spil bragte gæsterne fra lilleputnationen sig i front ved Marvin Martins, som løb en vild dybdebold fra målmanden Anthony Moris op, der dog ikke blev noteret for assisten grundet en tackling kort før afslutningen.

En udligning havde Tyrkiet dog i sig, og den faldt efter et kvarters spil fra ellevemeterpletten, og det stod Cengiz Under for at eksekvere med et fladt, hårdt spark til 1-1.

Luxembourg havde dog endnu en føring i sig før pausen, da Yvandro Borges Sanches vandt en bold højt på banen og efter en dribletur satte Daniel Sinani op med scoringen til 2-1.

Der blev dog udlignet igen fem minutter før pausen, da Maxime Chanot lavede et selvmål, da New York FC-forsvareren forsøgte at afværge et indlæg, men i stedet bankede den i eget net.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med 20 minutter igen kom Luxembourg foran igen igen, da Gerson Rodrigues sendte luxemburgerne på sejrskurs med en flad afslutning fra kanten af det lille felt til 2-3.

Symptomatisk for kampen ville tyrkerne dog ikke afgive sejren, og det understregede de tre minutter før tid, da Ismail Yuksek bragede et langskud i kassen fra kanten af feltet til 3-3.

Det ene point betød, at Tyrkiet med 13 point er sikre på førstepladsen i gruppen uanset udfaldet af deres sidste kamp mod Færøerne på søndag.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0