2022-10-05 17:54:26

FCK smed sejren i tillægstiden mod City i Youth League

FC Københavns U19-hold smed en 1-0-sejr i tillægstiden, da danskerne spillede 1-1 mod Manchester City i Youth League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

UEFA Youth League - 3. runde

FT

MCU

1 - 1

FCK

FC København skulle onsdag forsøge at fortsætte den flotte start på Youth League, da danskerne ude mødte Manchester City. 

Forud for kampen havde FCK vundet mod både Dortmund og Sevilla, det samme havde Manchester City, derfor var der tale om en direkte duel om førstepladsen. 

FCK’s U19-hold var tæt på at tage føringen kort før pausen, men Thomas Jørgensen kunne lige præcis ikke styre bolden i mål efter flot oplæg fra Noah Sahsah og Emil Højlund. 

Forløsningen kom dog kort inde i anden halvleg, da Sahsah opsnappede en bold på midten af bane. Kantspilleren drev bolden en halv banelængde, inden kan koldblodigt lagde bolden over i det lange hjørne til 1-0. 

Manchester Citys U19-hold satte sig efterfølgende fuldstændig på kampen, og Andreas Dithmer måtte flere gange diske op med fantastisk redninger i det danske mål. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Youth League -FCK smed sejren i tillægstiden mod City i Youth League
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hjemmeholdet var mest på bolden, mens FCK lurede på en omstilling, og det var da også tæt på at blive en fordobling af føringen, men den sidste skarphed manglede. 

Manchester Citys U19 jagtede og jagtede, og i dommerens tillægstid kunne FCK ikke længere holde stand. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indskiftede Joel Ndala fik bolden for fødderne, og så kunne den 16-årige City-spiller banke bolden i nettet via overliggeren. 

Kampen endte 1-1, dermed er begge mandskaber ubesejret i Youth League. Manchester City fører gruppen med en bedre målscore end FCK.

Artiklen fortsætter efter indholdet

UEFA Youth League - 3. runde

FT

MCU

1 - 1

FCK

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0