2022-12-05 20:38:53

MLS-klub jubler over Evander-tilgang: En 'game changer'

Portland Timbers glæder sig over tilgangen af Evander, og midtbanespilleren beskrives som en 'game changer'.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag aften annoncerede MLS-klubben Portland Timbers, at brasilianske Evander skifter fra FC Midtjylland til den amerikanske klub i en rekordhandel. Midtbanespilleren bliver klubbens dyreste nogensinde.

Portland Timbers ser frem til at byde Evander velkommen og forventer meget af ham, lyder det i et interview på klubbens hjemmeside.

- Det var klart fra begyndelsen af ​​denne proces, at dette var en fantastisk mulighed for både Evander og Portland Timbers. Han er en spiller med naturlige evner, i stand til at skabe en forskel og har allerede bevist sig på højt niveau, siger teknisk direktør Ned Grabavoy.

I Portland Timbers bliver Evander en 'Designated Player' - én af tre spillere, som de amerikanske klubber må hente, som sprænger beløbsgrænsen.

Artiklen fortsætter efter billedet

MLS -MLS-klub jubler over Evander-tilgang: En 'game changer'
Foto:

Også klubbens cheftræner Giovanni Savarese sætter ord på tilgangen.

- Vi er ekstremt glade for at byde Evander velkommen til Portland. Han har bevist konsekvent i den danske Superliga, at han har kvaliteten til at være en game changer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hans erfaring i Champions League og Europa League giver os mulighed for at tro på, at han hurtigt vil være i stand til at tilpasse sig MLS.

Evander har fået en kontrakt frem til 2026.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0