2021-07-13 16:07:18

New York City finder ny akademidirektør i FCK

FC København vinker farvel til Morten Grahn, der skifter et job i klubbens talentafdeling ud med at blive akademidirektør i amerikanske New York City.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Morten Grahn har i de seneste ti år været en central figur i FC Københavns ungdomsafdeling, men nu rykker han videre i karrieren.

Han er nemlig tirsdag eftermiddag blevet annonceret som ny academy director i New York City.

- Morten har gennem mange år været anerkendt som en meget fagligt dygtig mand og en af de bedste herhjemme på sit felt, siger FCK-sportsdirektør Peter Christiansen.

- Nu har han fået en stor mulighed i en af verdens største fodboldorganisationer og samtidig et spændende eventyr for ham og familien i New York. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Morten rejser, men vi har stor respekt for hans beslutning og ønsker ham alt det bedste fremover.

Udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

Major League Soccer -New York City finder ny akademidirektør i FCK
Foto: FCK.dk

- Det er ærgerligt, at vi mister en stor personlighed og faglig profil, som har været et omdrejningspunkt gennem mange år.

- Morten har gjort sig fortjent til denne store mulighed, og det er først og fremmest en stor anerkendelse af hans kompetencer, men også en anerkendelse af vores miljø og klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi uddanner ikke kun fremtidens professionelle fodboldspillere, men også medarbejdere til internationalt topniveau, og derfor er vi stolte af, at vi kan sende en kapacitet som Morten afsted, siger Sune Smith-Nielsen.

Morten Grahn har tidligere været A+ træner og U19-cheftræner i FCK, hvor han senest var ansat som Head of Player Development.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0