2022-11-13 17:51:19

Uhre har haft amerikansk våbenlov tæt på: Min kone blev truet

Livet er ikke kun en dans på roser i det amerikanske for Mikael Uhre, som har mærket kulturforskellene og en markant mere liberal våbenlovgivning, som blandt andet har medført, at hans kone er blevet truet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

USA

1 - 1

WAL

MLS-sæsonen er ovre for Mikael Uhre og Philadelphia Union, som var lige ved at hive guldet hjem, havde det ikke været for en tabt straffesparkskonkurrence i finalen mod Los Angeles FC.

Den 28-årige dansker har søndag aften været hjemme i Brøndby, hvor han overværer sine gamle holdkammerater spille mod Viborg, mens han holder lidt fortjent vinterferie.

Overfor Discovery+ blev Uhre bedt om at gøre status på det amerikanske eventyr.

- Det har været en god første sæson. Det er klart, der er rigtig mange ting, man lige skal vænne sig til, når man flytter til et nyt land. Jeg blev jo også far for første gang, lige inden jeg tog derover, så der var en hel del ting, der lige skulle styr på.

- Det kom der heldigvis midt i sæsonen, og så begyndte jeg også at præstere derefter. Men jeg glæder mig til at få en hel pre-season og lige være lidt mere spillet ind på holdet, så tror jeg, det bliver bedre næste år.

Artiklen fortsætter efter billedet

MLS -Uhre har haft amerikansk våbenlov tæt på: Min kone blev truet
Foto: Chris Szagola/AP/Ritzau Scanpix

Den tidligere Brøndby-bomber blev efterfølgende spurgt ind til, hvordan det var at bo i USA, der er 'et mere ekstremt land', som Discoverys Kian Fonoudi beskrev det.

- Jeg har både hørt og set lidt forskellige ting, der ikke er dagligdag her i Danmark. De har jo en lidt anden våbenlov derovre, end vi har, skal vi bare sige det sådan... Altså jeg er ikke blevet truet, men min kone er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så der har været lidt forskellige episoder, men overall har vi det godt. Vi flytter lidt udenfor byen, når vi kommer tilbage.

Mikael Uhre kom til Philadelphia Union I januar. Han har scoret 13 mål i 27 kampe for sin nye klub.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

USA

1 - 1

WAL

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0