2022-09-22 15:00:02

Utilfreds Higuain: Hvorfor må jeg ikke svare igen på kritik?

Livet som fodboldspiller er ikke udelukkende en fornøjelse, mener 34-årige Gonzalo Higuain, man må også finde sig i til tider urimelig kritik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Venskab - 1. runde

FT

ARG

3 - 0

HON

Gonzalo Higuain, der i dag spiller for Inter Miami i den amerikanske MLS, åbner op om et fodboldliv med svære øjeblikke, hvor kritikken er haglet ned over ham.

Argentineren har en lang og momentan gloværdig karriere, hvor han har repræsenteret en række af Europas største klubber. I tidens løb har han måtte stå model til stor kritik fra fans, hvilket han ikke synes er fair.

- Folk tror, vi har et nemt liv, men sådan er det ikke. Vi har ikke de samme rettigheder som andre. Når du går på gaden, og du bliver fornærmet, kan du ikke reagere.

- Hvis du taber en kamp, misser et mål eller misser en vigtig kamp, kan du ikke forlade huset. Det er en sport, et job, og det må du ikke forveksle.

- Jeg synes, det er uretfærdigt at have levet 15 år i verdenseliten og ikke have chancen for at reagere og måtte bøje sig for fornærmelser og mangel på respekt. På dette tidspunkt i mit liv kan jeg ikke tolerere det længere, fortæller Higuain til TyC Sports.

På landsholdet har argentineren også fået sin del af kritik. Ikke mindst efter VM-finalen i 2014, hvor han brændte en kæmpe chance, som kunne have bragt Argentina foran 1-0 efter 20 minutter.

Men landsholdskritikken er han mere rolig over. Han er meget tilfreds med sin landsholdskarriere, når han ser tilbage på den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er rolig omkring det, fordi jeg gav mit liv for landsholdet. Jeg er stolt af det, jeg har gjort, og jeg fortryder ikke noget.

Higuain har i denne sæson spillet 25 kampe for David Beckhams Inter Miami. Det er indtil videre blevet til 13 mål og tre assists.

Venskab - 1. runde

FT

ARG

3 - 0

HON

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0