Major League Soccer -Vred Wanyama: Spurs burde have vist tillid
2020-04-14 22:40:01
Foto: Getty Images

Vred Wanyama: Spurs burde have vist tillid

Den tidligere Tottenham-spiller var ikke tilfreds med, at han ikke fik nok chancer efter sin skadespause. Han er nu hos Montreal Impact i MLS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Victor Wanyama blev i marts hentet til MLS, hvor Thierry Henrys Montreal Impact stod klar med en kontrakt til Tottenham-spilleren, der blot havde spillet fire kampe for Spurs i sæsonen indtil da.

Wanyama fortæller i et interview med The Athletic, at han ikke mener, han fik nok tillid i London-klubben til at komme sig ovenpå en længerevarende knæskade i midten af sidste sæson, hvor frustrationen kulminerede, da han sad bænket i Champions League-finalen.

- Jeg var frustreret, og da jeg kom tilbage fra min skade, fik jeg ikke nok chancer for at spille og nyde min fodbold. Da jeg kom tilbage, skulle klubben have stolet på mig og givet mig flere chancer for at spille, siger Wanyama og fortsætter:

- Jeg var fit, og jeg trænede godt. Jeg skændtes aldrig med Pochettino, men jeg ville gerne tale med ham. Jeg gik til hans kontor, men han havde travlt, så jeg tage med hans assistent. Han sagde, jeg skulle være tålmodig, at min chance ville komme og bla bla bla. 

- Jeg prøvede ikke at tale med dem igen. Det er derfor, jeg forlod klubben. Jeg er en fodboldspiller, og jeg ville spille fodbold. Jeg elsker Spurs, men jeg elsker at spille fodbold mere.

- Det pissede mig virkelig, virkelig meget af ikke at starte den kamp. Og endnu mere, at vi ikke vandt. Jeg prøvede at opildne dem, der spillede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kenyanske Wanyama har spillet en enkelt kamp for sin nye klub indtil nu.


Foto: Getty Images

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0