2023-02-04 20:02:06

Real Madrid får egyptisk modstand i semifinalen ved klub-VM

Lørdag aften vandt egyptiske Al Ahly 1-0 over amerikanske Seattle Sounders, og man møder dermed Real Madrid i semifinalen ved VM for klubhold. Den anden semifinale mødes Al-Hilal og Flamengo.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Klub-VM - 2. runde

FT

SEA

0 - 1

ALA

88'
0 1
Mohamed Afsha
Mål

Lørdag aften skulle der spilles kvartfinaler ved VM for klubhold.

Her skulle amerikanske Seattle Sounders konkurrere med egyptiske Al Ahly om en plads i semifinalen, hvor selveste Real Madrid venter.

Det var egypterne, der lagde bedst fra land, og i kampens indledning havde man flere fine muligheder for at bringe sig foran.

Den sidste skarphed foran mål manglede dog, og i stedet var Seattle tæt på at snuppe føringen efter et kvarters spil, da den tidligere Ajax-spiller Nicolas Lodeiro afsluttede lige forbi den ene stolpe.

Den resterende del af første halvleg bød på flere muligheder til amerikanerne og sporadiske chancer til det egyptiske storhold. Der var dog ingen af mandskaberne, der formåede at få hul på bylden, og første halvleg endte dermed uden mål.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM for klubhold -Real Madrid får egyptisk modstand i semifinalen ved klub-VM
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

De samme tendenser fortsatte på den anden side af pausen, og der var ingen, der for alvor forsøgte gribe taktstokken.

Al Ahly var dog tæt på at bringe sig i front efter 70 minutter, da indskiftede Afsha modtog kuglen på kanten af feltet og afsluttede lige forbi stolpen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Holdet fra Cairo fortsatte herefter med at presse på for opgørets første scoring, og kort før tid kom den store forløsning, da Afsha stod placeret på kanten af feltet og sendte en afslutning afsted, der tog en afretning og gik i kassen bag en chanceløs Seattle-keeper.

Al Ahly vandt dermed 1-0 over amerikanske Seattle Sounders og skal møde mægtige Real Madrid i semifinalen ved VM for klubhold.

I den anden kvartfinale vandt Al-Hilal over Wydad efter straffesparkskonkurrence, og det saudiarabiske mandskab møder dermed brasilianske Flamengo i semifinalen.

Opgøret mellem Real Madrid og Ah Ahly spilles d. 8 februar.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Klub-VM - 2. runde

FT

SEA

0 - 1

ALA

88'
0 1
Mohamed Afsha
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0