2022-03-30 19:29:02

Senegal-chef afviser: Laser ikke set før i landet

Senegal-chef Augustin Senghor afviser, at lasere normalt er at finde på stadions i landet. Han mener heller ikke, at der var tale om chikane eller racisme - Senegal er nemlig et gæstfrit land.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tirsdag aften slog Senegal Egypten ud i VM-kvalifikationens playoff, da de vandt på hjemmebane efter straffesparkskonkurrence.

Kampen bar præg af hjemmeholdets fans' usportlige opførsel, der blandt andet talte lasere peget mod Egypten-spillerne, genstande kastet på grønsværgen og en voldsom baneinvasion efter slutfløjt.

Egypten har efterfølgende klaget over racisme og chikane. Den anklage svarer præsidenten for Det Senegalesiske Fodboldforbund, Augustin Senghor, på, og han mener ikke, at der har været de store problemer.

- Omkring laserne, hvis det skete, så er det første gang i Senegal. Men vi ved, at der var mange af dem i Kairo, og at de ofte bliver brugt i specifikke lande. Senegal er ikke vant til at se dem.

I forhold til anklagerne om racisme og chikane af de egyptiske spillere, har Augustin Senghor svært ved at tro, at der skulle have været noget.

- Efter min mening, så jeg ikke noget, der kan blive opfattet som chauvinisme, fordi det senegalesiske folk er kendt for at være meget åbne og gæstfri.

Augustin Senghor siger også, at han ikke lagde mærke til nogen kasteskyts, fra hvor han var placeret på stadion.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0