Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Yes det har jeg også oplevet. Den er givet videre.
Dette er en signatur.
Jeg ved ikke om programmørerne(e) er klar over det, men nogle gange, af for mig uvisse årsager, så begynder tekstboksen, hvor man skriver et indlæg at smide en masse forkert html-kode ind i tekstboksen, hvis man rediger et indlæg med link i. Eller måske bare anden html kode i det hele taget (italics, bold, underscore etc.). I hvert med links.


Den konverterer [ i editoren til html tags med <. Og links bliver konverteret til html kode, så tekstboksen ikke konverterer der rigtigt.


Jeg ved ikke om I opmærksomme på det, men det er en meget gammel fejl, som jeg tror mange har oplevet. Måske er det ikke sådan til at finde fejlen, ved ikke.

Men der er et eller andet, der nemt går galt med tekstformatering og links, når man redigerer et indlæg, der indeholder dem. Den gør det i hvert fald på mobil. Jeg tror muligvis også på desktop.


Jeg ved ikke om det er alle gange (nogle gange går det fint), men det sker i hvert fald tit (på mobil-versionen).
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Ang. livescore.

Kan man lave det så tillægstid også bliver vist? Som det er nu stopper uret på ´90, men det er jo lidt relevant om det er ´91 eller ´95, hvis man sidder med krydsede fingre.
Er der overhovedet nogen fra Bold, der læser med i disse kommentarer?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Kan jeg ikke se livestilling i livescore mere på mobiludgaven?
Tilsyneladende ikke Skjold99.. :-)
Hva' høvled ska' man med en Live Score, hvis man ikke ka' se en Live-stilling? Og så er det faktisk rigtig dejligt, at man ka' se, hvad der sker i den 7. division i England, men tåbeligt, at man ikk' kan se Danmarksserien.
Det nye design fungerer altså slet ikke. Jeg prøver at gå ind på en nyhed hvor jeg så kan se at der er 12 kommentarer, men så går jeg længere ned og så står der ingen kommentarer. Så prøver jeg selv at oprette et indlæg hvorefter der kommer en fejlmeddelelse. Jeg synes alvorligt at i bør overveje at gå tilbage til det gamle design som fungerede næsten upåklageligt. If it ain't broken...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jeg har også min tvivl om der er nogen, altså ud over os brugere, der læser disse kommentarer. Derfor sendte jeg for en uges tid siden en mail til bold.dk på den mail adresse, der står nederst på siden, men jeg har endnu ikke fået noget, der minder om et svar. Ikke så meget som et "tak for din feedback", "tak for din mail" ect. Intet! Jeg begynder at tro, at dem, der har lavet denne nye version af bold er de samme, der står bag MitID og Aula. Større kritik kan man vel næppe få...
Så svar dog for f..... på de indlæg og mails, der bliver skrevet! I opfører jeg total arrogant over for os brugere. Der er jo ingen, eller kun meget få ting, der er blevet rettet efter kritik for brugerne. Jeg mangler stadig at vide, hvornår i får jeres live opdatering til at virke?! Hvad skal jeg med en livescore, der ikke opdaterer eller er det meningen at jeg selv skal trykke F5 hele tiden for at få update på kampene? Og hvorfor gider jeg egentlig sidde at bruge min tid på at skrive en besked når i sikkert ikke læser den... (eller i bedste fald er ligeglad med det jeg skriver)
annonce