Snak

Mere indhold efter annoncen
HELT NED.
Og drop dog alt der der udenomsstøj. Eller begræns det i det mindste.

Jeg tænker på Svend Gehrs og dem fra Nephew. Vær nu en seriøst fodboldpodcast, og drop liren.
Test
Silkeborg IF
Halvdelen af siden er dækket af et zoom in på en eller anden stodders bule i boksershortsene.

Nu ryger adblocker på igen, i er sgu selv uden om det.
En stor forbedring kunne i mine øjne være, at sløjfe den distraherende gule bar, der ofte dukker op i toppen af siden.

Ja ja, jeg ved godt i kalder det breaking news, men hvad er det helt præcis formålet er? At vi skal blive opmærksomme på nyheden? Jeg skal da nok blive opmærksom på nyheden, hvis i placerer den under "nyheder".
At vi skal synes det er en særligt vigtig nyhed? Det er vel individuelt hvor vigtige vi synes det er. Jeg føler mig fint i stand til at vurdere vigtigheden af nyheden uden gule hjælpebjælker.
Kan man tillade sig at håbe på en darkmode version af det nye bold? Det er ikke altid lige fedt at bruge en +1000 nits skærm på dette site.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Hejsa
Jeg har store udfordringer med bold.dk på IOS og vil høre om det er et generelt problem efter skiftet til det nye design?
Sitet er langsomt og Forum siderne indeholder den oprindelige side 1 + en række opdaterede indlæg når man forsøger at læse med i kommentar sporet
Nisi Dominus Frustra ...
Jeg har i dag været ved at finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan bruge "livescore" delen. Jeg ved næsten ikke om jeg skal grine eller græde. I har jo total ødelagt en fuldstændig fantastisk og velfungerende funktion. For det første skal jeg hele tiden trykke på F5 for at få opdatering på stillingerne. Det er på ingen måde holdbart. For det andet kan jeg ikke vælge de kampe jeg gerne vil følge. Enten skal jeg følge hele ligaen eller intet og samtidig skal jeg hele tiden ind i selve kampen for at få flere updates end bare stillingen. F.eks. målscorer, gule og røde kort, brændt straffe osv. Det gør det umuligt at holde et ordentlig overblik over de interessante kampe jeg gerne vil følge. For det tredje savner jeg også at få en live stilling for kampene. For det fjerde savner jeg også at kunne få lyd på når der bliver scoret i de kampe jeg gerne vil følge. Jeg er virkelig nærmest i chok over, at i så aktivt har ødelagt den, for mig, klart bedst funktion på siden og erstattet den med noget så ringe!
Tilskuertal er fjernet fra alle tabeller? Det er da et tab. Generelt hopper og danser siden pga. store annoncer. Det er meget forstyrrende.
https://www.youtube.com/watch?v=jYnC2l1MsfI
Jeg synes der er mange dobbeltposts for tiden. Jeg er selv røget i fælden et par gange. Tidligere blokerede siden det, men nu ruller en del igennem. Er det nyt opsæt som gør det?
annonce