Snak

Mere indhold efter annoncen
Så svar dog for f..... på de indlæg og mails, der bliver skrevet! I opfører jeg total arrogant over for os brugere. Der er jo ingen, eller kun meget få ting, der er blevet rettet efter kritik for brugerne. Jeg mangler stadig at vide, hvornår i får jeres live opdatering til at virke?! Hvad skal jeg med en livescore, der ikke opdaterer eller er det meningen at jeg selv skal trykke F5 hele tiden for at få update på kampene? Og hvorfor gider jeg egentlig sidde at bruge min tid på at skrive en besked når i sikkert ikke læser den... (eller i bedste fald er ligeglad med det jeg skriver)
@Jesper: Pssst, tipsbladet.dk

Jeg er synes også der er ved at være for mange generende ting, så jeg er en sjælden gæst her nu om dage. Der er heldigvis alternativer :)
bold.dk
Hej Jesper. Hvornår har du skrevet en mail? Jeg beklager, hvis du ikke har modtaget et svar. Vi bestræber os efter at svare på alle mails, og jeg kan ikke se en fra dig, så du må meget gerne sende den igen.
Nu er det nye design så også kommet på min tlf, og selvom dette ikke er en lufthavn, ønsker jeg at sige farvel, og tak for denne gang! Det var da et horribelt design I har fået lavet jer! Selvom det gør for ondt at indrømme, så burde man nok rulle det tilbage, inden man mister alle sine "kunder"...
Hver gang jeg har læst en artikel, bliver jeg mindet på at AaB tabte til Viborg, fordi det er den øverste artikel under "mest læste". Det er ret hårdt, kan I få det til at stoppe? Hvorfor ser jeg overhovedet så gammel en nyhed?
Efter nu en måneds tid med det nye design, så stinker det stadig ekstremt meget. Har I overhovedet taget et kig på kritikken? Er ved at rive håret af mig selv hver gang jeg har læst en nyhed, hvor jeg så bliver smidt tilbage til toppen af nyhedslisten hver gang. Så skal jeg scrolle mig ned over hele listen en gang til for at finde ud af hvor jeg kom til. Efter 3. gentagelse af dette plejer jeg at stå af og gå over på et andet site.
Mobilsite: Det er uendeligt irriterende at første indlæg i en tråd skal stå øverst på siden uanset hvilken side af tråden man er i. Udover at det er forvirrende generelt, så gør det visse tråde næsten umulige at bruge:

https://bold.dk/snak/off-topic/amerikansk-politik?room_id=4&thread_id=167140&side=529
Det er også virkeligt irriterende at der ikke står årstal på timestamp på indlæg.
Please tag og overvej om i laver ændringer bare for at lave ændringer - eller om det reelt er en forbedring.
alle jeg kender som - ligesom mig selv - bruger bold hver eneste dag, hader det nye design. Det er ikke til at finde rundt, det ligner lort på pc og mobil, man kan ikke se video, alt historik og tidligere indlæg er væk ( jeg kan ihvertfald ikke finde det under profiler eller andet ).

kan ikke se en eneste god ting ved den her ændring ?!?! INGEN !
og hvorfor skal flere dage gamle nyheder poppe frem også ?

det er i den grad en ommer , please lav det tilbage
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Jeg ved ikke om jeg bare er dårlig til at lede og ikke har fundet det endnu. Men tidligere kunne man under sin profil se en oversigt over de indlæg, man havde lavet i debatter og artikeltråde. Kan man ikke det længere?
annonce