Snak

Mere indhold efter annoncen
@Geddar. Ja, det var tydeligt. Anden del af hans svar var bare unødvendigt, nedladende og konfliktoptrappende.
moderator
Det kan være bold.dk bare ikke er for dig, hvis den slags vælter læsset. Det er jo ret tydeligt at folk reagerer fordi man antager at uretfærdighed har ramt en medfan. Her opfordrer jeg til at tænke rationalt og ikke automatisk antage at ens fangruppe er udsat for hetz.
Nu har du brokket dig adskillige gange, og det er ikke særlig interessant for os. Hvis du har yderligere klager kan du sende dem til bold.dk, men lad være med at bruge trådene til det.
Dette er en signatur.
Altså, nu var det jo din med-moderator, der stillede mig et spørgsmål, som jeg efterfølgende svarede på. At det vælter dit læs, overrasker mig ikke. Og jeg har ikke yderligere klager, så jeg stopper gerne med ikke at interessere dig mere.
moderator
“ Hvad f..... er det for en insinuering sir? Det har ikke en fis med klubforhold at gøre for mit vedkommende. Jeg må bare sige, jeg gang på gang forundres over, at der er nogen, der syntes og synes, at det var en god ide med dig som moderator.”Jeg henviser naturligvis til det der indlæg. Glimrende at vælge debatter fremover, det er det Forum er til. God weekend.
Dette er en signatur.
Er der snart en voksen der gider at lægge Bosse i seng?
Er det fordi han har været her lang tid, at han har uendelig lang snor og carte blanche til at kaste klamme ad hominemer afsted hver gang han skulle forestille sig at indgå i en diskussion om politik? Det har efterhånden stået på mere eller mindre uafbrudt i 4-5 år, nu.

Jeg kan godt forstå at man bliver ivrig når der snakkes politik, men det burde være muligt for en person der næsten er fyrre år gammel, ikke at spyde infantile fornærmelser gang på gang.
Åbenbart ikke.
La prende Vecino.
Jeg kunne godt tænke mig, at I forholdt jer til indholdet i AaBagers indlæg.
https://bold.dk/snak/nyheder/stort-flertal-i-folketinget-vil-bek-mpe-hooligans?side=1&room_id=14&thread_id=545817#

Det er måske mig der er overfølsom (og reagerer derefter - det beklager jeg), men jeg synes ikke forherligelse af stoffer, som kokain hører hjemme på et fodboldsite, uanset hvad indholdet i artiklen så er - eller hvor debatten bevæger sig hen. Citater som:

- Hvorfor skal det nu være et problem at tage stoffer, det er sgu da alkohol der gør folk ukontrollerede voldelige. Lovforslag på baggrund af myter er lort

- Hold da op. Der er vist mange her, hvis eneste kendskab til rusmidler er alkohol og en fætter der engang røg efter på en joint.

Jeg er på ingen måde ironisk, jeg udtaler mig på baggrund af +10 års arbejde med aktive misbrugere, uddannet dertil, egne erfaringer og med opbakning fra blandt andet Danmarks største eksperter på området fx Henrik Rindom

- Klubberne burde være glade for in-stofferne (Kokain og amfetamin.), folk kan drikke meget mere uden at mærke virkningen, så det skæpper godt i kassen...

- Jeg vil hellere have folk med blodnæse og manglende sexlyst på tribunen, end folk med disse påvirkninger, hvis det kommer til at undgå optøjer.

- men tager du en streg kokain, ender du da heller ikke nødvendigvis i slagsmål? Tværtimod kunne du endda gå hen og føle dig glad.....Er så himmelråbende stupide og grænsesøgende, at jeg på ingen måder synes det er acceptabelt. Med et publikum der formentlig holder en ikke uanselig mængde teenagedrenge, synes jeg det er meget uheldigt, at man kan støde på indlæg der nærmest opfordrer til stoffer - eller i det mindste taler det ned som værende mindre farligt end alkohol.
Silkeborg IF
moderator
Jeg kan sagtens se det kontroversielle, men det er trods alt ikke uden valide pointer. Derudover agerer vi ikke holdningspoliti herinde.

Hvordan skal vi i øvrigt forholde os til:

"Jeg er med på at du har knald i låget, men det her er alligevel some next level shit."

"ligesom du tydeligvis har hallucinationer om fiktive rengøringsassistenter i din hybel."

"men når man indleder med at undre sig over hvorfor det nu skal være forbudt at tage stoffer, så har man jo ligesom udstillet sin egen mangel på intelligens. Og det er jo ikke just første gang, at du taber småkagerne i de her diskussioner omkring hooliganisme, pyro og andet hejs som du synes er pisse sejt."

"Han bliver bare hidsig når rengøringskonen tørrer hans coke af lokumsbrættet inden en tur til Horsens. Så ender han i håndgemæng med politiet, fordi han må nøjes med alkohol."


?
https://kortlink.dk/sudv
Holdningspoliti?

At opfordre andre mennesker til at tage stoffer, skal ganske enkelt affejes som "holdningspoliti"? For real?

Du styrer helt selv hvordan du vil forholde dig til de citater fra mig. Jeg går stærkt i rette men en mand som opfordrer og forherliger ulovlige stoffer. Og jeg må indrømme at jeg tænker bold.dk ikke er stedet for mig, hvis I ikke tænker det skal stoppe.

Det kan så være godt nok sikkert.
Silkeborg IF
moderator
Selvfølgelig er det holdningspoliti. Hvordan kan du være uenig i det?
At det er tosset at tage stoffer, kan de fleste blive enige. Men, der skal være plads til den modsatte holdning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er tosset. Og ulovligt.
annonce