Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Det er godt at se, at der løbende kommer små forbedringer. Dog er tråd-titlerne nok lige en tand for meget. Det ville være rart, hvis de var lidt mindre aggressivt markerede. Det virker lidt som dengang man lavede overskrifter i skole-opgaver med Ariel størrelse 20, fed, tredobbelt linjeafstand, bare for at tage lidt mere plads i en tre siders aflevering.

I 1080 ved 100% zoom kan jeg kun se maksimalt 9 tråd-titler ad gangen. Det er ikke en behagelig anvendelse af vertikal plads.

https://pasteboard.co/S9VkcpxdHNUL.png
Skrevet af BoroDane
Man skal stadig manuelt kopiere, indsætte, markere og citere tekst når man vil besvare et indlæg. Og så kan man stadig ikke se hvem der bliver citeret. Det er en irriterende "feature" på et debatforum. Hvorfor ikke lave et reelt debatforum frem for det nuværende niveau, som er på brevdueniveau? Med en rigtig "citerknap" vil det også være muligt at få en notifikation, når man som bruger bliver citeret. I ville kunne lære rigtig meget, hvis i som udviklere også frekventerede andre debatfora på internettet.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af AndersP!
Jeg er enig, BoroDane.

Det der sker lige nu er jo stadig at polere en gammel rustbunke og håbe på den holder. Funktionaliteten er langt langt efter alle andre forums.
Skrevet af Jpp
Hvad er pointen i "Besvar" og "Besvar denne tråd" - og hvad sker der for, at der går så længe inden indlæggene dukker op, efter man har skrevet dem?

Lang vej igen... Jøsses...
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
Jeg kan ikke forstå, hvad vi har gjort forkert, siden vi allesammen skal have så stor en straf.

Jeg kan forstå, at man har smidt det gamle bold.dk helt i lokummet - alt skal åbenbart laves fra bunden, uden at man har gemt noget som helst, så vi kan og må jo ikke få det tilbage, men er der nogen der kan lide det nye? Genererer det nye brugere eller mere aktivitet? Hvordan er trafikken egentlig på bold.dk efterhånden? Mit eget forbrug er styrtdykket pga. det her makværk.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Martinovic
Stærkt der er kommet styr på det med sidetallene.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(501525220608)
Den nye livescore er skod. Det er helt åndssvagt, så forringet siden er blevet. Også selve journalistikken, der er overgået til en slags børnesprog. Venter bare på overskrifter, der lyder "OMFG Christian Eriksen skifter til Man U LOL hahahaha".

Farvel og tak.
Skrevet af Black Spider
Kan nogen ikke lige tage et kik på hvordan jeres visuelle gengivelse af opstillinger på livescore bliver lavet?

For det her er altså ikke normalt måden man spiller henholdsvis 3-4-3 og 3-5-2 på. Wingbacks i 3-back systemer er ikke centrale defensive midtbanespillere.

https://pasteboard.co/mmh5L8lah359.png
Skrevet af qanatoli
qanatoli, kan du dele et link som et eksempel på sådan en tråd, du ønsker at genbesøge? Så tager jeg det med videre. Eller navn på tråden.


Undskyld sent svar: "Att.: vinkendere er det helt store tab - der er virkeligt meget guld i den." Rollespil ti PC" er også en klassiker, som jeg har genbesøgt nogle gange.

I den forbindelse er det dog ret vigtigt, at de bliver søgbare. Altså at man kan fremsøge bestemte indlæg, der indeholder de ord man søger på.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Jussi
Googler man ‘bold.dk vinkendere’ kommer omtalte hit, men trykker man på det kommer man blot til bolds forside.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Armand
jeg vil også gerne lige vende tilbage herinde og kreditere jer for løbene at få glattet ting ud.

jeg bruger næsten udelukkende desktop verisionen men den er tiltagende smertefri og det er længe siden jeg virkelig har siddet og savnet det gamle layout.

man er altid skeptisk overfor forandring og da det her sideskift system blev indført tænkte jeg "åh nej" men det er faktisk fint. Jeg synes stadigvæk påfaldende tit jeg kommer til at læse side 1 af en meget lang klubtråd? men det er hurtigere og mere smertefrit at manøvrere ud af og jeg slipper for at lande på anden eller tredje sidste side når jeg klikker på sidste.

i har fået en indlægs oversigt ind under profil info. det er ret fint. signatur begynder at virke igen omend det ser lidt shaky ud ifht. det gamle layout? så der er håb forude.

jeg er vild med jeg kan se antal kommentarer på nyheder på forsiden og det gør det faktisk super nemt at filtrere de vigtigste nyheder på dagen når jeg kommer hjem efter job og ikke har luret noget i 12 timer. jeg savner stadigvæk et feed over nyeste kommentarer i forside layoutet. hvis man sidder vågen lidt sent eller meget tidligt er det bare hyggeligst at smide en kommentar et sted hvor ting er relevante og ikke sander til pga. manglende fokus. jeg er med på at jeg kan klikke ind under snak men KUNNE man ikke lige rokere lidt på en enkelt af alle reklamerne så der blev plads foroven til højre til den slags, på forsiden? med lille font bliver der plads til relativt meget.

jeg synes personligt der er noget med statistikerne på kampe nu der er lidt rodet. det tager mig i hvert fald længere tid nu at afkode om kamp billedet er det ene eller det andet når skud på mål og forbi mål står tilfældigt og nedenunder ting som hjørne og indkast. farverne bidrager heller ikke til gennemsigtighed for mit vedkommende, bare noget jeg skal bruge tid på at se igennem først. i modsætning til sideskift funktionen er det ikke noget der er blevet bedre med tilvending.

der er stadig et eller andet underligt i at i kører over på det nye site inden i har rettet nogle fejl overhovedet. det tror jeg i sidste ende i ender ud med at have mistet brugere på.
det sagt så er det arbejde i lægger for dagen nu, fint. jeg synes i skrivende stund i er på uafgjort med det gamle site og jeg kan godt se nu, at potentialet her er større.

godt arbejde drenge.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Jussi
Så mangler vi bare, at Shift-knappen virker for Armand.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Armand
kommer aldrig til at ske.

har været nødt til at slå stave kontrol fra på iphonen sådan at den ikke ødelægger et stenhårdt koncept når jeg en sjælden gang i mellem kommenterer fra den :>

gad faktisk godt betale 200kr for at få mit navn skrevet med småt
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Jussi
Du har haft mange kvababbelser med dit brugernavn, armand0.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0