Snak

Mere indhold efter annoncen

Danske hold i Europa

lør 2. nov 2019
Denne debat hersker i 100 tråde efterhånden. Nu kan den tages her.

Kommer det kun FCK til gode når der det går FCK godt i Europa?

Er det pinligt/forventeligt at FCM og BIF ikke ofte kommer i gruppespil? Betyder det noget?

Kommer det de klubber der ikke deltager i Europa til gode, at andre klubber gør det?


Sæt i gang.

Selvfølgelig luner 70 millioner kroner i FCK´s kasse når de kvalificerer sig til et Gruppespil. Men de luner også i F.eks AGF´s kasse da FCK betalte en "rekordpris" (15 millioner) for Stage. Og det kommer med rimelig sikkerhed klubben tilgode igen når FCK sælger spillerne videre da der normalt er en videresalgsklausul i kontrakter med FCK.

Grunden til at jeg har denne holdning er at det er sjældent at klubber sælger til klubber fra samme liga billigt. Jeg tvivler på at AGF kan sælge spillere til udlandet til de priser FCK sælger dem, ellers ville de nok ikke kalde handlen for en rekord handel. FCK er den rigeste klub i Danmark, men den rige må bøde gælder også spillerhandler i Superligaen. De rigeste klubber betaler også mest når de køber profiler, FCK selvfølgelig klart mest da de så også er den rigeste klub i Danmark.

Og selvfølgeligt er det pinligt når FC Midtjylland taber til et svagt Rangers hold. Midtjylland ejede de kampe men spillede som juniorer og smed potentielle sejre væk. Sidste år var det Astana og Malmø der var "for svære" for Midtjylland.

Jeg har det på samme måde med Brøndby, de tabte 7-3 til Braga hvilket i sig selv ikke er så slemt. Men de tabte til et utroligt svagt spillende Braga fordi de spillede klovne spil og forærede kampene væk. Året før havde Brøndby leveret samme klovne spil mod Genk og havde tabt 9-4. Brøndby viser jo tydeligt at de har evnerne til at score mål, de scorede i snit knap 2 mål per kamp. MEN DE LUKKEDE 16 IND????

Både Midtjylland og Brøndby har brug for trænere med international klasse hvis de vil noget i Europa, det er dybt latterligt at de smider kampe og millioner kroner ud af vinduet fordi de mener at deres klovnespil er underholdende..
1. Det kommer FCK rigtig meget tilgode idet at FCK bevare eller måske endda forøre deres rigdom. Det burde dog også komme andre danske klubber til gode idet at man først og fremmest samler en masse coefficient point sammen hvert år som andre hold kan bruge (fedte) af via evt. Bedre seedninger eller indtræden senere i turneringerne. Problemet er så bare at man pisser det hele væk. År efter år. Det kommer også de andre tilgode på den måde at FCK til tider bruger sin rigdom i den danske andedam. Bla. Denne sommer hvor man investerede plus 50 millioner kroner i andre danske klubber som de klubber kan ligge og lege lidt med som det nu lyster. Alle andre danske klubber burde i virkeligheden takke FCK for deres indsats. Uden FCK ville dansk klubfodbold være helt til grin pt. Tendensen er dog så bare at FCK altid pisses på når de spiller europæisk. Hvordan man som fan af et andet dansk hold kan få sig selv til dette forstår man jo ikke.

2. Der er slet ikke nogen tvivl om at det er pinligt den måde især FCM er blevet smadret ud af Europa På de seneste 4 sæsoner. Jeg er pinligt berørt på dansk fodbolds vegne. Her har man en klub som elsker at snakke. Man skal dit og dat men når det kommer til stykket er det varm luft. Man taler om lærepenge hver gang det går galt. Det pinligste er dog den måde FCM og dens fans opfører sig på efterfølgende. Man tror at fordi man ligger og leger lidt i andedammen så er man på niveau med FCK. Det er man ikke. Langt fra. Hvilket bringer mig videre til moderators sidste spørgsmål.

3. Moderator spørger om det kommer andre hold til gode at de ikke spiller Europæisk når andre gør. Ja er svaret. Der er ingen tvivl om at der er forskel på at ligge og lege lidt i andedammen engang pr.. uge til at skulle rejse hele Europa rundt og spille hårde europæiske kampe torsdag aften mod tilsvarende eller bedre fodboldhold samtidigt. Så er der måske nogen der vil trække pengekortet. Det kan man godt. Problemet er jo bare ikke at FCK ikke kan klare det program. Det kan man sagtens. Det viser de sidste 15 år. Problemet er at en klub som feks. FCM har alt for nemt trav i andedammen, netop af den grund at det er det eneste man skal. FCM f.eks. havde helt sikkert ikke trukket så mange point som tilfældet er hvis de havde samme program som FCK. Det så vi sidste gang man prøvede det. Ergo får vi derfor altså et helt forkert billede af de to holds niveau indbyrdes hvor FCM og fans mener de er på samme niveau som FCK fordi man ligger og trækker tilsvarende mange point som FCK samtidigt med at FCK har langt flere og hårde opgaver ved siden af. Det kan ikke være mere forkert. Der er markant forskel på de to. Det så vi senest i sidste sæson hvor FCK smadrede alt og alle da det virkelig gjaldte og man kun have én ting at forholde sig til, inklusiv FCM som burde have været smadret 5,6-0 i guldkampen I Parken. Der var klasseforskel. Det helt store problem for sådan en som mig er at vi så åbenbart ikke kan få muligheden for at få bevist om jeg har ret, hvilket jeg selvfølgelig har. Man failer jo gang på gang.
Alle disse ting kan man egentlig også sige om Brøndbyernens Idrætsforening
"Svagt Rangers hold".

Stop nu. De ligger nr. 2 i EL gruppespillet foran Porto og Feyenoord.

Celtic fører i øvrigt deres gruppe. Mon ikke de to hold har rigtig godt af at hinanden er i en god forfatning?! Rangers er i bedste forfatning i 6-8 år pt.
Silkeborg IF
At man kalder Rangers for et svagt hold vidner da om at man ikke følger ret meget med i hvordan det er gået for Rangers det sidste halve års tid.

Enig i vi mangler en træner med international erfaring, ser dog potentiale med Brian Priske, men jeg er ikke overbevist endnu.
Lad nu være med det der håndvaskeri. Piben havde en helt anden lyd da dette Rangers hold blev trukket op af bowlen. Især fra geniet Sviatchenko. Rangers er et middelmådigt hold med et budget nogenlunde det samme som FCM. Alligevel blev man fuldstændig massakreret i de to kampe. Det samme gjorde man året før mod Astana og Malmø og inden da Apollon og Osmanlispor. FCM er en skamplet for dansk fodbold i Europa. Det må man jo så finde ud af hvorfor man er? Personligt tror jeg ikke det har noget med træneren at gøre, men snarere det tonserfodbold og individuelt baseret spil man praktiserer i Herning. Nu har man så prøvet at ligge stilen lidt om til at ville prøve at spille lidt mere fodbold, det glæder mig, men det er tydeligt at se at Herning nu også kan se at det er det sværeste at gøre i fodbold. Lad os alle håbe det lykkes. Det vil gavne FCM, dansk fodbold og ikke mindst mit eget hold, idet at vi helt sikkert nok skal få nemmere spil i ligaen da FCM helt sikkert ikke kommer til at hente så usandsynligt mange point som de gør når de kun spiller på en hest.
Din måde at formulere dig på er patetisk, og du har endda lovet bod og bedring ved flere tilfælde.
Silkeborg IF
Lad os holde os til temaet. Hvad er din kommentar til det jeg skrev? Er det da forkert de ting jeg skrev? Personligt mener jeg at FCM og vel også BIF skal mindes om deres europæiske-pinligheder så tit som muligt. Medierne gøre det jo ikke. Jeg synes man er sluppet alt alt alt for nemt fra det. Især FCM.
Ahh. En tråd om danske hold i Europa. Fedt at det endelig erkendes fra moderators side, at FCK har fortjent to klubtråde.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Det er måske for meget at forlange at de to klubbers trænere og spillere læser med her, men mon ikke man gøre det til en grad. Det er sådan set bare for at italesætte at der skal strammes op. Jeg mener at jo flere gange at man bliver mindet om sådan nogle ting desto større en iver formoder jeg at man får for at modbevise det og gøre noget ved det. Derfor skuffer det mig at medierne ikke går mere til de to andre hold der burde kunne levere bedre. FCM og BIF har tilsvarende og endda større budgetter end mange af de hold der spiller i EL gruppespil. Det burde derfor kunne lade sig at gøre at præstere bedre. Det er sådan set bare det. Det har intet at gøre med at jeg ikke bryder mig om de to klubber at jeg er så ivrig omkring det.
moderator
"et er sådan set bare for at italesætte at der skal strammes op. Jeg mener at jo flere gange at man bliver mindet om sådan nogle ting desto større en iver formoder jeg at man får for at modbevise det og gøre noget ved det"

Ahh så du har set dig selv som en slags redningmand, der kommer til at hæve niveauet i superligaen, ved at være lidt af en nar herinde?

Kan du ikke bare lade være med at være så øretæveindbydende i samtlige tråde? Du skal konstant trampe nedad selvom dit eget hold sandt for dyden ikke spiller prangende fodbold lige pt. Det er meget trættende og debatterne ender samme sted hver gang. Hvis du føler at det er andre der provokerer der eller hvad undskyldingen nu er, så må du prøve at holde dig i skindet.

Dette er en signatur.
annonce