Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var dig der skrev nar. Jeg er ikke sikker på at man som moderator skal skrive sådan til folk, skal man det? Du kan sikkert sige meget om mig herinde men jeg ligger ikke og skriver skældsord til folk. Det er helt sikkert!

Tilbage til temaet. Nej jeg er skam ikke nogen redningsmand. Slet ikke. Men synes du selv at især medierne gøre nok for at italesætte dette overfor FCM og BIF som er dem man kunne forvente sig mest af? Hvis FCK var blevet fuldstændig smadret af Rangers og årene inden var røget ud til hold som Apollon og Malmø i EL kval så kan jeg love dig for at grippene (medierne) var kommet med det samme og vi skulle høre på det i LANG tid fremover. Jeg er med på at FCK er Danmarks største klub og derfor forventes mest af i Europa, men disse her klubber burde kunne præstere langt bedre end tilfældet er pt. Disse her klubber skal mindes om det så tit som muligt så de forstår alvorligheden af tingene og ikke går ud og spiller med hovedet under armen som er tilfældet hvert år. Ikke af mig, men af medierne og fodboldeksperter. Det sker så ikke. Derfor findes der sådan en som mig. Jeg tager dansk fodbold seriøst.
Nej jeg går sådan set ikke ind for at verbale svinere skal hjælpe noget i det lange løb. Vi taler om at det skal italesættes og diskuteres hvorfor det er sådan og hvad der kan gøres. I den sammenhæng kan man dog ikke undgå at minde dem om pinlighederne. Men du har nok ret i at de nok ikke sidder og læser med sådan et sted her, derfor ærgrer det mig også at medierne ikke fokusere mere på det. Ikke nødvendigvis ved at slå folk oven i hovedet ved at minde dem om deres pinligheder, men ved at debattere og diskutere hvordan vi i dansk fodbold kan blive bedre internationalt. Den debat er ikke eksisterende. Det er ligesom som om det bare er "det" når FCM og BIF f.eks ryger ud af EL. Det gøre mig trist til mode. Det er for useriøst til mig. Det kan ikke passe at jeg er den eneste der har det sådan med dette. Altså at der ikke tales om eller gøres noget ved tingene. Som jeg skrev tidligere har både FCM og BIF tilsvarende eller bedre budgetter end mange af de hold der spiller EL, derfor må man da for f..... kunne finde ud af det.
Tror simpelthen du er den eneste på hele forummet med den logik KaK. Jeg er fortsat i tvivl om du er troll eller ej.
@SotD Du har vist misforstået begrebet tid. At Rangers spiller godt nu betyder da absolut ikke at de var gode mod Midtjylland for 3 måneder siden...

Synes du at Rangers var klasse mod Midtjylland? Eller mod Legia Warszawa for den sags skyld? Det er vidst dig der skal "stoppe nu" og overveje dit næste indlæg..

Rangers stillede 8. August med et hold Midtjylland kunne have slået med en god træner ved roret. Men klovne taktik og søvnige backs solgte kampen for Midtjylland, og returopgøret var derefter rimeligt ligegyldigt. 14 dage senere spillede Rangers 1-0 og 0-0 imod Legia Warszawa, Polens bedste klub men en klub jeg ser som et svagere klub end Midtjylland. Men en god træner lavede en god taktik og holdt Warszawa inde i opgøret i alle 180 minutter.

De store Danske hold bør investere i bedre personale end de normale rotations personer vi bruger i Danmark. Hvor mange klubber har Ove Pedersen efterhånden arbejdet i? Og hvad er det der gør at en klub pludseligt finder at en sådan mand er det nye sort når han har fejlet i 10-12 klubber før? Så vidt jeg ved er Ove Pedersen igen at finde i Midtjylland? Det er jo fuldstændigt sort kammerateri.

Midtjylland har en trup på 29 mand hvis Vibe tropper op, og har en træner der sandsynligvis ikke ville kunne få arbejde som pizzabud andre steder... Sælg da 3 spillere og invester i en god udenlandsk træner der har et CV man kan respektere. En træner der evner at føre et hold i et Europæisk gruppespil og hive nogle millioner til Dansk fodbold..
Jeg så ikke Rangers´ kampe mod Legia, og du skal ikke bilde mig ind, at du gjorde - så lad os lægge dén del ned.

Ja, jeg synes Rangers spillede godt imod FCM, og når de havde behovet skruede de op for tempoet. At FCM havde spil ændrer ikke på, at Rangers var i fuld kontrol, og også siden har vist at have et niveau, hvor FCM skal stå tidligt op for at være med.

At man (KaK) har behov for evigt og altid at fremhæve budgetter for andre hold fatter jeg ganske enkelt ikke. Særligt ikke når det ikke er de hold, som klubberne møder.

Når danske hold møder portugisiske hold, er det muligt, at budgetterne er sammenlignelige, men den portugisiske liga er væsentligt stærkere, bl.a., på grund af de fordele landet nu engang har med spillergrundlag fra Sydamerika.

Jeg ved ikke hvor jeg skal finde de her budgetter, men på Transfermarkt vurderes Rangers til 50mio euro, mere end dobbelt så højt som FCM. Og Rangers er i KLAR fremgang, og nyder selvsagt godt af fortiden, stab, setup, fankultur og meget andet.

Braga vurderes til 102mio euro, Brøndby 26mio.

FCK vurderes til 44mio, altså 20 mio over FCM og BIF. Selvfølgelig er det ikke fair, at forvente det samme af holdene. FCK nyder jo også godt af deres koefficient. Jeg er med på, at de selv har skabt den, men de har alle dage haft bedre forudsætninger end FCM.

Røde Stjerne vurderes til 63mio
Lugano vurderes til 22mio
Malmø vurderes til 20mio
Dinamo Kiev vurderes til 98mio

Dinamo Kiev bør vinde ret sikkert, med FCK som næsten lige så sikker 2´er. Er det en katastrofe hvis ikke FCK går videre? Nej, det synes jeg ikke. Skuffende, ja, katastrofe, nej.
Silkeborg IF
Jeg er i øvrigt ikke uenig i debatten omkring trænervalg og prioritering. Jeg irriteres bare over den dumsmarte holdning til de klubber som holdene ryger ud til. Der er absolut ingen grund til at gøre dem ringere end de er. FCM var aldrig med mod Rangers. Brøndby derimod var vildt gode mod Braga, men fuckede det op med personlige fejl i de døende sekunder. Det er svært som træner at gardere sig imod. FCK var jo ikke mange centimeter fra katastrofe mod Riga heller, men det var jo heller ikke Ståles taktiske oplæg der gjorde, at Riga fik et par kæmpe muligheder til sidst efter ringe opdækning.

Zorniger var et stort navn efter dansk standard, det er vel kun FCM der har fejlet på den front af de danske tophold?!
Silkeborg IF
@SotD Nej jeg så ikke kampene, jeg læste om dem, og Rangers var heldige imod Legia Warszawa.

0-0 sluttede det, og Rangers har dermed gode chancer for at nå med i slutspillet, omend de skal hæve niveauet på hjemmebane.


Det var Rangers som kom bedst fra start, og efter ti minutter burde hjemmeholdets colombianske angriber Alfredo Morelos have bragt Rangers i front, men hans hovedstød gik lige forbi mål.

Legia Warszawa havde også deres chancer, og de var tæt på at komme i front efter et hjørnespark lige inden pausen. Det endte dog målløst efter de første 45 minutter.

Efter pausen overtog Rangers styringen i endnu højere grad, men gæsterne var stadig farlige på deres dødbolde.


Det var Bold.dk´s beskrivelse af kampene.

Og din ide om at Rangers bare gjorde det de skulle, hvordan planlagde de at Sviatchenko skulle stå at sove havde de ansat en hypnotisør? Og gjorde de også det de skulle i kampen ugen før imod stjernerne fra Progres Niederkorn (#3 i Luxembourg) hvor de spillede 0-0? Jeg ved at Steven Gerrard var alt andet end imponeret over holdets spil.... 1 uge før de mødte Midtjylland...

Selvsamme Sviatchenko, der om nogen kender Rangers, udtalte før kampen "Jeg tror, at chancefordelingen er fifty-fifty, men det bliver sindssygt svært, siger Erik Sviatchenko."

Hold kæft hvor er det slapt, at indkassere 4 mål mod et middelmådigt Rangers hold.. Men BIF og Esbjerg leverer jo en lige så pinlig præstation, det ser sort ud for dansk klubfodbold.. Tænk hvis vi k DK ikke kunne regne med FCK, så var vi et rigtig fodbold Uland.. Og jeg holder ikke med FCK.


Det er en fin beskrivelse fra kamp aftenen af Billebums. Det blev skrevet 8/8, ikke 3 måneder efter. 3 af de 4 mål blev indkasseret grundet en ugidelig midtbane og sovende forsvarsspillere.

Derudover så vil jeg altså ikke stå på mål for KAK´s underholdende indlæg, kun for hvad jeg selv skriver. Men det er rimeligt tosset at du, sekundet efter du har kritiseret KaK for at bruge trup værdier, så selv gør det samme :D
@SotD Zorniger var et stort navn, ja. Men han var alt for ensidigt offensiv til Dansk fodbold. Han kunne spille på en streng. Det kan man ikke bruge til ret meget europæisk.

Det der generelt mangler hos de Danske Superliga trænerne er den evne de fleste fans af andre klubber piver over hos Solbakken. Evnen til at accepterer at det kan være bedre at ødelægge en fodboldkamp end at forære den væk.

Selvfølgelig kan FCK ikke slå alle, men når de løber ind i problemer så er de mestre i at spolere kampen for modstanderne. FCK BØR ikke kunne slå Atalanta, Genk, Ajax osv. over to kampe, men med held og dygtighed ender det alligevel med yderst snævre sejre engang imellem fordi FCK ikke forærer modstanderne noget. Og her kommer FCK´s store problem, de vinder sjældent stort hvorfor hold som Riga kan blive farlige.
Hvis ikke et navn som Zorniger er OK for en dansk klub, så er debatten jo død allerede der. For hvilke navne er det du regner med de danske klubber kan hente?

Din håndtering af Rangers må stå for egen regning. Vi bliver aldrig enige, så det er spild af tid at fortsætte. Vi er enige i, at måden FCM røg ud på var skidt. Præmissen om "et svagt Rangers hold" giver jeg ikke en skid for, uanset hvor længe man så fortsætter.

Trup værdierne bringer jeg jo netop for at vise hvor vrøvlet en præmis det er. Det er vel ikke så svært at fatte?
Silkeborg IF
Ludomania

Jeg vil lige oplyse dig om at jeg aldrig har snakket trupværdier. Jeg har snakket om at både FCM og BIF har tilsvarende eller større budgetter end nogle af de hold der spiller i EL gruppespil og at man derfor må kunne forvente mere af dem end tilfældet. Det er brugeren der blander tingene sammen. Men alt dette kunne du jo selv have set hvis du gad læse mine indlæg igennem som har nogle fine pointer. Om man kan lide det eller ej.
annonce