Snak

Mere indhold efter annoncen
Du har helt ret, undrede mig også at ude mål betød noget...

Beklager forvirringen.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Intet problem, jeg gjorde netop det samme i en af de andre tråde.
Wauw.

Yderst gedigent mål af Italien
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Har Locatelli ikke en far der spillede i Serie A som Federico Chiesas?

Der var en angriber i Cagliari hvis jeg ikke tager fejl som har samme efternavn.
Tomas, men jeg ved ikke, om det er familie.
En, måske, meget vild tanke er at man kunne forsøge at lave en 1´er tabel efter gruppespillet og så vælger den bedste 1´er først en modstander i 1. knockout-runde.
På den måde vil det være svært at kalkulere med at møde en bestemt modstander og at alle har noget på spil i sidste runde.

Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Men så opstå andre problemer. Ingen ville vide hvor kampene skulle spilles, eller som her ved dette EM med mange værtslande der holder det, hvor diverse lande skulle spille og bo, før i aller sidste øjeblik. Ligesom forskel på hvor mange billetter der sælges på forhånd når ingen ved om det er i deres hjemland eller anden ende af Europa.

Dit forslag ville måske være mere retfærdigt, men allerede i kvartfinalerne så ville det være det samme som hidtil. Læs tilfældigheder og lidt held/uheld hvem man kommer til at møde.

Fordelen ved nuværende model ved dette EM er uanset hvordan man vender og drejer det, så en fordel for dem der ender nr 1 i en gruppe, da de møder en 3ere fra anden gruppe. En 3 vil andet lige være dårligere end dem der endte højere i gruppen.
Nej, for der er 6 der slutter nummer 1 og kun 4 der ender nummer 3.
Dvs. to får ikke en 3er.

Og man ved jo heller ikke på forhånd hvor man skal spille før man kender sin placering.
Der vil selvfølgelig ved min model være et par dage man skal vente for dem der er færdige med gruppespillet først.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Ja godt se du har ret i. Da jeg skrev det tænkte jeg netop på der var nogle der ikke ville få fordel af en 3´er. Og logistik så rigtigt. Ville ikke ændre noget nævneværdigt der.

Men sådanne ændringer ville nok aldrig komme. Før set hvor konservativt både FIFA og UEFA er for at ændre ting. Der går meget lang tid, og selv åbenlyse ændringer der kunne gøre fodbolden mere retfærdig, ser aldrig dagens lys. Medmindre det handler om at udvide indtjeningen med flere deltagende lande selvfølgelig :-)

VAR er et godt eksempel. De har i årtier kørt med noget lignede system i USA i deres store sportsgrene. Når det endelig kom til fodbolden, så startet op med nogle tåbelige ting, så det der faktisk er et udmærket system til at få mere retfærdige kendelser, endt med at blive upopulært. Glemmer ikke VM 2018 med feks straffe mod Yussuf Poulsen, da en bold der blev sparket forbi mål, men som tilfældigt ramte ham på hans arm, da han hang i luften. I øvrigt med ryggen til, og hovedet i anden retning, så ingen chance for at se bolden komme.
Samtidigt med de ikke brugte VAR i anden situation i selv samme kamp, hvor Danmark muligvis skulle have haft straffe.
Nu er der kommet lidt ændringer med de regler, men må sige jeg ikke helt forstår deres formuleringer, og om den reglen med at dømme straffe på uanset hvordan bolden rammer en modspiller, stadig eksisterer.

Men tror at om 12-15 år så er VAR rigtigt godt. Som det de bruger i USA. Men man tænker hvorfor har de ikke bare kopieret det, fremfor lave alle mulige mærkværdige ting, som så ender med at gøre VAR til et system der laver mange uretfærdige kendelser.
Så fik vi Italien videre som det første hold.

Tror Danmark skal vinde 2-1 mindst over Rusland, og gå efter andenpladsen.
Som det ser ud lige nu, gør Belgien nok rent bord og med de andre resultater har jeg svært ved at se nr. 3 fra grubbe B gå videre.
annonce