Snak

Mere indhold efter annoncen
Det bliver mod Schweiz.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Nu hvor vi halvvejs gennem anden runde, kan man begynde at se på hvilke grupper der sandsynligvis tager de bedste 3. pladser.

Gruppe A ser lovende ud hvis Schweiz slår et svagt Tyrkiet er både Schweiz og Wales på 4 point.

Gruppe B ser ikke så lovende ud, hvis Belgien slår Finland vil tredjepladsen sandsynligvis have 3 point og en negativ målscore.

Gruppe C
Der er vel en ok mulighed for at Østrig og Ukraine spiller uafgjort og begge ender med 4 point og 0 i målscorer

Omvendt, hvis Schweiz ikke vinder, så ser det skidt ud for den gruppe. Uafgjort mellem Schweiz og Tyrkiet, og så har nummer tre kun to point og går ikke videre. Tyrkisk sejr, så er det tre point, men med en rædderlig målscore (medmindre de knuser Schweiz, hvilket mildest talt synes usandsynligt). Men okay, Schweiz er selvfølgelig favoritter.
Jeg så gerne en opstilling med Damsgaard, Dolberg/Wind og Skov Olsen som de tre forreste.

De kan alle spille i de små mellemrum og har et godt blik for medspilleren.

Jeg kan ikke se fidusen med Braithwaite. Han er hurtig og så er han god i presspillet. Men når vi har bolden. Så synes jeg han tager mange egoistiske beslutninger.

Y. Poulsen har også sine forcer i presspillet og passer godt til et hold som Leipzig.

Men hvis vi antager at Rusland forsvarer en del ligesom Finland så tror jeg vi taber hvis vi starter med Poulsen og Braithwaite. Jeg synes ikke de er gode når modstanderen forsvarer helt
Succes is temporary loyalty is forever
Men hvis vi antager at Rusland forsvarer en del ligesom Finland så tror jeg vi taber hvis vi starter med Poulsen og Braithwaite. Jeg synes ikke de er gode når modstanderen forsvarer helt


Men så giver det vel netop ikke mening at starte med Dolberg på top? Så skal man have en der kan udnytte det der bliver skabt af de to små hurtigere du vil have ind.

I den rolle ville Corner eller Poulsen passe langt bedre ind.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Men vi er simpelthen nødt til at få målscorere på banen. Det nytter ikke at tro at Braithwaite og Yussuf kan score de mål, der skal til. Damsgaard var et frisk pust, men han er heller ikke decideret målscorer. Det skal være Dolberg eller Cornelius, Dolberg hvis vi vil have en mand i boksen 100% og Corner hvis vi også har brug for en opspilsstation.

Det var været skidt at se de to førnævnte og også Jonas Wind været nede på egen banehalvdel og tage del i opspillet.

Min pessimisme holder stik. Men jeg vil mene at hvis vi bare kommer videre, og den står på knock-out kampe, er vi væsentligt bedre stillet. Og forsvaret har jeg stadig stor tillid til.
Stærkt af Sverige 2 kampe 4 point og 0 mål indkasseret, så god som videre til 1/8 finalerne.

Her kunne det meget vel blive som nr.1 eller nr.2 dermed undgår de grupper-vinderer

Hvor trænger Danmark bare til et internationalt klasse stadion, lidt ala det svenske nationalstadion...
Men det er desvære nok ikke lige på trapperne ..
[b]"I den rolle ville Corner eller Poulsen passe langt bedre ind"
[/b]

Corner er ikke i form pt. Dvs det borger for en form for kvalitet at have spillet så mange kampe i denne sæson i Serie A i denne sæson.

Men ved ikke hvorfor han ikke kan score mere ? Sidste sæson havde han en periode hvor han var vild.

I kampen mod Belgien så man desværre hans svagheder. Jo bliver der sparket høje bolde ind i feltet, så er han suveræn. Men det desværre også kun de evner vi pt får fra ham. Han virker umådelig langsom og tung. Og sætte spillere af eller sparketeknik ligger lavt pt.
I presspil som der uanset hvad også vil være brug for når vi mister bolden, der var han mod Belgien nærmest ikke eksisterende. Utrolig langsom og tung luntede han rundt.

Der mere fidus til Dolberg. Han er ekstrem god til at holde på bolden, bevæge sig i små rum, og en af dem der sammen med Damsgaard og Skov Olsen kan spille nærmest tika taka og kombinere sig igennem. Snakker vi om teknik og spilsforståelse er de 3 i en hel anden liga end vores øvrige angribere.
Dolberg har endnu en evne frem for de andre angribere. Hans sparketeknik meget bedre, hvilket vi har savnet på det danske landshold.
Sidst men ikke mindst så arbejder Dolberg nu meget for holdet. Han er hurtig og har de gange han har spillet konstant været nede og genere modstander målmænd og opspil.
Corner evner simpelthen ikke den del. Dels for langsom og virker slet ikke som han gider sprinte.

Håber på en opblomstring af Dolberg. At han får mere selvtillid. Han er simpelthen flere niveuer over vores øvrige spidsangribere på næsten alle parometre.
Jeg så gerne Yusuf på toppen igen.

Han er chancesøgende, og så har han både fart og styrke, desuden er han også en god opspilsstation. Han minder mig, nok mest af statur, om Crouch. Han mister få bolde i opspillet og får raget meget til sig.

Mathias Jensen har jeg endnu ikke helt fidus til, så gerne Nørgaard på 6eren og Pierre og Delaney skubbet fremad, for at bryde spillet lang fremme på banen.
What`s the matter Harry?!
annonce