Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Ph. C

Jeg er ikke uenig med dig at der er gode målmænd på vej, det skrev jeg heller ikke der ikke var.
Men Schmeichel ned til nummer 2/Rønnow sammenlignet med Kjær ned til Andersen lige nu, der er forskel vil jeg mene, det var det eneste jeg påpegede.
Rønnow er en fin reserve. Men jeg glæder mig til at se, målmands situationen bliver noget hen af, Oliver C, Iversen og Hermansen, det er ikke fuldstændig urealistisk synes jeg.Skrevet af 2.0
Rimelig dejligt at tjekke en afstemning på Manchester Uniteds fanforum Red Café om, hvem der har været deres vigtigste spiller indtil videre i denne sæson.

Top-5 i skrivende stund:

1. Christian Eriksen, 61,6% af stemmerne
2. Lisandro Martinez, 12,3%
3. Raphaël Varane, 11,0%
4. Bruno Fernandes, 5,5%
5. Anthony Martial, 2,7%

Det er vist dét, man kalder "emphatic".
Skrevet af Kejseren af Japan
Det er sgu ikke de fedeste trøjer DBU er disket op med til slutrunden. Har købt en alligevel, da det efterhånden er eneste mulighed for at få fingrene i en landsholdstrøje, men synes faktisk den røde er lidt ærgerlig. Jeg kan bedre forstå den hvide, selvom jeg synes det er synd med det ligeledes hvide logo. Det havde måske været en ide at bytte op på logoerne på hhv. den røde og hvide variant, men hvad ved jeg.
Skrevet af Jussi
Så længe vi blot husker, at Hummel er lig med opgang og succes, mens Adidas er det stik modsatte.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Kejseren af Japan
Traditionelt set har vi næsten større succes jo grimmere trøjer.
Skrevet af npl
Spiller vi i sort vinder vi hele molevitten.
Skrevet af Jussi
Hvad har vi egentlig spillet i af mærkværdige farver?

Vi spillede i blåt i 1-0-sejren over Kroatien i 99 på Sands forrygende solomål.

Men spillede vi ikke i grønt i en af optaktskampene forud for VM 02?

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af SotD
Jeg kan godt huske den blå - eller den var vel mest af alt bare hvid med nogle blå striber/streger på tværs.

Den grønne siger mig dog intet.

Siden 80’erne har det i det hele taget ikke været specielt kreativt. Jeg synes trøjen fra EM 1996 kvalen var rædderlig. Den havde sådan nogle røvsyge hvide ærmer. Vi havde en nyfortolkning af den sidenhen, som dog så OK ud synes jeg.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det bliver spændende at se kampen i aften. Jeg er med på, at Nations League bliver talt ned af en del lande, men for nationer som Danmark og Kroatien er det vel netop muligheden for at opleve store kampe og det at stå i en semifinale mod hold som Spanien, Tyskland, Belgien el. lign., lader man næppe passere uden kamp.

Kampen bliver selvfølgelig ekstra spændende set i lyset af, at turneringen defacto kan afgøres i aften med en sejr til ét af holdene. Vinder Danmark er den matematisk set lukket, men vinder Kroatien skal de bare matche vores resultat mod Frankrig - imod et østrigsk landshold hvor både Frankrig og Østrig må forventes at give den lidt gas for ikke at ryge ud af den bedste række. (forudsat at Østrig ikke slår Frankrig i aften, hvormed de to modstandere ikke har mere at spille for i sidste runde).

I min optik er X til kroaternes fordel, da de har en nemmere afgørende kamp end os - og en alvorlig revanche til gode. Men selvfølgelig også fordi de da vil være bedre indbyrdes end os med en pointforskel på to, hvilket betyder at vi ikke kan bruge en uafgjort mod Frankrig til noget hvis Kroatien som forventet vinder i Østrig.

Så det bliver en speciel kamp, hvor vi - trods det at vi fører rækken - har mest at tabe jo længere der står 0-0. Jeg glæder mig til at se hvordan Hjulmand vælger at gribe kampen an og om han blæser decideret til angreb, eller om han måske anser X som et bedre resultat end jeg gør.

Jeg tillægger måske også bare kroaternes chance for sejr i Østrig som altoverskyggende.
Silkeborg IF
Skrevet af Ph.C.
Jeg er helt overbevist om, at Hjulmand går benhårdt efter sejren i aften og anser et x for næsten lige så dårligt som at tabe. Håber på det her hold fra start:


Kasper
Nissen Kjær Joachim AC Mæhle

PEH Eriksen

ASO Dams
Højlund
Skrevet af Ph.C.
Ah, måske lidt for tidligt med Damsgaard fra start, trods alt
Skrevet af Kejseren af Japan
Tror det bliver

Schmeichel
Nissen-Andersen-AC-Mæhle
Delaney-Højbjerg-Eriksen
ASO-Dolberg-Braithwaite

Muligvis Højlund for Dolberg. Generelt tror jeg, at der satses mere på erfaring og kendskab end aktuel form. Simon Kjær har jeg udelukkende på bænken fordi han vel stadig er ved at komme ordentligt tilbage i omdrejninger, og forhåbentlig kan han komme ind senere og måske få kampen imod Frankrig, hvor vi forhåbentligt allerede har vundet gruppen. Samme situation med Damsgaard som jeg håber får nogle minutter, men ikke starter inde i denne så potentielt vigtige kamp - i hvert fald rent symbolsk. Det kan vel dårligt blive bedre som forberedelse til VM at snuppe en gruppesejr foran Frankrig og Kroatien, der jo altså var de to finalehold sidst der var VM.

Skrevet af Ph.C.
Nu har jeg hørt flere eksperter og journalister tale om Kroatien som et hold, vi kun kan slå ved at spille op til vores allerbedste. Jeg forstår det ikke helt, i hvert fald ikke hvis man ser på det spiller for spiller.

Jeg er med på, de er gode og gennem de seneste årtier har haft vildt gode spillere, men det nuværende hold er da samlet set en klasse under vores? Deres helt store styrke er midtbanen, men der er vi jo ikke ligefrem svage - og med PEH’s udvikling og Eriksens tilbagevenden står vi stærkt. Et plus til dem, men ikke stort. Angrebene er vel nogenlunde på niveau, mens vores forsvar og målmand er klasser bedre.

Er det mig, der er galt på den, eller har nogle eksperter og journalister det med at hænge lidt fast i fortiden?

Skrevet af Ph.C.
Og jeg er med på, vi selvfølgelig skal spille godt for at slå dem - tænker bare ikke, at de er store favoritter
Skrevet af SotD
Morten Bruun mener at uafgjort vil være ubetinget bedst for Danmark, så enten har han overset noget eller også har jeg.
Silkeborg IF
Skrevet af Ph.C.
@Sotd

Jeg forstår det heller ikke
Skrevet af TR1986

Morten Bruun mener at uafgjort vil være ubetinget bedst for Danmark, så enten har han overset noget eller også har jeg.


Det vil det idet vi selv kan afgøre det i den sidste kamp. Vi har dog en på papiret vanskeligere kamp end Kroatien, så ikke en kæmpe fordel.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af SotD
Jo, jo…
Men chancen for at slå Kroatien er da større end for at slå Frankrig igen vil jeg mene.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Kroatien er bare en klasse bedre. Damsgaard og Mathias Jensen er i bedste ligegyldige boldflyttere. Højlund er slet ikke klar til dette niveau.

Det ser ikke specielt lovende ud frem mod VM.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Braumelaume
repos:

Fuldstændig enig ang. Mathias Jensen. Han er virkelig langsom i boldomgangen, han stiller sig klods op ad boldholder og er verdens mest ligegyldige afleveringsmulighed, alle afleveringer er under 10m og side- og baglæns. Han kan ikke sætte en mand og virker overmatchet på tempoet. Både i tanke og handling.
Derfor mister han også mange bolde på timing i afleveringer.
annonce
0