Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Kun i meget begrænset omfang i hvert fald. Der var nogle som slyngede om sig med navne til angrebet under VM - mon ikke han har figureret der et sted?

Men ja, det er dælme gået stærkt. Også FOR stærkt er jeg bange for. Det ville være lidt ærgerligt at have Tengstedt og Højlund siddende på bænken i hhv. Atalanta og Benfica, hvis de kunne have scoret mange mål et niveau lavere. Omvendt skal kun én af dem brage igennem for at vi har en super situation.
Silkeborg IF
Skrevet af Jussi
Godt spørgsmål.

Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke kan mindes at have hørt om ham før.

Pinligt, pinligt.

Den der video med Rosenborg-highlights ser jo virkelig fornuftig ud.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Eskapisten
@SotD

Jeg forstår din bekymring, men jeg deler den ikke nødvendigvis. Efter alt at dømme får Højlund for alvor chancen i Atalanta nu. Og foreløbigt ligner det, at han griber den. Det er selvfølgelig tidligt, men foreløbigt ser det ganske fornuftigt ud.

Ift. landsholdet er Tengstedt en bonus. Jeg havde overhovedet ikke tænkt ham som landsholdsaktuel - og gør det heller ikke endnu. Kan han slå igennem i Benfica, bliver han det dog i den grad. Fejler han, tænker jeg ikke, landsholdet har mistet noget.

Vi har jo angribere på et lidt lavere niveau. Vi har Cornelius i FCK, hvis han kommer i form igen. Vi har Ingvartsen i Maintz. Og vi har - som MikkelF påpeger - Odgaard i Alkmaar. Sidstnævnte bliver aldrig nævnt som aktuel for landsholdet. Men han har altså scoret 6 mål i 12 Æresdivisions kampe i denne sæson.

For mig at se, har vi ikke brug for flere angribere på et lidt lavere niveau. Vi har brug for en eller flere angribere, der slår igennem på et lidt højere niveau.
Skrevet af Hjertensfryd
I Waalwijk er Arsenals Mika Biereth også i gang med at byde sig til. Kunne ligne en gammeldags klassisk 9`er type. Og måske ikke færdig med at gro.
Skrevet af MikkelF
Højlund på tavlen for tredje kamp i træk og trækker dertil to straffespark. Odgaard med oplæg og tredjesidste fod for Alkmaar, der er med helt fremme i Eresdivisie.

For et år siden var Højlund bagerst i køen i FCK, Tengstedt spillede 1. division i Horsens og Odgaard spillede for Waalwijk i bunden af Æresdivisionen.

Og hvis så Dolberg kan komme på rette spor i Hoffenheim begynder det at lysne hvad angår udvalget af kvalificerede angribere.

Nu skal førstnævnte tre selvfølgelig først bevise sig kontinuerligt på højt niveau.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Jussi
Jeg er i gang med at læse Christoffer Christensens biografi om Sepp og er nået til 1983, hvor den sidste brik i angrebet falder på plads, nemlig teenageren Michael Laudrup.

Omend bogen godt kunne have brugt lidt korrekturlæsning hist og pist er det en fin og grundig bog, og dette kapitel fik mig til at youtube dén kamp, som definerer hans gennembrud:

3-1 over Frankrig i en venskabskamp i Parken. Og det er altså ikke et skrabet modstanderhold, de kommende europamestre stiller med, men tværtimod med Platini osv.

Netop Platini sagde efter kampen noget i retning af, at den unge Laudrup var alle vegne og var decideret ustoppelig.

Som altid er det en fryd at se Misters bevægelser og timing. Det er ren æstetik i min optik.

Og så får Europas bedste spiller 1977 også lige spist et par franskmænd på højrekanten - kæft, hvor var han også god.

https://youtu.be/JUtor9jHsjo
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Jussi
Gad vide, om Platini havde en finger med i spillet i Laudrups forestående skifte til Juve/Lazio.

Det er vel ikke utænkeligt?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af SotD
Ikke den fedeste opløsning til en kamp, til folk der ikke er ældre end at de har enormt svært ved at gennemskue hvem de enkelte er :D - Jeg kunne kende Brylle, Laudrup og tror jeg - Morten Olsen og Allan Simonsen.

Noget helt andet:
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/storroses-efter-nedsabling-dansk-komet-bedst-af-alle/9591288

La Gazzetta dello Sport har Rasmus Højlund som kampens spiller i Atalantas 8-2 sejr.
Silkeborg IF
Skrevet af Jussi
Nej, det har du ret i.

Jeg synes bare, der er noget smukt i, at hans karakteristiske stil kan ses igennem det grynede.

Og jeg synes altså, at Simonsens driblinger er besnærende.

Men fedt med Højlund. På trods af de to anonyme landskampe bliver han jo ikke til at komme udenom her i foråret hvis bare det fortsætter nogenlunde i samme rille.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Faberge
Jeg synes, det ser ud til, at Atalanta er ved at spille et nyt hold sammen, hvor unge spillere som Scalvini, Ruggeri og Højlund får chancen mens det i angrebet ser ud som om, at Zapata og Luis Muriel er på vej til at blive udfaset. Heldigvis lader det til, at Højlund griber muligheden.

Men Mæhle skal videre. Der er for mange konkurrenter til de pladser, han kan spille, og den seneste er Ruggeri, som er en 20-årig italiener, der har spillet 90 minutter i alle tre kampe efter vinterpausen.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Nandeyanen
VK tæt på at blive solgt for et rekordbeløb til Leicester.

Jeg tror han kommer til at sætte sig på Landsholdets venstreback. Hvis han kommer til at spille fast på et Premier League hold og Mæhle stadig ikke får spilletid samtidig med at Mæhle har lavet svingende præstationer på Landsholdet de seneste kampe. Så ser jeg at vi har en ny venstreback.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af SotD
Det ville da bestemt ikke gøre noget, omend jeg håber det ikke bliver på bekostning af Mæhle. Han bør kunne finde en anden klub og hæve sit spil.
Silkeborg IF
Skrevet af JuveFella
Rasmus Nissen har startet på bænken de sidste 3 kampe i ligaen for Leeds, men fik fuld spilletid i FA cuppen, så det er vel ikke givet at han skal spille fast som højre back på landsholdet. Mæhle kunne sagtens komme i spil til den position, såfremt VK udvikling går som håbet.
Skrevet af Faberge
Jeg krydser fingre for, at det går godt for VK, men det er også et stort skridt og langt langt fra givet, at det bliver en succes, selvom det i danske kontekst er et rekordskifte. Leicester smed jo også en masse penge for at få Jannik Vestergaard, men nu gider de ikke at bruge ham.
En fisselatte, tak.
Skrevet af 2.0
Nu er det jo helt generelt åbenbart en dårlig ting for danske spillere at spille under Brendan Rogers, men jeg forstår selvfølgelig skiftet til fulde.

Og så kan vi bare gentage os selv igen ift. Højlund. I går var det ligegyldigt, at han startede på bænken. Han skulle således kun bruge syv minutter på banen, før han scorede det vel nok bedste af de fire mål, han har banket ind i januar.

Voldsomt lavet af en teenager i Serie A/Coppa Italia. Voldsomt.
Skrevet af RaZZ87
Wind med to kasser og Lindstrøm med en enkelt indtil videre i dag. Dejligt med gang i målscoringen hos de unge.
Skrevet af SotD
Og Ingvartsen med mål. Og Skov med assist.

Så mangler vi bare at Dolberg kommer ind og scorer, så er der næsten fuld plade i Buli.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Sådan endte det desværre ikke. Dolberg kom på banen med 25 min igen. Hans hold førte 1-0. De endte med at tabe 1-3…

Braithwaite scorede dog, og blev matchvinder.
Silkeborg IF
Skrevet af grundlovsdag
Også et oplæg og en igangsætning af det tredje mål. OG...han spillede HELE kampen!?! Er det sket før?
Skrevet af RaZZ87
Nu lader jeg mig måske rive lidt med af øjeblikkelig succes frem for kontinuitet, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at se denne opstilling i næste landskamp.

Schmeichel

Bah - Andersen - Christensen - Mæhle

Nørgaard - Eriksen - Højbjerg

Lindstrøm - Wind

Højlund

Vi spillede i sådan et "juletræ" mod Østrig i 2-0-sejren i Parken (godt nok 3-4-2-1), men jeg syntes, det var spændende. Lindstrøm er efter min mening mest værd i en mere central position, og Wind fungerer godt i en lidt tilbagetrukken rolle.
annonce
0