Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af npl
Hausser,

Ved 1-0 slipper Jacobsen markeringen, og deres venstrekant scorer. Ved 2-0 løber deres venstreback? en halv banelængde uden at blive generet, og smækker den ind uden chance for Schmeichel. 3-0 er pga horribel opdækning ved et friskpart.

Rommedahl og Jørgensen har mildest talt været ringe. Cornelius anonym. Makedonien er simpelthen teknisk og taktisk overlegne.
Skrevet af BSZn
Er det forresten mig, der har en ufattelig uskarp makedonsk produktion? Når de er på deres "hovedkamera" er bolden og spillerne virkelig grynede på min skærm.
Glory, Glory Man United!
Skrevet af SotD
Tjekkiet fører i øvrigt 2-0 ude mod Tyrkiet. Havde de så bare været nede med 7-8 stykker imod Letland, så havde man stadig haft modet.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(441819190908)
Kvaliteten minder meget om et dårligt internetstream. Så nej, tror det er generelt.
Overvejer helt at slukke, det her bliver jeg bare irreteret over, det er jo slet ikke til at holde ud at se på.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af SotD
Er det forresten mig, der har en ufattelig uskarp makedonsk produktion? Når de er på deres "hovedkamera" er bolden og spillerne virkelig grynede på min skærm.


Det er ret ringe, men vel som man normalt ser det på de egne.
Silkeborg IF
Skrevet af PhilipB
Kvaliteten er bare "so" ´94:

http://www.youtube.com/w…CL1CAWLWUTM
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
Skrevet af npl
Det kan man vist kalde den værste halvdel, holdet har spillet under Olsen.

Der er ingen -- absolut INGEN -- tegn på at dette hold kan skaffe point mod Tjekkiet eller Bulgarien.
Skrevet af Mr. Spock
Tror aldrig MO prøver to offensivspillere centralt igen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Akvavit
Mon vi faar en ny omgang presse-boykot fra MO & Co. efter den her kamp?
Skrevet af therealslimshady
At se venskabskampe med Danmark er 9/10 gange det rene tortur. Vi har i forvejen ikke just verdens bedste landshold, og når de så slet ikke gider noget, bliver det jo bare en pinsel.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Skrevet af Jussi
Grohl/Spock

´Sloth skal selvfølgelig ikke ind i en hans debut nede 3-0. Det virker fornuftigt at smide Kvist ind, og få ro på maskinrummet igen´


´Ja, Hvis ikke Kvist skulle sidde over i vores næste vigtige kamp, hvor vi altså er nødt til at finde løsning uden Kvist. Ellers har du da fuldstændig ret.´

Æh, det ville da ikke være Sloths debut. Hvis det ellers er det, der insinueres.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Adriaanse
@ Akvavit

Hvis bare pressen undlader at stille for dybdeborende kritiske spørgsmål, og sørger for, på ingen måde, at så tvivl om MO´s og husgerningslærer Bondes dispositioner, for slet ikke at tale om de rutinerede spilleres præstationer, så får vi nok ingen boykot.

Sker det utænkelige derimod - så er en boykot + slag til alle kvinder i pressen, personligt uddelt af Lars Behrendt, slet ikke utænkelige

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Goodla
Lad os nu se Schøne på den offensive midt, og hiv Eriksen ud. Han skuffer jo hver gang. Og ud med Brommedahl, ind med Fischer og på venstre og smid Krohnen ud på højre.
Skrevet af Mr. Spock
Jussi, jeg studsede også over det med debuten men det var ikke vigtigt - det Grohl havde ret i var at det var en god ide at smide Kvist ind, hvis altså ikke det var fordi vores næste vigtige kamp skal spilles uden Kvist. En anden bruger pointerede at Stokholm nok bliver valgt, og det giver god mening - man kan stadig lige så godt bruge Sloth i en kamp som denne. Zimling og Kvist kender hinanden til bunds, der er ikke behov for at spille dem sammen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Dr. Hansen
Holdet mangler vindertyper og vildskab. Det er flovt at se folk som Krohn Dehli og Eriksen rende rundt at ligne undskyldninger for sig selv i næsten alle landskampe. Ret beset skaber de 2 jo næsten intet, de fylder meget lidt defensivt på trods af meget løbearbejde og minder alt for meget om hinanden.

Måske skulle de 2 ignoranter i midterforsvaret koncentrere sig lidt mere om spillet på banen end hår og tatoveringer. Agger er desuden ikke anførermateriale efter min mening - det bør være Kvist, som jeg tror vil vokse væsentligt med bindet - i modsætning til Agger der vel bare er blevet ringere.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Så, nu sker der noget. Super-subben Nicklas P. Det bliver godt det her.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Cabra
Hehe, ja, Nicklas er bomstærk og målfarlig.

Rommedahl har intet at byde på. Han gør jo heller ikke en forskel på et bundhold i suppen. Lad nu en ny mand komme til.
Skrevet af Sir , moderator
Helt vildt at Rommedahl spiller. Jeg kan ikke huske hvornår han gjorde ngoet godt.
Dette er en signatur.
Skrevet af fukaskarn
@Dr.Hansen

Pinligt, at du angriber Krohn Dehli på den måde. Manden har været en af de bedste spillere på det danske landshold i en længere periode.
Skrevet af Kratos
Ingen er vel overrasket med Romme... Det har jo altid være MOs yndling. Håber ikke det er hans plan at han skal være den spiller med flest kampe for det danske landshold. Det ville simpelthen være synd.
FCK og United siden \'92.
annonce
0