Snak

Mere indhold efter annoncen

Højlunds Forsamlingshus

ons 4. mar 2009
Blot en lille reminder:

Vinder vi vores næste tre kampe mod Malta/Albanien/Sverige og spiller Sverige og Portugal uafgjort, vil vi til den tid have 16 point og Sverige/Portugal begge 6 point.

Det er da ikke helt utopisk.

Danmark vil på det tidspunkt have spillet 6 kampe mod Sveriges 4 og Portugals 5.

Men alligevel. Spændende returopgør i Parken mod portugiserne i september ...
OK...(?)
[I]Some poo has come out[/I]
Ok, hvad (?)

Som sagt, blot en reminder i den generelle sortseer debat om landsholdet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Hvad skal man ellers svare? Der er jo ikke det store at diskutere.
[I]Some poo has come out[/I]
Det er der da. Mange herinde er yderst kritiske overfor landsholdet, og trådstarter forsøger at se det hele fra et anderledes persepktiv. Jeg tror personligt, at kampen mod Albanien bliver svær (hvertfald, hvis den er på udebane) Mod svensken spiller vi nok uafgjort. Det tyder på, i min optik, at det bliver lige så snært om og spændende mht Dk´s kvalifikation, som det plejer (med undtagelse af sidste gang)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Tak.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Albanien er på hjemmebane. Sverige er ude.

Jeg tror meget på 2 sejre mod Malta og Albanien og et point mod Sverige. Et point der vil være et godt resultat. Det vigtigste lige nu er ikke at tabe til de direkte konkurrenter, og så slå de "små".


Enig.

Men med sejren i Portugal ville en ditto over Sverige skubbe os et virkeligt godt stykke i den rigtige retning.

Hvis DK finder formen i de næste par kampe og nøglespillerne er skadesfri og med kamptræning er det sgu ikke umuligt at slå Sverige.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Er der nogen der kan kommentere om Sveriges styrke p.t.? De ser ud til at have en bedre grundstamme end os, men jeg kender ikke meget til deres hold efter EM.
@NPL

Svar fra venlig svensk bruger:

@ Jussi
Formen är väl så där. Vi spelade bra mot Österrike, fast de är ju ett dåligt lag. Vi har på det senaste släppt fram några nya spelar i landslaget, t.ex. Rasmus Elm, Adam Johansson etc.. Det har skett en liten föryngring av landslaget.

Matchen borta mot Portugal är just det läget som passar Sverige bäst. Vi ska spela på bortaplan och mest försvara oss och ligga på kontring. Det passar Sverige perfekt. Sen ska vi inte glömma att Portugal har långt större press än vad Sverige har att vinna matchen.. Oavgjort går också bra för oss svenskar.

@Virtuallity
Utöver Henke, Nannskog, Elmander och Marcus Berg (som också är med i truppen...), så hade jag själv tyckt att Henok Goitom i Valladolid skulle fått chansen.. Han skulle då petat antingen Nannskog eller Henke enligt mig.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Olsen har lige udtaget Norstrand, Krohn-Delhi og Anders Møller Christensen til landsholdstruppen. Især sidstnævnte undrer mig, når man nu har Gravgaard løbende rundt i toppen af Bundesligaen, Simon Kjær i Palermo og Kristian Bak Nielsen i Holland.

Nordstrand med 20 minutters superligafodbold er vel også lidt underligt, men det siger nok mere om angriberstanden i dansk fodbold pt...
annonce