Snak

Mere indhold efter annoncen
Schelden: Hvilke klubber (hvis vi ser bort fra transfersummen) er det der kan tilbyde så meget mere? Der er selvfølgelig europæiske sub-top klubber som portugisiske eller franske topklubber der kunne være relevante. Men det er jo ikke klubber som Chelsea, Barcelona eller Dortmund der bliver næste destination.
Klubber som Lazio, eller Fiorentina vil da klart være et skridt op ift den hollandske liga. Det kan der dårligt være to meninger om.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
moderator
Alle klubber i PL kan smide 100 mio for topscoreren i Æresdivisionen. Hvis man ser tilbage på topscorerne, så er de blevet skudt afsted for store summer:

https://en.wikipedia.org/wiki/Eredivisie#Top_scorers

Det er vel kun Bjørn Vleminckx, der er solgt for et mindre beløb (3.3 mio. Euro), hvilket formentlig skyldes, at det var en handel mellem NEC og Club Brügge.
Vincent Janssen røg for 20 mio. Euro senest, og indtil videre 15 kampe, 1 mål for Spurs.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Bestemt, men nu har de fleste topscorere også været noget yngre end Jørgensen. Med spillere som Suarez, Bony, Depay og Huntelaar har det i ligesåhøj grad været talentet man har betalt for. De har alle været i alderen 20-23, såvidt jeg lige kan se.
Jørgensen er ovre det stadie. Han er netop fyldt 26, og er igang med sin første gode sæson i udlandet. Af spillere på den liste, giver det vel bedst mening at sammenligne ham med Finnbogason, ift karriereforløb.
Dermed ikke sagt han ikke kunne ryge til PL. Serie-A var udelukkende ift hans spillestil, og en liga jeg godt kunne se ham passe godt ind i.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
moderator
26 år er næppe diskvalificerende i den sammenhæng. Der er jo ikke tale om en veteran, men man kan selvfølgelig opfinde et argument til lejligheden.

Jeg siger ikke, at han ryger for 100 mio. kr., men det vil i hvert ikke være usædvanligt for topscoreren i Æresdivisionen, snarere tværtimod.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er heller ikke det jeg skriver. Jeg siger bare at der er en forskel på spillere som Bony, Luis Suarez, Huntelaar, Memphis Depay og så Jørgensen. Det er ikke for at tage noget fra Jørgensen, som jeg synes er en dygtig fodboldspiller, men jeg tror bare ikke han, ligesom de andre, er ligeså relevant for de største klubber. Blandt andet pga. alderen og karriereforløbet. 26 er ikke diskvalificerende, men den spiller også ind ift prisen og interessen fra større klubber. Han er stadig igang med sin første sæson i Æresdivisionen, og mon ikke han bliver en sæson mere?
Jeg er dog enig i at prisen, hvis Feyenoord skal sælge, formegentligt ligger omkring de 100 millioner. Det ville hvertfald være dumt hvis de solgte for mindre, ift hvor vigtig han er for deres offensiv.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Ja, klubber som Lazio og Fiorentina vil være et skridt op og eller til siden, Mr123.

Men det ville Torino, Bologna og fucking Atalanta sgu ikke. Det mener SotD.

Hele PL er interessant, fordi det er PL, og fordi de kan betale pengene. Som repos også siger.
København.
Hele PL er interessant, fordi det er PL, og fordi de kan betale pengene


Enig. Men ift landsholdet, så er det vigtige vel at han får fast spilletid på så højt niveau som muligt. Jeg tror ikke PL er vejen frem i det tilfælde. Både fordi jeg ikke ser Jørgensens profil som den oplagte PL angriber, men også fordi pengene sidder så løst som tilfældet er, og der kan hurtigt findes en erstatning hvis ikke han slår til med det samme.

Vi er dog helt enige i at midten af Serie-A ikke er voldsomt interessant i det tilfælde. Det skal som minimum være en sub-top klub før det giver mening.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Jeg kan nu ikke se hvorfor Torino ikke skulle være et skridt op i forhold til Feyenoord. Atalanta gør det pt. rigtig fint, og kommer de til at kæmpe om EL pladser ser jeg ikke det som værende et skridt ned. Og lønnen er nok et skridt op.

Med Bologna mente jeg egentlig Genoa, men jeg kan da godt gå med til at det er et skridt til siden. Men et skridt til siden kan da også være fint nok, hvis bare ligaen er et skridt op. Rent sportsligt er Feyenoord jo heller ikke FCK overlegne. Ligaen derimod er langt bedre. Præcis som Serie A er langt bedre end Æresdivisionen.
Silkeborg IF
Mon ikke Sisto får pokalchancen igen mod Madrid i aften efter sidste rundes gode spil?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Jo, det tror jeg også, han gør.

De stillede i absolut stærkeste mod Valencia i første kamp, så tror de satser 100% på den.
København.
annonce