Snak

Mere indhold efter annoncen
@Schelden. Fint nok, så "fes det ind over hovedet på mig", men så må du formulere det du rent faktisk mener, og ikke alt muligt andet.

Blot fordi du, SotD, ikke fatter det, bliver det ikke automatisk forkert.


Jo. Når du skriver

Kenneth Zohore giver præcis ligeså lidt mening som Lasse Vibe.

Der er udtaget fem angribere. Det virker absurd. Ingen af dem er reelle alternativer til kanten.


Så er det faktuelt forkert. Nok er Lasse Vibes foretrukne plads en art falsk nier, og har ofte spillet spidsangriber, men han er, og har været, et reelt alternativ til kanten.

Du ledte det hen til en masse om kantspillere og mangel på samme generelt, hvilket ikke var der, jeg ville hen


Havde du ikke ævlet om kantspillere, så havde jeg selvsagt heller ikke gjort det. At du vil en anden vej er fint nok, men når du bringer en forkert præmis på banen i dit forsøg på at fremhæve en pointe, så må du forvente at der bliver bidt fast i den.

Derimod blot påpege, som sagt, at fem angribere, hvor min påstand er, at ingen af dem reelt er kantspillere, er et højt antal til to pladser.


Fem angribere af samme type vil være meget, ja. 5 angribere hvoraf de tre gør sig ganske hæderligt på kanten (Braithwaite, Vibe og Nicolaj Jørgensen) giver derimod rigtig fin mening, set i lyset af at det giver nogle taktiske muligheder.

Der er ingen tvivl om, at truppen er udtaget med udgangspunkt i 3-5-2, hvorfor der er plads til 4 centrale forsvarsspillere og 4 offensive backs, men han har tydeligvis også udtaget spillere der gør det muligt at slå over i en 4-4-2 eller 4-3-3 Olsen Style, uden de helt store vanskelligheder. Ellers havde han også udeladt Sisto og Vibe.

Specielt når man tænker på, man ikke har udtaget en venstreback og eller helst ikke skal have problemer på den defensivt orienterede del af midtbanen, før man skal ud i gevaldige lappeløsninger.


Hvor har du så tænkt dig at Riza Durmisi skal spille? Eller Jens Stryger for den sags skyld?

Den defensivt orienterede del af midtbanen består velsagtens af Kvist og Delaney, og går alt galt kan Bjelland eller AC bestride pladsen. Hvori ser du udfordringen? Og hvordan skulle den have været løst?

Tjekkede desuden Lasse Vibe. Han har spillet et par kampe som kant i Brentford.


Og hvad så? Det ændrer da ikke på, at han er en reel mulighed på pladsen på landsholdet. Det var han under Morten Olsen, og det er han også under Åge Hareide. Alene det faktum at han rent faktisk har spillet et par kampe som kant i Brentford selvom han er holdets mest scorende spiller fortæller vel meget godt at det er en rolle han sagtens kan løse.
Silkeborg IF
Jeg tror misforståelsen opstår ved ordet reelt. Slå eventuelt betydningen op.

Derudover kan der, hvis du forstår det ord, være deciderede uoverenstemmelser i, hvordan vi opfatter spillere. Nicolai Jørgensen er, i mine øjne, ikke kantspiller. Overhoved ikke. Ingen af de udtagende spillere er kantspillere eller reelle bud på kantspillere. Det er muligt, de til nøds kan spille på kanten, og derfor teoretisk set er alternativer, men de er ikke reelle alternativer. Daniel Wass er absolut heller ikke back, selvom Morten Olsen i en periode troede det. Under forudsætningerne passer præmissen derfor ganske udmærket. Du kan derfor være uenig i den personlige betragtning, men det ændrer ikke på, at præmissen, og det du kommenterede på, under forudsætningerne, er korrekte. Om vi skal spilde mere tid på det, må være op til dig.

Jeg mente desuden reservevenstreback, men det krævede også lidt at regne ud.

Lidt roser til Thomas Delaney fra Werder Bremen-fans:

http://bit.ly/2nQIaQl
København.
Jeg tror misforståelsen opstår ved ordet reelt. Slå eventuelt betydningen op.

Derudover kan der, hvis du forstår det ord, være deciderede uoverenstemmelser i, hvordan vi opfatter spillere. Nicolai Jørgensen er, i mine øjne, ikke kantspiller. Overhoved ikke. Ingen af de udtagende spillere er kantspillere eller reelle bud på kantspillere. Det er muligt, de til nøds kan spille på kanten, og derfor teoretisk set er alternativer, men de er ikke reelle alternativer.


Måske det er dig der bør slå det op. En spiller der flere gange har spillet en plads på A-landsholdet er selvfølgelig reelt i spil til pladsen. Uanset om du så mener han kan spille den eller ej.

Daniel Wass er absolut heller ikke back, selvom Morten Olsen i en periode troede det.


Det var han ganske givet ikke, men det ændrer ikke på at han var et reelt udgangspunkt. For han fik reelt spilletid på pladsen. Det er sådan set såre simpelt.

Man kan argumentere for at Zohore ikke er et reel mulighed til kanten fordi han aldrig har spillet der. Hverken for klub eller landshold, og udelukkende er tiltænkt en rolle som frontangriber. Men det er Vibe ikke.

Under forudsætningerne passer præmissen derfor ganske udmærket. Du kan derfor være uenig i den personlige betragtning, men det ændrer ikke på, at præmissen, og det du kommenterede på, under forudsætningerne, er korrekte. Om vi skal spilde mere tid på det, må være op til dig.


Nej. Det må være det mest rammende svar på det vrøvl.

Jeg mente desuden reservevenstreback, men det krævede også lidt at regne ud.


Ja, særligt fordi vi allerede HAR en reserve med. Vel og mærke ham der senest blev brugt som erstatning for Durmisi.
Silkeborg IF
Lad os bare holde, SotD. Jeg orker ikke at hjælpe dig igen.
København.
Du evner der heller ikke. Så ja, lad os det...
Silkeborg IF
Nej, jeg evner det ikke, SotD. Nogle gange må man bare give op. Sande, at der ikke er en vej.

Jeg er sikkert ikke den første, der giver op med dig. Desværre.
København.
Høhø

Med hilsen fra et arrogant røvhul.
Silkeborg IF
Lidt roser til Thomas Delaney fra Werder Bremen-fans:

http://bit.ly/2nQIaQl


Æv, så kommer han nok ikke hjem til sommer.
fck-medløber.
Nej, det er der nok ikke de store chancer for.

Chancen for at Mathias Zanka følger med Ludwig Augustinsson til sommer er større.
København.
Kasper Dolberg skadet. Fuck, det noget pis!
København.
annonce