Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, Dolberg ude.

Hvis Jørgensen bliver klar og Hareide fortsætter med to oppe foran, får man næsten lyst til at se den gamle FCK-duo gendannet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Med den mangel på angribere og nordmandens udtalelser om, at han ønsker at spille med tre angribere, håber jeg sgu at se Sisto på banen. Nuvel, han er ikke angriber i klassisk forstand, men han kan sgu da vel for fanden godt agere tredjeangriber i et system, hvor to af angriberne også skal agere semi-kantsspillere! Lad os få:

Schmeichel
Durmisi - Kjær - Christensen - En af truppens tre højrebacks
Kvist - Delaney - Schøne
Eriksen - Jørgensen - Sisto

Realistisk set er Eriksen ikke nok angriber til at være kant i Harreides tre-angriber-system, så han må nok på midten i stedet for Schøne. Så ser jeg gerne Braithwaite fra start som den tredje angriber. Men jeg synes formkurver, sol, måne og stjerne skriger på ovenstående start ellever.
Jørgensen også ude.

Hvis man skal se noget positivt i det, rykker det Sisto tættere på en startplads, hvorfor 3-5-2 skrottes til fordel for en 4-3-3 med Vigo-spilleren - Cornelius - Braithwaite i front.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Nicolai Jørgensen har stadig til gode at overbevise i landsholdsregi, men mulighederne for Hareide bliver da mindre.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Ja, en ordentlig stak forsvarsspillere og ingen offensive spillere som har overbevist nogen om noget i landsholdstrøjen, tilbage i truppen.

3-5-2 er der som sådan ikke noget galt i hvis man har struktur. Problemet er bare at vi ingen struktur har. Så irritere det mig også at Eriksen bare skal plantes på den tier, koste hvad det vil. Jeg lod langt hellere ham have udgangspunkt i venstre fordi Riza alligevel holder bredden med sine hidsige løb i fremdrift.
Nå. Med skaderne i offensiven, hvordan tænker I så at vi kommer til at stille op? Tager vi fortsat udgangspunkt i 3-5-2 eller tror I at Åge har indset at 4-4-2 måske nærmere er vejen frem?

Personligt tror jeg han giver 3-5-2 et sidste skud - i hvert fald i første halvleg. Mit bud er derfor at vi stiller op i følgende:

MM: Kasper Schmeichel
CF: Simon Kjær (A)
CF: Andreas Christensen
CF: Andreas Bjelland
HB: Peter Ankersen
VB: Riza Durmisi
CM: William Kvist
CM: Thomas Delaney (Lasse Schøne, hvis Delaney ikke er 100% fit)
OM: Christian Eriksen
AN: Andreas Cornelius
AN: Martin Braithwaite

Personligt håber jeg dog på en 4-4-2, eller som minimum at der bliver plads til Zanka på bekostning af Bjelland i centerforsvaret. Skulle vi imidlertid tage en 4-4-2, så håber jeg på følgende:

MM: Kasper Schmeichel
CF: Simon Kjær (A)
CF: Andreas Christensten
HB: Peter Ankersen
VB: Riza Durmisi
CM: William Kvist
CM: Thomas Delaney
HM: Pione Sisto
VM: Christian Eriksen
AN: Andreas Cornelius
AN: Lasse Vibe

Det ville så være med en Christian Eriksen i en fri rolle, og Lasse Vibe i en art rotation, hvor han skulle søge dybdeløb i Eriksens venstre side, hvor også Durmisi skulle foretage en del overlap. Det tror jeg kunne gøre ondt på Rumænien.

Men jeg tror vi skal forberede os på, at det bliver en ukøn omgang dansk spil, og en omgang meget aggressiv rumænsk stormløb - når de vel og mærke har bolden. Den er de nemlig ikke tilnærmelsesvist ligeså interesseret i at have, som vi er. Men de kan gøre rigtig ondt på os i omstillingerne og deres generelle offensive spil. Især hvis vi, som mange herinde ønsker det, stiller op med Schøne, Wass og Delaney i en midtbanekonstellation, hvor Kvist er tilsidesat.
Silkeborg IF
Den er svær. Jeg ved dårligt, hvad jeg skal gætte på.

https://www.youtube.com/watch?v=yybOx11MjT8
København.
Er Højbjerg egentlig skadet, eller hvad er grunden til han ikke er udtaget? Jeg kan se han har været lidt inde og ude af holdet i Southampton, men er ikke klar over hvordan han har gjort det.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
moderator
Han er ikke god nok for tiden, og det er svært at være uenig. Taktisk håbløs, så det er helt forståeligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Midtbanen er heldigvis fint dækket ind uden ham.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce