Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er, som forventet, problematisk, at vi primært har spillere, der søger bolden.

Det ligner, Andreas Cornelius bliver for nem at dæmme op for, når han står alene i boksen.

- Tag den nu med dig, Peter Ankersen. Alt for forhastet.

- Tre centerbacks vs. en angriber. Den taber vi. Heldigt, han brænder.
København.
er det ikke på tide at Ankersen og kjær får en Pause fra Landsholdet de godt nok ringe
Puha. Anden gang de vader igennem venstre, og ligeledes får en tværaflevering ind.
København.
Hvis vi skal se sådan på det, er det vel nærmere på tide at sætte Christian Eriksen på bænken. +50 landskampe og hvad max 5 gode?

Vi er heldige med, at vi ikke er bagud. Den håbløse taktik er den bedste forklaring, efter min mening.
moderator
"er det ikke på tide at Ankersen og kjær får en Pause fra Landsholdet de godt nok ringe"

Har Ankersen ikke gjort det fint nok i denne kamp? kjær virker usikker.
Dette er en signatur.
Har Ankersen ikke gjort det fint nok i denne kamp? kjær virker usikker.


Han har vel ikke været nogen katastrofe. Men indtil videre har han ikke gjort andet end at sænke tempoet i angrebsspillet. Til gengæld har de ikke været farlig ude i hans side endnu, hvilket vel er fint nok.
Hvis det er ud fra den præmis, så kan vi skifte næsten hele holdet.

Det er ikke godt at se på hverken forsvaret eller midtbanen. Intet er afstemt. De tre på midten har ikke styr på, hvor de har hinanden, og ender derfor hele tiden i halve løsninger offensivt og defensivt. Forsvaret er ikke afstemt, og det er heldigt eller lidt tilfældigt, når de ender med at stå på linje. Ingen backup til wingbacks. Slemt i venstresiden. På trods af mange midtbaner, ender vi alligevel med umulige, høje bolde mod Andreas Cornelius.
København.
Jeg tror, nogle har svært vec at forstå, at vores wingbacks skal udfordre, og at de derfor kan tabe bolden en gang i mellem.

Ankersen er vel en af de eneste som har den fart, der skal til for at skabe noget fremad banen. De 3 midtbane folk + Eriksen er boldflyttere som ikke for alvor kan noget på egen hånd.

Eller det vil sige Eriksen kan godt, men det kræver der noget bevægelse omkring ham, så han kan få noget plads, og det bliver svært med den nuværende lineup.
moderator
Det er nu ellers en ret velspillet kamp....
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ja. Fuldstændige umulige betingelser for Cornelius, der egenligt får rigtigt meget ud af det han får af sine holdkammerater. Imo vores bedste indtil videre. Dog syntes jeg også Delaney viser en smule drive. Eriksen er som sædvanligt fuldstændig usynlig mens Schöne har spillet en rigtig dårlig første halve time. Indtil videre ikke et specielt succesfyldt projekt.

Men altså med Kvist, ankersen og vestergaard som primært står for vores opbyggende spil nedefra så er det altså bare svært.

annonce