Snak

Mere indhold efter annoncen
Hej Juve Fella

Tak for svar

Det er jo de samme backs, jeg foreslår, som Hjulmand udtog sidste gang, så jeg forstår ikke helt kommentaren om "5 højrebacks". Joachim Mæhle spiller da stort set altid venstreback eller venstre wingback både på klubholdet og landsholdet. Stryger er vel den, som K. Hjulmand bedømmer kan flyttes over på venstre back, hvis Mæhle bliver skadet. Victor Kristiansen har ikke fået spilletid i lang tid. Senest var han helt ude af truppen.
Jeg ved ikke rigtig om dit forslag er til en trup er til på lidt længere sigt eller til kampene mod Nordirland og Slovenien? Nørgaard har jo ikke spillet meget længe pga. skade, og Mattias Jensen og Pierre Emil Højbjerg var skadet op til sæsonafslutningen i PL, så med mindre du har noget insider-information om deres situation, kan du vel ikke regne med dem til kampene mod Nordirland og Slovenien?
Jeg havde misset at Andreas Skov Olsen havde kommet sig så meget over sin skade, at han har spillet den sidste runde i Belgien. Så er han også inde i billedet. Jeg er glad for at høre, at Lindstrøms manglende spilletid ikke skyldes, at man ikke har tiltro til ham. Jeg kan godt gå med til, at en af de to kan være et lige så godt valg til offensiven som Daramy eller Ingvartsen. Jeg kan ikke se Cornelius være et emne til de kommende kampe. Men muligvis på længere sigt.
Følgende danske spillere rykker ned fra top-5-ligaer. Hvor mange tror vi finder ny adresse, og hvem bliver hængende? Mine bud herunder.

PL:
Iversen: Har endelig fået chancen efter flere ture i Championship. Nu kommer han derned igen, men får muligheden for at etablere sig på et hold, der nok kommer i PL igen inden for en overkommelig fremtid. Forventer han bliver.

VK: Blev hentet dyrt i vintervinduet. Tvivler på mangler står klar til at kaste penge i samme størrelse nu. Kan evt. blive lejet ud, men ellers er en sæson i Championship heller ikke det værste der kan ske. Det tager dog toppen af hans landsholdsambitioner frem mod EM24.

Vestergaard: Leicester blev aldrig godt for Vestergaard. Tværtimod et mareridt. Han tager 100% billetten til sommer. Måske retur til Tyskland?

Nissen Kristensen: Blev købt ind til Redbull-bold, men efter ændringen har det været ind og ud af holdet. Er senest landet på CB-pladsen. Tror ikke det er en langvarig løsning, så hvis muligheden byder sig kunne han godt komme afsted. Tror han vil være god i Bundesligaens, hvor der er masser af power-bold.

Serie A:
Abildgaard: Kontrakten i Verona udløber, så han fortsætter sin tilværelse som fodboldnomade. Kan blive fugl eller fisk, men har vist spillet et fornuftigt forår. Mon ikke han finder en klub på ca. samme hylde.

La Liga:
Braithwaite: Han og familien elsker byen, men sportsligt vil en tur i Segunda være en katastrofe, hvis han ønsker at spille en rolle ved EM24. Tror det ender med et skifte. Måske til noget andet i Spanien.

Bundesliga:
Christensen: Førsteholdsbold i 2. BL er ikke det værste. Han er stadig ung, og det er svært at bide sig fast som keeper. Så tænker ligesom Iversen, at han bliver for at få en masse kampe.

(Nartey): - Fører playoff 3-0 vs. HSV. Så mon ikke det bliver endnu en sæson i BL.

Ligue 1
Bruus: Kan ikke selv se Ligue 1 uden mystiske streams. Men er næppe landsholdsaktuel. Har ingen idé om han ønsker blive.
Har det på præcis samme måde med de to målmænd, at det nok ikke er verdens allerværste idé at få lidt flere hår på brystet i en lavere division, hvor kvalitet og tempo fortsat er højt.

Herligt med fuld spilletid til ASO, og dejligt tap-in af Højlund.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Fantastisk nyhed med Hjulmands forlængelse. Giver ro og stabilitet frem mod EM og VM. Så kan haterne i diverse nyhedstråde mene hvad de vil, men ingen har på nuværende tidspunkt præsenteret et troværdigt alternativ.
Sidste gang Danmark vandt 2 kampe i træk var i Juni sidste år. Jeg håber vi kan gøre gentagelsen.
Succes is temporary loyalty is forever
Mon ikke man med lidt god vilje kan se det for sig, når vi til oktober møder Kazakhstan i Parken og San Marino på udebane 3 dage senere?
Silkeborg IF
Det med Kazakhstan, var det noget med at de havde ikke tabt til top-20 hold på hjemmebane i flere år, og derudover så tror jeg altså også bare at de mindre hold er bedre nu om dage end før. FC Astana var vist også i CL for nogle år siden.


Jeg køber ikke den med at var en katastrofe og en gigantisk skuffelse at vi tabte til Kazakhstan på udebane, heller ikke at vi skulle have slået dem nemt.

VM var som at møde op med flade batterier og en politisk dagsorden, der virkede vigtigere end fodbolden. Så det var ikke godt fodboldmæssigt.


At vi tabte til Kazakhstan, ser jeg ikke som en direkte forlængelse af VM eller som noget, der skete under samme forudsætninger som problemerne til VM. Det eneste, der redder os lige nu, er Højlund, og han gjorde, hvad han kunne.

Det kan være, jeg har fået de rød-hvide briller på og klaphatten spændt for stramt, men jeg ser altså ikke nederlaget nødvendigvis som et udtryk at noget er galt.


Morten Olsen var ude og snakke om mentaliteten, mindsettet.

Det kan da godt være, at der er problemer med det nu, det ved jeg ikke noget om.


Men bortset fra et VM, der blev en smule tragikomisk fremfor at have nogen fodboldmæssig værdi for Danmark, så ser jeg ikke nødvendigvis et scenarie for kvalifikationen eller slutrunder og kval efter det, hvor Danmark bare vader igennem det.

Der er efterhånden så mange hold med til slutrunderne, men det er altså også fordi at den fodboldmæssige kvalitetet må formodes at være højnet gennem tiden bredt set i de forskellige lande.

Selvfølgelig, handler det også om kommercielt produkt, tv-rettigheder, penge etc., ja ja.


Så, alt kan ske herfra, men jeg tror ikke at der er grund til at slå alarm over noget som helst.

Fordi både jeg selv og flere fodboldkommentatorer i medierne sagde, at man skulle jo nok forvente at resultaterne bliver noget det samme ift. Hareide.


Altså, jeg tror ikke resultaterne under Hjulmand bliver meget anderledes end med Hareide samlet set. Og jeg ser heller ikke Morten Olsen som en dårligere træner end Hareide eller Hjulmand. Laudrup er jo nok vores mest meritterede træner OG spiller.

Morten Olsen var så ikke begunstiget med det materiale, som Hjulmand og til dels Hareide er/var.


Så, resultaterne bliver nok overordnet set det samme som med Hareide, men det bliver bare mere tju-bang, ja nogle vil måske kalde det mere underholdende og i det hele taget kommer vi måske nærmere det formfuldendte, som vi har sukket efter under og efter Olsen.

Det bliver mere "som vi ville have det", selvom at resultaterne måske bare bliver mere volatile.

Men, det er jo op og ned, det ser vi jo igen og igen. Det er svært at gentage ret mange successer i fodbold.

Heldigvis, er det danske landshold ikke en mærkelig trænerkarussel men et stabilt, seriøst foretagende, også selvom vi måske ikke kan gå på månen og aldrig kommer til det.

Olsen, Hareide, Hjulmand, vi skal være glade for dem.
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Udmærket trup, måske kunne der godt bruges en enkelt mulighed mere til midtbanen, men det er hvad det er. Og artikelforum går naturligvis grassat over de yderste mandater.
En fisselatte, tak.
Er vi ikke lidt tynde på midtbanen? Jeg synes det er interessant med Morten Hjulmand, og havde nok gerne set en central midt mere i stedet for Damsgaard, som jeg stadig synes mangler noget for at være tilbage i form. Ellers er det vel ok og langt hen af vejen som man kunne forvente.

Er Nørgaard skadet? Og er Lindstrøm kommet ordentligt tilbage? Har ikke set ham spille siden skaden.

Eneste lille ændring i offensiven jeg nok havde lavet, ville være Isaksen for Daramy. Daramy har vel døjet med lidt småskader her i slutningen af sæsonen, og Isaksen har omvendt (selvom det er i nedrykningsspillet) vel aldrig præsteret bedre. Når Skov Olsen og Lindstrøm også har været ramt af skader i løbet af foråret kunne jeg godt tænke mig, at vi havde haft et mere formstært kort.

Du er godt klar over Daramy og Isaksen spiller 2 forskellige positioner?

Daramy er venstre kant og Isaksen er højre kant.

Ret bet er Isaksen op imod spillere som ASO og Dreyer. Det skal siges at Dreyer heller ikke er udtaget.

Daramy er den eneste spiller i truppen som har venstre kanten som fortrukket position og han kommer nok til at dele den med Damsgaard som har spillet venstre kant med landsholdet.

I min optik har vi en angriber for meget. Wind, Braithwaite, Højlund og Poulsen. Men Braithwaite/Poulsen er måske også tiltænkt til højre kanten sammen med ASO.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce