Snak

Mere indhold efter annoncen
Lige et lille ´thumbs up´ til trådstarter for nogle gode observationer :-)

Gad vide om der findes en nuværende landsholds spiller der er mere uheldig med skader end Bøgelund? Hvis ikke det havde været for hans glasben var han nok ikke i AAB. Bare en tanke. Måske lidt mærkeligt at Lars J ikke kom med før nu.

Var iøvrigt glad for at se Rieks blive udtaget. I en pokalkamp sidste år nåede jeg lige at tænke at det var ærgeligt at han var Nordmand, inden jeg for nyligt fik luret at han rent faktisk var en dansker med en god håndfuld U-landskampe. Han sparker på det hele...

Mht Nordstrand, så er det selvfølgelig klart at han ikke er det optimale valg, men i forhold til alternativerne er han et godt bud til noget spilletid imod de dårligere hold. I virkeligheden er det jo også et mindre mirakel at Søren Larsen overhovet kan være i spil, men vi ved jo at han er god for et par mål...

N ´så fik jeg lige debuteret herinde også, hurra!´ HTP
Den manglende udtagelse af Løvenkrantz er katastrofal. En mand der holder Michael Owen på bænken (der i sommer var rygtet til Liverpool og Man Utd) fravælges tilfordel for en mand der holdes på bænken af bl.a. Ailton. Og jo - Løvenkrantz kan sagtens bruges i dette system.

At Lars Jacobsen først bliver udtaget efter Bøgelunds skade(EDIT) er da også vanvittigt, når man tænker på Jakob Poulsen er udtaget til pladsen. Man vælger at udtage en hængende angriber i AGF som back, selvom man tidligere ikke ville bruge en velspillende William Kvist på pladsen, da han ikke spillede pladsen længere for sit klubhold. En Jakob Poulsen der efter to minutter på banen i sin landskampsdebut som højreback koster et mål. Denne mand vælges fremfor en mand der spiller 85. minutter for et hold i den bedre halvdel af PL.

Derudover forstår jeg heller ikke udtagelsen af AMC foran Gravgaard, Simon Kjær og Kristian Bak
Monaco siden 97
Løvenkrands har, ligesom Perez og Kahlenberg i øvrigt, aldrig vist noget nævneværdigt på landsholdet. Han slog ikke til da han spillede fast i Rangers og Schalke, så hvorfor skulle han gøre det nu? Men jeg giver dig ret i, at han burde være foran Nordstrand.

William Kvist - velspillende på højre back? Jeg husker nu ellers en begynderfejl mod Tjekkiet i en træningskamp og en masse mangler fra hans side på denne plads. Ligesom han er en ganske middelmådig midtbanespiller i øvrigt.

At Jakob Poulsens udtagelse så heller ikke giver meget mening, kan vi så til gengæld godt blive enige om..
Løvenkrands har jo aldrig fået chancen. Hvornår har han sidst spillet alle 90 min? Han har næsten altid kun fået 10-15min hvis han er kommet ind. Det er tydeligt at MO ikke er den store Løvenkrands fan
Sakset fra pol.dk:

"Malta-træneren kunne bl.a. observere, at Morten Olsen sidst i træningen i spil til to mål på fuld bane ’udtog’ et A-hold, der så sådan ud:

Thomas Sørensen – Jakob Poulsen, Per Krøldrup, Daniel Agger, Thomas Rasmussen – Daniel Jensen, Christian Poulsen – Dennis Rommedahl, Martin Jørgensen, Thomas Kahlenberg – Nicklas Bendtner

I de sidste ti minutter blev Jakob Poulsen afløst af Lars Jacobsen - og det mest opsigtsvækkende og spændende var, at landstræneren satte Søren Larsen ind som central førsteangriber og lod Nicklas Bendtner spille ude på venstrekanten i stedet for Kahlenberg.

Bendtner afsluttede træningen med at score to gange"

Eneste overraskelse er vel at J. Poulsen starter som Højre Back. Der er også rig mulighed for at Martin Jørgensen og Kahlenberg kan bytte plads. Bendtner på kanten med Larsen på toppen lyder som en farlig variant!!!
Latista.

Man må jo gentage sig selv et par gange, men Olsen udtalte efter kampen i Portugal, at Løvenkrands taktisk havde spillet noget nær en perfekt kamp.

Ikke Løvenkrands-fan?

Det ville klæde dig at være bare en smule mere opdateret når nu du poster sådan noget.

Lad os sige at du har ret- men så vil du have Løven i stedet for Romme?

Who cares. Rommedahl har vist sit værd MANGE gange for landsholdet (og nej, han er ikke en verdensklassespiller).
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
@NHTP

Velkommen herhid. Ny bruger?

Absolut en farlig variant, du nævner. Hvilket igen beviser, at Olsen ikke er så stiv i sit system, som nogle giver udtryk for.

4-4-2 har vi spillet masser af gange, 3-5-2 når vi skulle indhente en føring til modstanderholdet.

Og så har Olsen flere gange udtalt, at det blot er talkombinationer.

Med fløjende længere tilbage ved forsvar spiller vi 4-5-1 (hvis vi endelig skal ud i det med de latterlige tal).

Og med Tomasson og Bendter er det ofte en 4-4-2.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
@Jussi: Jeg er SÅ ny!

Mht at Olsen skulle være stiv i systemet er vidst en af den slags gamle myter der gentages igen og igen af folk der læser for meget BT uden selv at se kampene.

N ´forudser iøvrigt at Thomas Rasmussen scorer på langskud´ HTP
Alt for ny til ikke at dobbelposte...
x
annonce