Snak

Mere indhold efter annoncen
Moderen er hun. Sønnen er en han. Sønnen er, på nuværende tidspunkt, ikke gammel nok til at bo alene, hvorfor sønnen bor ved moderen, Caroline. Caroline bor i England, hvilket betyder at sønnen også bor i England jf. ovenstående.
Er det skåret tilpas ud?
Ja nu er det. Jeg læste det bare som at du havde en bekendt der skulle babysitte "hende", og det kunne jeg ikke få til at gå op.
Silkeborg IF
Nej, hun skal babysitte hos hende ;)
Hæhæ, forstod nu godt Sot´s forundring.

Men hvor om alting er - forhåbentligvis stiller vi mod Armenien i den ´nye´ 4-1-4-1 (med Kvist fra start ift seneste kamp mod dem, bør det være et andet billede), og således bliver vi ikke så afhængige af høje bolde ind i feltet, hvorfor Braithwaite bør få chancen igen.

På mange måder passer han bedre ind her end Bendtner. Jovist - fysisk fylder han ikke nok, og kommer ikke først på et par indlæg, men straffekendelsen mod Sverige havde Bendtner aldrig nået.

Og med 4 centralt orienterede midtbanespillere bag sig, som i langt højere grad end hvad vi har været vant til, lægger dybe, hurtige afleveringer, kan det bliver til Braithwaites fordel.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Uanset hvor han havner, så er han ved at få travlt. Så sent ind i transfer vinduet, så havner han ikke i drømmeklubben. Jeg synes jo han burde ha taget budet fra Frankfurt. Bevist sit værd og senere blive solgt.
Formiddagsaviserne er ikke helt enige om, hvad Bendtner skal lave fredag aften...

http://www.bt.dk/fodbold…rn-muenchen

http://ekstrabladet.dk/s…4970823.ece


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
L’enfer, c’est les autres!
http://sporten.tv2.dk/20…er-i-berlin

Bendtner er blevet voksen og tager toget - men er jo nok også svært med andre transportmidler, når kørekortet er væk for tiden...


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Jeg tager personligt selv taxa.
L’enfer, c’est les autres!
annonce