Snak

Mere indhold efter annoncen
Er det bare mig, eller går kommentatorerne altid dårligere igennem på Viasat-kanalerne under EM? Jeg kan dårligt høre Niels Chr. Frederiksen og Friman.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Jeg kan dårligt høre Niels Chr. Frederiksen og Friman.

Det er ikke en ubetinget dårlig ting. Og så skal DR bare lige skrue ned for povlsen.
Døden er en uundgåelig ting, men tal ikke om den foran en syg patient..
Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg kan nu vældig godt lide Niels Chr. Frederiksens måde at kommentere på. Og Frimann er også god, synes jeg.

Men nu sidder jeg under England-Tyskland igen og undrer mig over lyden. Tilskuerne går meget tydeligt igennem, men det gør kommentatorerne ikke. Er det kun på mit fjernsyn? For det virker fint på DR.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Godt af Tøfting lige at sætte Simo lidt på plads for Pickford-kommentaren. Der går alt for ofte sport i at være efter bestemte spillere.
Jeg synes også lyden har været meget dårlig på 3+ her i England - Tyskland
Kraul sagde lige at Ukraine kun står her fordi Sverige scorede til 3-2 mod Polen, og at de ikke havde været videre ved 2-2. Det er forkert. Det havde krævet en polsk sejr at sende Ukraine ud.
Det må være noget han har forberedt som en slags forbindelse mellem de to hold.
Og ikke en pludselig indskydelse.

Det er ikke ret godt.
From where you are now i dont think you can go wrong.
3+ har dårlig lyd og DRs kommentarer er jo decideret kedelige at høre på. Som altid bedst på tysk eller svensk.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Det kan ikke passe, Steve.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Noget der har generet mig - og måske ikke andre - har været hvad jeg vil kalde dårlig kameraføring/indstilling. Især på visse stadions har det været så godt som umuligt at identificere hvad der foregår på den modsatte langside. Er stadions blevet "for store" eller hvad ?

En anden ting: Vi er i 2021 - skulle det fortsat være så interessant at blive opfanget af et kamera og komme i fjernsynet at man skal gøre alle mulige og umulige grimasser når det sker. Jeg græmmes, det er nok mig der er blevet ældre :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
annonce