Snak

Mere indhold efter annoncen

La liga ?Tv aftale?

søn 23. aug 2015
Hej dudes.
Som vi jo desværre nok ved er der ingen danske tv aftaler til La liga pt. :( Nu når starter her i weekenden, kunne det jo være rart at komme til at se god fodbold igen. Så tænkte om der var nogen af jer der kender til sider hvor man kan livestreame dem i ordentlig kvalitet. Jeg ved godt der findes diverse sider der tilbyder livestreams, men kvaliteten er så også derefter, og det kunne jo være rart at se det i høj opløsning. Nogle der kender sider der tilbyder dette? :)
Kender mange steder, men det er ikke tilladt at poste dem her på sitet.
\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
Er der ikke nogen sider hvor man kan betale sig fra at se La Liga - Ikke betting sites hvor man kun får lov at se på et lille skærmbillede!
Viasat og Discovery SKOVLER penge ind og mange danskere betaler en mindre formue for deres TV-pakker. Alligevel kan vi ikke få spansk og italiensk fodbold på skærmen. Det er helt vildt så meget goodwill de danske TV-stationer mister på det her. Skandinavien er de eneste lande i verden uden tv-aftale for de to nævnte ligaer.

I dag annoncerer Viasat så, at de har sikret sig fransk fodbold. På Eurosport vises polsk fodbold. GTFO.
Ekstra Bladet viser kampene fra denne runde. Nok heller ikke i den bedste kvalitet.
http://digitalt.tv/ekstr…ne-weekend/
Det er så fucking til grin...
Så er der en enkelt kamp på TV. TV3+ har købt Madrid opgøret http://digitalt.tv/tv3-h…rid-opgoer/
moderator
Det var da altid noget, men hvorfor fanden er der ikke nogen der køber alle kampene snart? Jeg havde glædet mig til Sevilla - Barca i morgen.
Dette er en signatur.
Tålmodighed, selv om det er svært.

Tv-stationerne lurepasser og venter på, hvem der stikker af med eksklusiv-rettighederne for Premier League i næste sæson. Taberne støvsuger markedet for resterne i form af spansk og italiensk bold.

Men måske kan det være et signal om i hvilken retning forhandlingerne går, at Viasat investerer i Madrid-opgøret...

Edit: da jeg skrev indlægget havde jeg ikke set http://www.dr.dk/sporten…ttighederne

Mon ikke SBS-Discovery snart får en aftale på plads om spansk og italiensk bold.
Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
MTG har vundet rettighederne til Premier League.

http://mediawatch.dk/Med…8081568.ece
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce