Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg beklager i øvrigt, at jeg ikke samlede serven op, efter jeg havde fået den tildelt inden jul. Jeg siger AaB 2014 og FCM 2015. Bare for at være på tværs.
Flying har det rigtige svar. Vejle i 1971 og 1972. Hvis jeg ikke formulerede mig præcist nok, så mente jeg det samme jyske hold to sæsoner i træk. Så det kreative svar med AaB og Midtjylland i 2014 og 2015, var ikke det jeg fiskede efter. Nå men serven over til Flying Dutchman.
Forza Napoli Sempre!
Jeg er uinspireret - serven er fri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Nåh. Så giver jeg den et skud i anledning af Brøndbys nye afrikanske indkøb:
Tilbage i sæsonen 01/02 var der mange afrikanske angribere i suppen. Enhver hver klub med respekt for sig selv havde en, men hvad hed Brøndbys afrikanske angriber?
FCN
Pinligt med alt den CM jeg har spillet, hvis jeg ikke kan den. Det må være Oumar Barro. Altid en af de første jeg solgte, hvis jeg startede en karriere med BIF.
Korrekt, Burkarlen. Jeg havde håbet folk havde glemt ham. Serven over!
FCN
Jamen, så tager jeg også lige udgangspunkt i noget aktuelt.

Hull City har netop ansat den portugisiske manager Marco Silva. Han er den blot anden ikke-britiske manager i klubbens historie. Hvem var den første?
Var Jan Mølby ikke standin i klubben, da de for snart mange år siden rodede rundt på niveau med Kidderminster, Rochdale og andre undermålere...?


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Jeg kan ikke huske, om han var i Rochdale, men han var i hvert fald i Hull i en kort periode.

Serven over.
Mølby har aldrig været manager i Rochdale - til gengæld var han manager i Hull i en periode, hvor de rodede rundt på niveau med Rochdale...

Anyway - hvilken spiller har optrådt på det danske landshold mens han repræsenterede Racing Santander?


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
annonce