Snak

Mere indhold efter annoncen

Nyhederne bold ikke bringer

tor 10. feb 2011
Ronaldo er upopulær blandt hans hold kammerater.

http://www.thespoiler.co…ano-ronaldo

West Ham vandt retten til at bruge det olympiske stadion efter OL

http://uk.reuters.com/ar…79X20110210

Ingen spillere der deltager i EM 2012 vil kunne deltage i OL 2012

http://www.mirrorfootbal…694243.html
I gamle dage var bold-forummet, altså dette rumt, fedt når der kom nyheder fra andre steder eller insighter-rygter. I dag er de gemt væk i klubsnak, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt, så godt initiativ.

Den med West Ham skal nok komme på bold, vil jeg tro, mens det nok er mere tvivlsomt med de andre to. Det er jo bare en engelsk beslutning, at de ikke vil bruge spillere begge steder. Folk som Simon Kjær, Christian Eriksen, Zanka + det løse kan da let spille med i begge turneringer for Danmark (Bendtner har vist slået fast, at han ikke gider ungdomslandshold)

Og sålænge den falske Ronaldo har Pepe, skal han jo nok klare sig i Madrid.
I er så søde allesammen
Fedt med Brink til FC Fyn. Mindes stadig dengang, de blev stiftet og kom med bombastiske ambitioner om at overhale OB inden for en vis årrække. Kunne være det perfekte comeback for Brink, selvom jeg da tror, både han og OB er afklaret med situationen nu.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Manchester United sælges til Qatar. De var også ved at købe dem sidste år:

http://onside.dk/nyheder…elges-i-dag

http://www.express.co.uk…n-Sheikh-up
Daily Express haha.
Argentina kommer ikke til at forsvare sit OL guld, øv tænker jeg, kunne have været fedt med en England - Argentina kamp

http://www.fotbollskanal…get_os_guld
Stop nu dit tåbelige raid - er du utilfreds kan du altid skrive til bold@bold.dk

Det er et journalistisk site, der tager journalistiske prioriteringer af, hvad de gerne vil bringe af nyheder. Det sker i alle (nyheds)medier.


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Stop nu dit tåbelige raid - er du utilfreds kan du altid skrive til bold@bold.dk


Slap af, jeg er ikke utilfreds med bold.dk, det er klart at de ikke kan bringe alle nyheder, det har jeg fuld forståelse for. Denne tråd er til nyheder brugere på bold.dk måtte finde interessante og gerne vil dele og som bold.dk ikke har bragt.
Kaiser ser bare sort, når han øjner en mulighed for at brokke sig. Ironisk nok er han altid på nakken af selvsamme folk.
Ordet "gider" er nok også lige negativt nok ladet, så måske en ændring af overskriften kan hjælpe, og vel mest det Kaiser er utilfreds med?

Som sagt synes jeg, at det er rart at få nogle ekstra nyheder herind. Om det så er fordi bold.dk ikke har opdaget dem endnu eller ikke har fundet dem vigtige nok til deres nyheder er mindre vigtigt.
I er så søde allesammen
annonce