Snak

Mere indhold efter annoncen
Lewandowski overvejer kraftigt at investerer i nogle livvagter... hvor fedt er det lige?

Han går fra populær stjernespiller til at være nærmest lovløs.Hvorfor ik?
Zlatan asks Klopp "when you bring me to Dortmund?"

http://www.youtube.com/w…=youtu.be&a
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
David "Sorte Svin" Nielsen gjorde i dag comeback for det norske mesterhold Strømgodset

15-0 tabte Godset til Lokum Moskva i en træningskamp, hvor David Nielsen kom ind i 2. halvleg

https://twitter.com/Nielsengkhan
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Jeg bliver lige nødt til at flage for min klub.

Fraser Forster slog i lørdags den 43årig gamle rekord med minutter uden at lukke mål ind, i skotsk fodbold. Den eksisterende rekord var sat af Aberdeen keeperen Bobby Clark, der i 1970-71 stod 1,155 minutter uden at lukke mål ind. Indtil videre har Fraser Forster holdt målet rent for Celtic i ligaen, i 1,215 minutter.
Men mine mavefornemmelse siger mig, at der bliver lukket mål ind, når Celtic skal besøge Aberdeen i morgen aften.

Ikke desto mindre, bliver det en rekord, der bliver svær at overgå.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Denne nyhed er ikke bekræftet. Men det lader til at Bendtner får svært ved at finde en ny klub, og at komme tilbage på landsholdet efter endnu en drukhistorie:

http://ekstrabladet.dk/s…2237404.ece
Tid+ medløbere = ægte fans - Jeg kan godt drikke uden at have det sjovt
http://ekstrabladet.dk/s…2237842.ece

Nu kritiserer den tidligere Barcelona-stjerne FIFA´s præsident Sepp Blatter og FIFA´s generalsekretær Jerome Valcke i skarpe vendinger.
- Valcke er en af de største svindlere på verdensplan inden for sport, og hvad angår Blatter så er han en tyveknægt og et korrupt røvhul. Jeg beklager de hårde ord, men sådan er det.

Slam..
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
http://www.telegraph.co.…ia-war.html

Lassana Diarra denies rumours he has become a jihadist in the Syria war
Is it cold in his shadow?
http://ekstrabladet.dk/s…2265227.ece

Endnu engang viser en af Danmarks landsholdsangribere sig fra sin bedste side i det københavnske natteliv, og står nu med en sag om vold mod politimand.
Dbu burde indføre en IQ test for de spillere som skal spille for det danske landshold så man kan slippe for de halvhjerner som tydeligvis render rundt på det danske landshold, det er sgu pinligt at man kan rende rundt og opføre sig som de gør.
\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
http://www.goalsarena.or…ellier.html

Lorient vender 1-4 til 4-4 på mål i det 87, 90 og 90 minut. Især de sidste to mål er klasse. Vild afslutning!
Og en mand i undertal i 60min ca.

Ganske godt klaret.
Silkeborg IF
annonce