Snak

Mere indhold efter annoncen
Du vælger faktisk at skide i bukserne før du læser tråden. Imponerende.

Er Eriksen død? Jeg så ikke de sidste par minutter.
Gode argumenter, Stine.

(Og ja, han var død)

Lidt ligesom din hjernevirksomhed bortset fra, der tilsyneladende ikke er noget at genoplive hos dig.

Same old, smukke Stine
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
moderator
Men Pink, har du rent faktisk. Læst tråden? Bare for at vende tilbage til de du spurgte ind til, som faktisk forklares her i tråden...
https://kortlink.dk/sudv
Haha. Pink.classic

Man bliver helt varm om hjertet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Her overgår B.T. sig selv:

https://www.bt.dk/vm/danskere-i-qatar-kritikken-af-vm-er-koert-af-sporet

Det er altså tilladt at researche og stille kritiske spørgmål, også til “almindelige” danskere og The Economist. Forholder sig f.eks. ikke til, at kritikken af Qatar især kommer på baggrund af den tætte sammenhæng mellem VM og menneskerettighedskrænkelser. Og når mænd fra MØ eller Indien går hånd i hånd uantastet, er det ikke pga. tolerance, men at homoseksualitet ikke eksisterer i de samfund (jo, det ved jeg godt, det gør, men det gør det ikke officielt) - og fordi de generelt viser venskab mere fysisk end heroppe. Endelig er det typisk Economist at mene, at knægtelse af ytringsfriheden er værre end at holde slaver under dødsensfarlige forhold.
Spørger du folk der har rejst til Qatar for at se VM er svaret ret oplagt. Hvis personen oveni driver forretning på de kanter endnu mere så.
annonce