Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deportivo FAS
NPATINHO

Ja det ser da fint ud, i holder da trit med Palmeiras og Corinthians i toppen. FLA på en 6 plads er heller ikke så dårlig en start omend man true to form smed 2 pojnt mod Fogo i det sidste 10 min.


SP

Jaeh det er lidt kringlet, når du skriver de bedste fans hvad mener du så helt præcist ? antal ? kreativitet ? loyalitet ? fanatiske ? stemningsmæssigt ?
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO BI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Skrevet af saglighedens_portal
Ja, det præciserede han så ikke. Jeg tror, han mente fanatisme og stemningsmæssigt. Men du må meget gerne gennemgå Brasilien og Argentina for deres bedste fans på alle de parametre, du lige ridsede op der. ;-) Ville være virkelig spændende læsning.
Skrevet af hjst
Vejle Boldklub (VB) har indgået kontrakt med 2 sydamerikanere.

Er der nogen herinde - der jo har meget kendskab til sydamerikansk fodbold ser det ud til - der kender noget til disse to:

"Den brasiliansk-nigerianske angriber Dominic Vinicius"

"Vejle Boldklub har underskrevet en 4-årige aftale med Juan Diego Gutièrrez fra topklubben i Peru, Universitario de Deportes"

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Deportivo FAS
SP

Jeg skylder, men skal lige have lidt ekstra fritid.


Hjst

Dominic Vicinius siger mig ikke det store, du vil have større chancer ved at spørge sambafodbold, han har muligvis været inde over med scouting.


Juan Diego Gutiérrez er en fin spiller, wing mener jeg. Fint blik for spillet, arbejdsom. Gjorde comeback i april måned efter at have ude siden november, hvor han har erstattet Ruidíaz og Guastavino, med succes. førstnævnte har vist også tidligere været sat i forbindelse med dansk fodbold - men er lige skiftet til mexicansk ditto.

Universitario er et af de 2 store hold i Peru, men har problemer med at få økonomien til at hænge sammen, så der kan laves et par gode handler (økonomisk), der og hos rivalerne fra Alianza Lima som er i samme situation.

Juan er en spiller man håber kan slå igennem i Europa hvor Vejle så skulle være "første" stadie, de har ihvertfald konstateret at han fik en fin debut mod FCK med 2 assists.

Han kan godt blive et aktiv for Vejle hvis han kan vende sig til kulturen og vejret. Niveauetmæssigt bør der ingen problemer være, Dansk klubfodbold er jo ikke ligefrem toppen af poppen.
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO BI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Skrevet af sambafodbold
Vi snakker Dominic i den næstsidste brasserpodcast. I skal ca 47 min. frem i programmet:
https://soundcloud.com/brasserbold/brasserpod-15-07-2016

Jeg har ikke selv set Dominic spille, men han får et par gode ord med på vejen af en agent, som jeg kender i området.

Vi har lige poppet en ny podcast, hvor vi sammenligner Gabigol og Gabriel Jesus. Hvem er det største talent af de to? Den er svær. Det er lidt ligesom oralsex, nemlig en smagssag :)
Husk at tjekke Brasserbloggen
Skrevet af hjst
Tak til jer begge for svarene, de første virkelige "svar" kommer måske allerede på søndag :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af saglighedens_portal
Helt i orden, FAS. Glæder mig.
Skrevet af TR1986
Hvilke fans er egentlig bedst i de forskellige lande? Hørte en sige til mig i går, at han mente, det var Newell´s og San Lorenzo i Argentina, mens det i Brasilien i hans øjne var Vasco og Palmeiras. Dog sagde han, de fleste holds fans er ret lige i både Brasilien og Argentina, når de kommer i en vis størrelsesorden. I Uruguay var det Nacional ifølge ham.


Jeg vil gere give mit bud saglighedens_portal, selvom Deportivo FAS er større ekspert når det kommer til Sydamerikansk fodbold generelt. I Sydamerika har jeg mere specialiseret mig i argentinsk fodbold, men kender dog også til de andre ligaer. Især de store hold i Brasilien, Uruguay, Chile, o.s.v.

Hvis vi tager ligaerne i Sydamerika, så kan vi starte med at tage den argentinske.

Argentina:

San Lorenzo de Almagro er min hjerteklub i Sydamerika. De har rødder i middelklassen/arbejderklassen, og har prominente tilhængere som Pave Frans og skuespiller Viggo Mortensen. De har altid været kendt for at gå sin egne veje. Der taler jeg både om hvordan de opfører sig, deres sange, mentaliet, o.s.v. De har en meget loyal fanbase, der ligger stabilt på 20.000-25.000 tilskuere, og til de store kampe 35.000-45.000. Klubben ligger i Boedo kvarteret i Buenos Aires. Deres stadion har siden 1993 dog ligget Flores kvarteret. Det har det gjort på grund af deres tidligere stadion Viejo Gasometro, blev revet ned, til fordel for Supermarkedkæden Carrefour, under militærdiktaturet i 1979. Der er dog planer om at bygge et nyt stadion i Boedo, der gerne skulle stå klart indenfor de næste tre år. Nå, men du spurgte om fansene? ;-) Jeg vil helt klart mene at San Lorenzos fans hører til blandt de mest passionerede og højlydte fans i Sydamerika. Det er også en af grundene til at det er min hjerteklub. Sammen med deres fascinerende historie. Jeg har en drøm om at tage ned at se en kamp med San Lorenzo, på deres hjemmebane.

Der er klubber som Boca Juniors, River Plate, Velez Sarsfield, Argentinos Juniors, Huracan, Lanus, Newells Old Boys, Rosario Central, Indenpendiente de Avallaneda, Racing Club de Avellaneda, Estudiantes, Gimnasia y Esgrima, Colon, Belgrano, o.s.v.

Der er så mange store hold i Argentina. Det er en fascinerende liga at følge. Rent fodboldmæssigt er der generelt også rigtig god kvalitet, men de største profiler tager dog ofte til Europa på grund af pengene er større der.

Der er Superclassico imellem River Plate og Boca Juniors. Det er vel nok det største opgør i verden når man tager den samlede pakke med, med hensyn til stemning, den rå passion og den historimæssige rivalisering. Både Boca Juniors og River Plate har en flok passionerede fans, men der er en del forskel på hvordan de ser sig selv og hinanden. Boca Juniors ser sig selv som arbejderklassen. En klub der brød River Plates dominans og sidenhen har været deres største rival, både på og udenfor banen. Boca Juniors blev stiftet af en gruppe italienske immigranter fra Genoa. River Plate er mere kendt som overklassen/middelklassen, der ser sig selv som aristokraterne, samt det bedre borgerskab. Da Diego Maradona i sin tid spillede i Argentinos Juniors og fik tilbud fra både River Plate og Boca Juniors, så valgte han den noget lavere løncheck i Boca Juniors, fordi han havde lovet sin far og sig selv, at han ville spille for sit favorithold, igennem hans barndom. Boca Juniors kalder sin fangruppe for La Doce (Den 12.), Hviket refererer til de er klubbens 12. mand.

Opgørene imellem Racing Club og Indenpendiente, er også et kapitel for sig selv. Avellaneda derby, som det bliver kaldt, tiltrækker altid mange tilskuere, samt stor mediebevågenhed og politiet møder altid talstærkt op. Deres stadions ligger blot 200 meter fra hinanden, hvilket også forøger intensiteten og det mytiske omkring opgøret. Der er vild stemning i deres indbyrdes opgør, det kan jeg love dig. Generelt har de også nogle vilde fans, men de er dog noget vildere i de store kampe. Især også deres kampe imod River Plate og Boca Juniors, eller en vigtig Copa Libertadores kamp, der kan de virkelig få pulsen op. Opgørene imellem Estudiantes og Gimnasia, er lidt mindre, men dog stadigvæk et virkelig traditionsopgør med god stemning på lægterne. De kommer begge fra området La Plata, hvilket er en forstad til Buenos Aires. Estudiantes har traditionelt klaret sig noget bedre end Gimnasia, men de har dog tæt på den sammme tilskuerstøtte og traditionelt er de blandt de 10 bedste klubber i Argentina, når man kigger på stemningen. Newells Old Boys, kommer fra byen Rosario, der er Argentinas 3. mest befolkede by. De har en berygtet rivalisering med Rosario Central, der igennem årene har budt på mange klassiske opgør, med fantastisk stemning. Isoleret set har Newells og Rosario, også nogle imponerende fans, men dog ikke helt op i klassen som The Big Five, som er River Plate, Boca Juniors, Independiente, Racing Club og San Lorenzo de Almagro.

Velez Sarsfield har rent sportsligt været i stærk fremgang, de seneste 20-25 år. De har samlet sig mange fans, især fra Buenos Aires. De har nogle gode fans, men ikke helt i toppen. En lidt undervurderet argentinsk klub, når man kigger på loyale fans, er Club Atlético Belgrano, fra Argentinas 2. mest befolkede by, Cordoba. De har et højt fremmøde til deres kampe, på trods af de slet ikke er forvænt med succes. De spiller nogle lokalopgør imod klubber som Club Atlético Talleres og Instituto Atlético Central Córdoba. I de større opgør kan deres tilskuere virkelg lægge et pres på deres modstandere. Det samme med Club Atlético Colón, fra byen Santa Fè. Deres hjemmebane er blevet kendt som El Cementerio de Los Elefantes (Elefantkirkegården), efter deres imponerende evne til at vinde over de store hold på hjemmebane, på trods af oddsene er imod dem. Det er blandt andet takket være deres fanatiske fans.

Jeg vil lade kapitlet om de brasilianske hold stå åbent til Deportivo FAS, eller andre. Der er helt sikkert også en række topklubber i de andre lande, der virkelig har nogle fanatiske fans. Jeg synes Sydamerikansk fodbold, er vanvittigt fascinerende. Både hvad angår fankultur, spillestil, historie, o.s.v. Det er et kontinent der fortjener mere medieopmærksomhed. Der har dog også været problemer med hooligans i de senere år, men jeg elsker dog den fanatiske stemning de kan præstere, så længe det ikke kammer over i vold. Længe leve Sydamerikansk fodbold;-) De har virkelig nogle fantastiske fans.

Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(351856201103)
Nogen af jer der følger med i peruviansk fodbold, og som evt kan sætte et par ord på Edison Flores, der eftersigende er på vej til AaB. Jeg kan forstå klubben (Universitario) skulle være blandt de større i Peru, men jeg er ikke helt med på niveauet, og hvad man kan forvente fra spillere fra sådan en liga.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af saglighedens_portal
Virkelig fed læsning, TR. Vidste faktisk godt en del af de ting, du skrev, fordi jeg også har fået interesse for argentinsk fodbold det sidste halve års tid. Men alle de ting, du skrev om San Lorenzo - udover paven og Viggo - vidste jeg ikke. Har også hørt, at Nueva Chicago har nogle fine fans.

Jeg håber ikke, FAS vil forsømme at lave en gennemgang af de argentinske fans også. Ville være fedt. Al læsning om særligt argentinsk fodbold er spændende. Men jeg må indrømme, jeg også har gravet lidt i de brasilianske klubber på det sidste. Har fin sympati for Vasco da Gama, og så synes jeg, Gremios trøjer er for fede. Har hørt, Gre-Nal skulle være et vildt derby.
Skrevet af NPato7
Så er jeg nogenlunde tilbage på sporet. Håber alle havde et godt OL, super med Brasiliansk sejr.

Nu håber jeg det brasilianske landshold kan se fremad og forsætte med at give talenterne chancen. Desuden er det lækkert at se Internacional i bunden, mens Grêmio ligger ved toppen.
BRASSER PODCASTEN: https://itunes.apple.com/us/podcast/brasserbold/id1084900607?mt=2 -A Seleção Brasileira og Brasiliansk fodbold! (Garrincha > Pelé) Grêmio fan, KUN GRÊMIO: https://i.ytimg.com/vi/NwzoNF7bujA/maxresdefault.jpg
Skrevet af andib
Det går også nogenlunde i det costaricanske. Herediano ligger nr 2 og er godt på vej mod endnu engang at skulle spille de afgørende kampe om det costaricanske mesterskab.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af NPato7
Det går også nogenlunde i det costaricanske. Herediano ligger nr 2 og er godt på vej mod endnu engang at skulle spille de afgørende kampe om det costaricanske mesterskab.

Det lyder godt, hvornår starter de afgørende kampe?
BRASSER PODCASTEN: https://itunes.apple.com/us/podcast/brasserbold/id1084900607?mt=2 -A Seleção Brasileira og Brasiliansk fodbold! (Garrincha > Pelé) Grêmio fan, KUN GRÊMIO: https://i.ytimg.com/vi/NwzoNF7bujA/maxresdefault.jpg
Skrevet af NPato7
Ooooooooogg.. der røg Dilma
BRASSER PODCASTEN: https://itunes.apple.com/us/podcast/brasserbold/id1084900607?mt=2 -A Seleção Brasileira og Brasiliansk fodbold! (Garrincha > Pelé) Grêmio fan, KUN GRÊMIO: https://i.ytimg.com/vi/NwzoNF7bujA/maxresdefault.jpg
Skrevet af The Tactician
Vigtig sejr for Brasilien og Gariel Jesus fik vist sig godt. Men hvad har coutunho gjort ved de forskellige brasilianske landstrænere siden han aldrig må starte? Synes det blev meget bedre da han kom ind, da der ingen andre kreative spillere er, bortset fra neymar. Den der 3 mands midtbane har Intet kreativt over dem
Skrevet af NPato7
Vigtig sejr for Brasilien og Gariel Jesus fik vist sig godt. Men hvad har coutunho gjort ved de forskellige brasilianske landstrænere siden han aldrig må starte? Synes det blev meget bedre da han kom ind, da der ingen andre kreative spillere er, bortset fra neymar. Den der 3 mands midtbane har Intet kreativt over dem


Jeg så desværre ikke kampen, men mon ikke Tite forsætter med at spille meget pragmatisk. Så man skal nok ikke forvente de vilde lækkerier fra holdet.
BRASSER PODCASTEN: https://itunes.apple.com/us/podcast/brasserbold/id1084900607?mt=2 -A Seleção Brasileira og Brasiliansk fodbold! (Garrincha > Pelé) Grêmio fan, KUN GRÊMIO: https://i.ytimg.com/vi/NwzoNF7bujA/maxresdefault.jpg
Skrevet af sambafodbold
Meget tyder på at Tite giver genvalg de 11, som startede mod Ecuador. Det betyder, at Coutinho igen bliver et offensivt es, som kan smides ind efter pausen. Never change a winning team... Men det er ok. Det er vigtigt, at Brasilien får nogle points på kontoen her i starten, så der kan komme lidt ro på
Husk at tjekke Brasserbloggen
Skrevet af The Tactician
Endnu engang blev Brasiliens offensiv bedre og farligere efter countinho kom ind. Jeg forstår slet ikke hvorfor han skal starte ude. Er det for at komme ind og gøre en forskel? Måske burde de gøre det samme i Barcelona med Messi, og med Ronaldo i Real. Hvorfor skal de starte inde og være farlige i hele kampen, når de kan komme ind det sidste kvarter og være farlige der? Brasiliansk logik for dummies
Skrevet af Deportivo FAS
Super start for Tite. Have ikke regnet med mere end 1 point i de to kampe på forhånd. 3 point i Quito kan gå hen og blive vigtige i sidste ende, så... Vi har snuppet 2 point på the shitkickers, 3 point på Uruguay, Paraguay og Colombia. 5 på Chile og 6 på Ecuador plus at Bolivia og Peru stadigvæk har noget at spille for, derudover ser kampprogrammet overskueligt ud nu...bevares vi skal til , Caracas, La Paz, Montevideo og Barranquilla...men 7 point der .......

Hopper på Samba´s vogn ...Coutinho er vel bedst som impact spiller som tingene er pt...nu skal Tite bare have ro til at udvikle holdet.


Dilma´s gone...er vel fint nok tænker jeg,har aldrig haft den store fidus til hende.og et tillykke til Colombias Atletico Nacional for at vinde Copa LibertadoresCONCACAF

Altid noget at Canada strøg ud...så vi har Mexico, Honduras, Costa Rica, Panama, USA og Trinidad & Tobago klar til Hexa´en...ser fornuftigt ud for Dibben og Kayokays drenge....
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO BI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Skrevet af saglighedens_portal
Venter stadig spændt, FAS. ;-)
annonce
0