Snak

Mere indhold efter annoncen

The Best of the Rest, eller B-Landsholdet

Skrevet af RødgrødMedFløde
man 14. nov 08:08
Nu hvor VM-truppen er endeligt udtaget (forudsat at ingen dumper de fysiske tests som gennemføres forud for afrejse mod Ørkenen), synes jeg at det er interessant at kigge på de spillere, der blev forbigået. Det er ikke min hensigt at starte en diskussion om spiller X skulle have været med i stedet for spiller Y, som halvdelen af trådene i dette forum efterhånden handler om, men for at se på niveauet af de næstbedste, i en tid hvor Landsholdet præstere historisk godt.

Jeg synes det er et sjovt tankeeksperiment at lave en startellever bestående af the best of the rest, og tænke over hvor sådan et "B-Landshold" ville placere sig på en ELO rangliste. Mit eget bud findes nederst i tråden.

Herunder er en liste af spillere der inden for de seneste år har været en del af, eller meget tæt på, Landsholdet - men som ikke kommer med til Qatar. Indsæt selv flere som ønsket.

Målmænd:
Mads Hermansen Brøndby IF
Jonas Lössl FC Midtjylland
Daniel Iversen Leicester
Peter Vindahl AZ Alkmaar

Forsvar:
Jannik Vestergaard Leicester
Mathias ‘Zanka’ Jørgensen Brentford
Andreas Maxsø Brøndby IF
Erik Sviatchenko FC Midtjylland
Rasmus Lauritsen Dinamo Zagreb
Nicolai Boilesen FC København
Mads Bech OGC Nice
Victor Kristiansen FC København
Kristian Pedersen FC Köln
Casper Højer Sparta Prag
Mads Valentin Augsburg
Henrik Dalsgaard FC Midtjylland
Mads Roerslev Brentford

Midtbane:
Casper Nielsen Club Brügge
Philip Billing Bournemouth
Oliver Abildgaard Celtic
Matt O’Riley Celtic
Jens Jönsson AEK Athen
Jens Stage Werder Bremen
Anders Christiansen Malmö FF
Rasmus Falk FC København
Morten Hjulmand US Lecce
Maurits Kjærgaard RB Salzburg
Morten Frendrup Genoa

Angribere:
Anders Dreyer FC Midtjylland
Gustav Isaksen FC Midtjylland
Mohamed Daramy FC København
Jacob Bruun Larsen Hoffenheim
William Bøving Sturm Graz
Pione Sisto FC Midtjylland
Rasmus Højlund Atalanta
Marcus Ingvartsen Mainz 05
Jens Odgaard AZ Alkmaar
Christian Gytkjær AC Monza

Mit B-Landshold:
Jeg stiller op i en 4-3-3 med et klassisk firemands-forsvar og dynamiske wings.

Målmand: Mads Hermansen
Venstre back: Viktor Kristiansen
Midterforsvar: Jannik Vestergaard
Midterforsvar: Mathias Zanka Jørgensen
Højre back: Mads Roerslev
Midtbane (10´er): Magnus Kjærgaard
Midtbane (6´er): Morten Hjulmand
Midtbane (8´er): Casper Nielsen
Venstre wing: Mohamed Daramy
Højre wing: Gustav Isaksen
Angriber: Rasmus Højluand

Bænken: Daniel Iversen, Mads Bech Sørensen, Rasmus Lauritsen, Anders Dreyer, Matt O´Riley, Marcus Ingvartsen.

Jeg tror ærligt talt godt, at dette hold (forudsat at de er sammenspillet og i kampform), vil placere sig et sted mellem nr. 50 og nr. 70 på den senest opdaterede ELO (www.eloratings.net). De vil sagtens kunne drille nationer som Panama (52), Israel (55) og Jordan (62) på deres bedste dage.

Pointen med ovenstående er egentlig bare at lege lidt med tanken om hvor gode de næstbedste egentligt er. Kom med dit bud!Skrevet af repos , moderator
Drille Jordan? Ja, mon ikke de relativt enkelt ville den sådan en kamp. I øvrigt en fin bredde, Danmark efterhånden har fået. For få år tilbage var det vanskeligt at finde egnede spillere, men nu vrimler med spillere, der har succes i udlandet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af RødgrødMedFløde
Jo, mon ikke. Og ja, det er faktisk ret imponerende, når vi tager størrelsen på vores land i betragtning. Jeg tror i øvrigt også at man ville kunne sætte et hold af nuværende "B-Landsholdsspillere" der ville kunne slå Morten Olsens landshold fra 2014-2016.
Skrevet af Der Kaiser
Måske lidt sent i karrieren, men Andreas Albers er endnu en gang i gang med en fin sæson i Jahn Regensburg. Seks mål i de første 17 runder gør ham til klubtopscorer, og har i flere år været fast mand i den ganske stærke 2. Bundesliga. Vil jeg til enhver tid sætte foran Gytkjær på et B-landshold.

https://www.kicker.de/andreas-albers/spieler/2-bundesliga/2022-23/jahn-regensburg
Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af maarkap
Vildt nok at Billing ikke engang får plads på din bænk?

Jeg ville personligt smide ham ind i startopstilling frem for Kjærsgaard og så sende ham på bænken.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Vi ville da uden problemer kunne kæmpe med om en kvalifikation til en EM slutrunde, selv med de spillere der ikke kom med til VM. Vi ville måske ikke kvalificere os, men hvis man sammenligner os med f.eks. Israel, Skotland og Østrig som vi mødte senest eller Finland, Nordirland og Slovenien til næste kvalifikation, så tænker jeg da at vi ville ligge med en ganske pæn chance for avancement.

Over tid ville vi selvfølgelig næppe blive 1. seedet, men der er immervæk så meget internationalt snit over mange af spillerne at jeg har svært ved at se os ligge nr. 50 på verdensranglisten. Nr. 30, måske.

Det kommer nok også an på om man skal bruge samme landstræner, samme koncept osv. - og så er det jo også en lille smule overgjort med skæring på en aktuel VM trup, som også er lidt sammensat pga. skader og dårlig form hos enkelte spillere. Hvor mange af de backs der er med kommer i spil f.eks.? De ville være faste startere hos RIGTIG mange top 25 nationer.
Silkeborg IF
Skrevet af RødgrødMedFløde
@maarkap

Du har helt ret. Glemte ham simpelthen.
Skrevet af SotD
Det er ikke fordi jeg tænker at mit landshold ville afvige meget fra dit, men for en god ordens skyld.

MM: Daniel Iversen (Leicester City)
HB: Mikkel Desler (Toulouse)
VB: Mads Valentin (Augsburg)
CB: Mathias Zanka (Brentford)
CB: Jannik Vestergaard (Leicester City)
CM: Morten Hjulmand (Lecce)
CM: Matt O´Riley (Celtic)
OM: Philip Billing (Bournemouth)
HK: Jacob Bruun Larsen (Hoffenheim)
VK: Maurits Kjærgaard (RB Salzburg)
AN: Marcus Ingvartsen (Mainz)

Bænk:
MM: Mads Hermansen (Brøndby)
HB: Mads Roerslev (Brentford)
VB: Victor Kristiansen (FC København)
CB: Rasmus Nicolaisen (Toulouse)
CM: Casper Nielsen (Club Brügge)
CM: Jens Stage (Werder Bremen)
OM: Anders Dreyer (FC Midtjylland)
HK: Gustav Isaksen (FC Midtjylland)
VK: Mohamed Daramy (FC København)
AN: Rasmus Højlund (Atalanta)
AN: Mikael Uhre (Philadelphia)

Derudover mangler nogle ret markante boblere, som jeg havde valgt over et par af dem på din liste:
Jacob Barrett Laursen (Standard Liege)
Asger Sørensen (Sparta Prag)
Jacob Rasmussen (Feyenoord)
Mathias Ross (Galatasaray)
Nicolas Madsen (Westerloo)
Philip Zinckernagel (Standard Liege)
Magnus Mattsson (NEC)
Nikolai Baden (Vitesse)

Og så selvfølgelig et par spillere fra Superligaen, som Patrick Mortensen, Nicolai Vallys, Lukas Lerager, Kasper Kusk, Christian Sørensen, Oliver Villadsen og sikkert flere andre jeg lige har glemt, men som alle fint ville kunne være trupspillere på landsholdet.
Silkeborg IF
Skrevet af RødgrødMedFløde
Også et supert stærkt B-hold. Jeg kan dog ikke forstå at du smider Maurits Kjærgaard op på en venstre kant? Han er jo central midt, og spiller alle sine kampe som den ene af to centrale midtbanespillere i et 4-1-2-1-2 system med en defensiv midt bagved og en offensiv midt foran.
Skrevet af SotD
Jeg gør det egentlig med tanke på hvordan f.eks. Damsgaard og Eriksen fortolker rollen som den her venstre "kant" eller hvad man nu skal kalde det, men hvor de ligeså ofte ligger inde i mellemrummet og agerer assistmager. Jeg har ikke set uendelig meget med ham, men det jeg har set, og de stats han har synes jeg flugter nogenlunde fornuftigt med hhv. Damsgaard og Eriksen.

Jeg er så usikker på om Valentin er den rigtige venstre back til at have sådan en spiller foran sig. Det synes jeg han var dengang han spillede Superliga, men jeg har desværre næsten ikke set ham spille i Augsburg. Jeg husker ham som sådan en hurtig overlapsspiller, som ville passe godt til at have en kant der trak ind i banen og gjorde sig spilbar.

Og så handler det med Kjærgaard nok også bare om, at få flest mulige af de helt store navne/talenter i spil på samme tid. Jeg vil være ked af at smide Billing, Hjulmand eller O´Riley af holdet, og når man samtidig har spillere som Casper Nielsen, Jens Stage og principielt Abildgaard der også kan dække den centrale midt på et kompetent niveau, så blev det kompromis´et.

Jeg synes ikke Dreyer, Daramy eller Isaksen har bevist sig i tilstrækkelig grad til at jeg vil spille med 2 (eller 3) af dem på samme tid. Jacob Bruun Larsen er nok første offensive kort til at forlade banen, og så kunne man jo måske overveje nogle forskellige taktiske greb, så man enten spillede som SIF/Brøndby ved at lægge Dreyer og Kjærgaard ind bag angriberen, eller man kan Daramy/Isaksen ind som mere direkte udfordrende spillere.

Men jeg synes noget af det der virker godt for Hjulmand er relationsspillet, og ikke så meget det individuelle. Der er mange andre landshold der kan slå os på det parameter.
Silkeborg IF
annonce
0