Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg afviser vist ikke på noget tidspunkt flertallets ret i et demokratisk samfund? Jeg skriver blot, at det er dybt frustrerende for en vis sektor af fodboldelskere, at det forholder sig sådan!

Jeg anerkender at flertallet af danske tv-seere helst vil følge top four i England samt real og barca, selvom dette betyder at man må gå på kompromis - og derved gå glip af kampe på højere niveau.

Man kan kun håbe at tysk, italiensk og fransk fodbold (mest realistiske) i år - og årene fremover - for alvor kan tage kampen op med de "store drenge", så seernes tilhørsforhold bliver mere varieret.
Er meget enig i krititkken af 3+ valg af kampe. Og man kan da godt "frygte" hvornår man skal se nogle af de andre hold, når selv sportsligt meget lidt interessante kampe vælges med "the usual suspects".

Påstanden er at der er flest der ønsker at se de samme hold hver uge. Jeg er lidt skeptisk overfor hvorvidt det er en korrekt konklusion. Specielt imod de ringere hold i en runde hvor man har to ´gode´ hold imod hinanden også.

Mit største problem med det er faktisk at 3+ fastholder disse holds tilslutning. Folk får aldrig et forhold til andre hold, når de aldrig vises. Spøjst nok er en af de bedste kampe jeg har set i lang tid været CHL kval. imellem Panathinaikos - Atletico Madrid (2-3) for en måneds tid siden. Det var en velkommen overaskelse at se den kamp (som dog var den sportsligt mest attraktive i den runde). Det er ikke nødvendigvis en kamp man havde forventet sig det store af...

På samme vis er der masser af god bold i mange af de andre hold, som kunne være rart at se en gang imellem...
Besiktas-Man Utd er i hvert fald røvsyg....

Til gendgæld er der kommet en snert af spænding i den ligeledes dødsyge Zürich-Madrid kamp...

I morgen kan vi så se Liverpool-Debrecen, mens Inter fans nok skal nyde det der bliver den eneste kamp med dem, indtil de igen møder Barca.

Jeg kan iøvrigt ikke selv lide italiensk fodbold, så det er ikke fordi jeg savner at se dem. Men jeg savner bare generalt at se nogle andre hold end Liverpool, Barca, Man Utd, og nu Real Madrid.
Fuck 3+ og deres luderreklamer hvert 5 min.

Dø.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Den dybt tendentiøse dækning fortsætter på TV2 Sport, hvor Inzaghi’s offside mål straks bliver påpeget, mens Plasil’s mål mod Juventus, hvor han er 1 meter offside, blot er et udtryk for dårligt forsvarsspil…

Imponerende!
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Deres trick med seerspørgsmål der så blev til "hvor mange hække er der i hækkeløb?" er desværre også meget betegnende for standarden.

Hvordan Tv3+´s kommentator kan få Agüero til at blive til Agyro vil jeg gerne vide..
Røde Stjerne Beograd | Crvena Zvezda Beograd | Red Star Belgrade European And World Champions 1990/91 Delije 1989 Sever http://www.youtube.com/watch?v=daeJgEV0PC4
Ja, det er ret utroligt, at Viasat, efter at have betalt en million millard for rettighederne til CL, vælger at vise kampe udfra, hvor de kan tjene flest reklamekroner.

Foragt CL, men ikke Viasat. Men det var dog underholdende at opleve TV2 Sport studiet efter United kampen, hvor de nærmest gjorde alt for at tale Uniteds præstation ned. Specielt når enhver idiot kunne se, at United kørte den på rutinen, hvilket holdet har gjort længe i gruppespillet i CL mod elendige hold som Besiktas og lignende.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
"Ja, det er ret utroligt, at Viasat, efter at have betalt en million millard for rettighederne til CL, vælger at vise kampe udfra, hvor de kan tjene flest reklamekroner."

Det er som tidligere nævnt ganske logisk. Men det er ærgeligt for den generelle interesse for Champions League. Jeg er f.eks begyndt at stå af. Så kampene i aften med et halvt øje, og må indrømme at jeg kedede mig grusomt.

Bortset fra det, så er det ikke Viasat, men tv2sport der i morgen har foretaget det mest absurde valg, ved at vise Liverpool-Debrecen.

Men, argumentet er naturligvis det samme - reklamepenge.

"Men det var dog underholdende at opleve TV2 Sport studiet efter United kampen, hvor de nærmest gjorde alt for at tale Uniteds præstation ned. Specielt når enhver idiot kunne se, at United kørte den på rutinen, hvilket holdet har gjort længe i gruppespillet i CL mod elendige hold som Besiktas og lignende."

Lige præcis. De fleste storhold vil prøve at køre disse kampe hjem på rutinen, hvorfor de ofte bliver jammerligt kedelige.

I tv3+ studiet var man ligefrem imponeret over at Real Madrid "blev ved med at spille" selvom de var foran 3-0.

Desuden ved jeg godt at "Jamen Real Madrid og Barcelona spiller flot fodbold" argumenet vil blive hevet frem igen og igen som argument for at vise disse holds kampe mod mindre hold.

Det er muligt, men hvis jeg kun vil se flotte finter og mål kan jeg gå på youtube.

Når jeg tænder på Champions League vil jeg havde spænding, intensitet og nerve.

Næste runde tør jeg næsten garanterer at opgøret Bayern München-Juventus bliver skrottet for Man Utd-Wolfsburg....Men nu får vi se.

Tja, det endte så med, at jeg sad og havde tv´et kørende, hvor jeg zappede lidt mellem Besiktas-United og Zürich-Real - samtidig med at jeg desperat forsøgte at finde en stream af Juve-Bordeaux. Det lykkedes mig først i pausen af kampen - heldigvis var første halvleg lidt skuffende, så jeg gik ikke glip af så meget. Og i anden halvleg, da jeg endelig fik tunet mig ind på kampen, kom der fart over feltet og Juve-Bordeaux endte som jeg havde forventet med at blive en ganske god og spændende kamp.

Ok, der var masser af mål i Reals kamp og den var fin nok at kigge på. Men af en CL tv-kamp forventer jeg spænding og dramatik, og her kunne Zürich-Real, helt som ventet, ikke leve op til de andre kampe, derfor ville jeg stadig ikke have valgt den som hovedkampen.

Chelsea-Porto blev en lidt skuffende forestilling ligesom heller ikke Besiktas-United var vildt ophidsende, så når alt kommer til alt var de to bedste kampe faktisk Marseille-Milan og Juve-Bordeaux ;o)

I morgen kan vi så se frem til Inter-Barcelona - en kamp selv TV3 ikke kunne komme udenom, til gengæld viser TV2 Sport så den næsten mest syge kamp af dem alle, Liverpool-Debrechen. Ak ja, hvis det havde været Milan-Debrechen eller Juve-Debrechen, havde de jo ALDRIG vist den. Men den engelske syge længe leve :p
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
annonce