Du svarer på indlægget:
Det siger iøvrigt også lidt om niveauet i Tyrkiet pt. Når deres nr.3 i sidste sæson, Konyaspor ryger ud til Vaduz. Vaduz som ikke engang spiller i den bedste række i Schweiz pt.
FCK skal simpelthen spille to lige kampe med Trabzonspor og så må vi se hvad det ender med. Kan også se at bookmakerne nu har FCK som favorit i hjemmekampen på Tirsdag i noget der hedder 60-40 agtigt. Det er klart at kan man vinde den kamp, så er man også favoritter samlet set.

At jeg så personligt selv mener at vi burde deltage i EL i stedet for er en anden sag, som helt sikkert også nok skal pisse nogen af mine medfans af.
Man kan jo spørge sig selv om det er fedt at deltage i CL, tjene 200-300 millioner kr. Hjem til klubben, en masse prestige, men formentlig ende som prygelknape som det ER den vej udviklingen er gået for klubber af FCKs størrelse de senere år i

ELLER er det federe at spille EL, tjene 100-150 millioner kr. Hjem til klubben, spille med om de øverste 3 pladser i gruppen, som en klub som FCK til enhver tid vil gør, og altså dermed få nogle fede kampe efter jul og hvem ved, måske endda lave en Rangers eller en Feyenoord i enten EL eller ECL en dag.
Jeg ved godt hvad jeg ville vælge og det er mulighed nummer 2.
0