Du svarer på indlægget:
Men samtidig uendeligt meget bedre end FCK og Silkeborg i aar. Selvfoelgelig optjener de klubber der spiller mod faeroeske, nordirske og maltesiske amatoerer i de indledende runder flere point end end hvis de startede i playoff runden. Det var skandaloest at AGF tabte til Larne FC, men ikke at Broendby tabte til RB Leipzig.


Hvad er formålet med at sammenligne med FCK og SIF, som af gode grunde ikke har indsamlet point endnu - da de ikke har spillet endnu. Problemet med Brøndby ligger imo ikke sidste sæson - eller denne. Der har de leveret hvad man måtte forvente. Et X ude mod et polsk hold, og to hjemmesejre mod et polsk og et schweizisk. At det samlet set blev til exit imod et bedre hold. Tja det er hvad det er. Sidste sæson var man absurd uheldig med lodtrækning, og selvom man måske godt kunne have drømt om at man fandt bare én sejr ud af 8 kampe, så var det jo kamp for kamp ikke forventet.

Problemet ligger nok nærmere i 19/20 sæsonen, hvor man pisser nederlag væk til Inter Turku og Lechia Gdansk, ligesom man jo fik ødelagt det fuldstændig for sig selv med to overtidsmål til Braga i den første kamp. Man nåede så langt som man kunne forvente den sæson, men man tog nogle dumme pointtab - i stærk kontrast til f.eks. Viborg i år.
0