Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig Sports, gode betragtninger. Brøndby har virkelig nøglen i år. Slår de Basel ud så er der rigtig gode muligheder for gruppespil og gode point til dk i år. Så. Skal. De så gerne lige komme i top 3 også, (helst 3 :p) og så bliver de altså seedet, måske hele vejen til endnu et gruppespil. Det vil virkelig også være stærkt for superligaen om vi mere kontinuerligt kan have 3 hold med i Europa, det har ECL i hvert fald også åbnet op for.
Det kræver det måske også for at vi kan holde os i top 15, og måske endda kæmpe os længere op.
@HamDerPrøver

Jeg har lige opdateret kampoversigten herover, da det er 18 i stedet for 17.30 for AEK Larnaca-kampen.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Det er klart at kontinuitet i BIF også skal til for at de kan få en seedning til gruppespil hvert år.

Men kommer vi op og ligger fast i top 15 så skal FCK, BIF og FCM blot sikre top 4 hvert år, eller vinde pokalen.

Jeg tror ECL er god for DK, med henblik på at få 3 gruppespil eller mere hvert år.
Jeg tror ECL faktisk kommer til at hæve mange europæiske ligaer, især nr 15-21 på koefficient rangeringen.

Det bliver mere normalt for hold at have trupper til et stramt forårsprogram og det er muligt for flere klubber at begynde at planlægge med gruppespil.

og så bliver skridtet fra ECL op til EL eller CL ikke så stort
Jeg har først nu bidt mærke i den detalje, at Norges lille forspring på coefficient listen ved afslutningen af sidste sæson kan vise sig at blive meget uheldigt. Jeg var af den opfattelse at det var ligegyldigt om vi blev nr 17 eller 18. Nu ser jeg, at pokalvindere fra nr 17 deltager i EL, såfremt Rusland stadig er udelukket, og conference league vinderen er kvalificeret til minimum EL via turneringen. Det er dermed en potentiel dobbeltchance vi har misset ved at mangle fx en uafgjort (0.200 point)
Mens vi venter på Brøndby-mål, kan vi gøre ugen op for Norge, Tjekkiet og Cypern:

Norge havde fire hjemmekampe, og det gav tre sikre sejre til Bodø-Glimt, Molde og Viking, og et sikkert nederlag til Lillestrøm. Vel som forventet.

Tjekkiet fik en hjemmesejr til Slavia Prag og en udesejr til Plzen, og et udebanenederlag til Slovacko. Over middel i forhold til forventet.

Cypern fik to hjemmesejre til AEK Larnaca og APOEL Nicosia, og et klart udebanenederlag til Apollon Limassol. Heller ikke værd at bemærke. Omonia Nicosia træder først ind i EL playoff.

Derudover ser det ud til ren fiasko til grækerne og ren succes til israelerne.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Som et kuriosum vandt St. Patrick´s Athletic 1-0 ude over CSKA Sofia. Det burde kunne få Brøndbys motivation endnu et hak i vejret...
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Hvis (når) Viborg går videre mod West Ham, overtager man så deres seedning til lodtrækningen til gruppespillet?
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Nej, for lodtrækningen foregår EFTER playoff rundens afslutning.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Ukraine også færdig for ugen. To 1-0 sejre på hjemmebane til Dynamo Kiev og Zorya Luhansk. Shaktar Donetsk og Dnipro træder først ind senere.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
annonce