Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cruzan
Brøndby ryger som forventet ud til Basel, men godt nok også skidt at brænde 3 straffespark.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Skrevet af polka
Resten af aftenen, efter BIF-skuffelsen, står på spænding omkring Olympiakos, AEK Larnaca og Molde. Alle tre kampe med dem ligger og vipper lige nu, men de to førstnævnte er sikret playoff i en af de to turneringer, der spilles i aften.

Til gengæld er Young Boys i realiteten videre.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af peanuts(s)
Molde er i PO men taber dog til Kisvarda, tror vi skal være glade for den elendige aften Norge har haft i dag, for med fuld plade til Viking og Molde så havde der været langt op til Norge, også med 3 hold i gruppespil for DK
Skrevet af Diogenes
Brandaergeligt at ryge ud paa straffespark, men FCM fik videre paa straffespark i en noget vigtigere kamp. Broendby blev fortjent slaaet af et bedre hold der bare ikke er ret godt.
Skrevet af Paul Allen.
Det siger iøvrigt også lidt om niveauet i Tyrkiet pt. Når deres nr.3 i sidste sæson, Konyaspor ryger ud til Vaduz. Vaduz som ikke engang spiller i den bedste række i Schweiz pt.
FCK skal simpelthen spille to lige kampe med Trabzonspor og så må vi se hvad det ender med. Kan også se at bookmakerne nu har FCK som favorit i hjemmekampen på Tirsdag i noget der hedder 60-40 agtigt. Det er klart at kan man vinde den kamp, så er man også favoritter samlet set.

At jeg så personligt selv mener at vi burde deltage i EL i stedet for er en anden sag, som helt sikkert også nok skal pisse nogen af mine medfans af.
Man kan jo spørge sig selv om det er fedt at deltage i CL, tjene 200-300 millioner kr. Hjem til klubben, en masse prestige, men formentlig ende som prygelknape som det ER den vej udviklingen er gået for klubber af FCKs størrelse de senere år i

ELLER er det federe at spille EL, tjene 100-150 millioner kr. Hjem til klubben, spille med om de øverste 3 pladser i gruppen, som en klub som FCK til enhver tid vil gør, og altså dermed få nogle fede kampe efter jul og hvem ved, måske endda lave en Rangers eller en Feyenoord i enten EL eller ECL en dag.
Jeg ved godt hvad jeg ville vælge og det er mulighed nummer 2.
Skrevet af polka
Hurtig status efter ugens kampe:

- 30 hold tilbage fra 11 relevante lande
- 28 hold skal i kamp i playoff (FC Midtjylland og Shakhtar Donetsk er eneste undtagelser fra de 30) - 7 i Champions League, 9 i Europa League, 12 i Conference League
- 18 hold er sikret gruppespil i år - FC Midtjylland, Shakhtar Donetsk og de 16 hold, der deltager i enten Champions League eller Europa League playoff
- I de 12 Conference League kampe er der ingen "indbyrdes kampe" mellem hold fra relevante lande

Udfaldsrummet af playoff runderne er dermed givet: Minimum 18 og maksimalt 30 hold fra de 11 relevante lande kommer i gruppespil i år.

Her er de 12 opgør, som kan reducere fra 30 mod 18:

Molde - Wolfsberger
Viking - FCSB
Basel - CSKA-Sofia
Young Boys - Anderlecht
Slovacko - AIK
Slavia Prag - Raków Czestochowa
Viborg - West Ham
Hajduk Split - Villarreal
Istanbul Basaksehir - Antwerpen
Maccabi Tel-Aviv - Nice
Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova
APOEL Nicosia - Djurgårdens IF

Og vi har altså FCK, Viborg og Silkeborg i kamp de næste to uger i playoff. FCK hjemme tirsdag, Viborg og Silkeborg ude torsdag i næste uge.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
So, let´s go:

De 11 relevante lande er fra og med Rusland på 12. pladsen til og med Cypern på 22. pladsen. De er alle indenfor 3 point fra Danmark, hvilket er den margin, jeg arbejder med i den følgende landegennemgang.

12. Rusland 26,125 - ingen hold med

Rusland er udelukket fra de europæiske turneringer i år pga. aggressionen i Ukraine og kan dermed ikke hente koefficientpoints via kampe i år. Rusland er administrativt blevet tildelt 4,333 point i år.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
13. Norge 26,000 - 3 hold med stadig

Bodø Glimt møder Dinamo Zagreb i Champions League playoff og er sikret gruppespil. Molde og Viking møder henholdsvis Wolfsberger og Steaua i Conference League playoff.

Mit bud er et Europa League og et Conference League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
14. Ukraine 25,700 - 3 hold stadig med

Shakhtar Donetsk er forud-kvalificeret til Champions League gruppespil. Dynamo Kiev møder Benfica i Champions League playoff, mens Dnipro møder AEK Larnaca i Europa League playoff.

Altså tre sikrede gruppespil. Mit bud er et i Champions League og to i Europa League.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
15. Schweiz 25,425 - 3 hold stadig med

Zürich spiller i Europa League playoff mod Heart og er sikret gruppespil, mens Basel og Young Boys har CSKA Sofia og Anderlecht som modstandere i Conference League playoff.

Jeg tipper et hold i Europa League og et et hold i Conference League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
16. Grækenland 24,475 - kun 1 hold stadig med

Det er godt nok pauvert. Kun Olympiakos stadig med. Møder Apollon Limassol i Europa League gruppespil, og er sikret gruppespil. Jeg tror, det ender med Conference League.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
17. Tjekkiet 24,425 - 3 hold stadig med

Viktoria Plzen er sikret gruppespil og møder i Champions League kvalifikationen Qarabag. Slovacko og Slavia Prag møder AIK og Raków Czestochowa i Conference League playoff.

Mit bud er et Champions League og et Conference League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
18. Danmark 23,425 - 4 hold stadig med

Brøndbys farvel var en stor streg i regningen i kampen for at rykke opad på ranglisten. Trøsten er, at der er sikret tre gruppespil, hvilket også er det, det med stor sandsynlighed lander på.

FC København møder Trabzonspor og starter hjemme på tirsdag. Både Viborg FF og Silkeborg IF spiller ude torsdag, og det er mod West Ham i Conference League og HJK Helsinki i Europa League. FC Midtjylland sidder over i runden og indtræder i Europa League gruppespillet.

Jeg tager klaphatten på og gætter på en i Champions League og to i Europa League. Altså samlede sejre til både FCK og SIF og et forventet farvel til VFF.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
19. Kroatien 23,400 - 2 hold stadig med

Dinamo Zagreb møder som nævnt Bodø Glimt i Champions League playoff og er dermed sikret gruppespil. Hajduk Split skal på en svær opgave i Conference League mod Villareal.

Jeg tipper et Champions League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
20. Tyrkiet 21,900 - 4 hold stadig med

Tre hold er sikret gruppespil. Trabzonspor møder som bekendt FCK, mens Fenerbahce og Sivasspor møder henholdsvis Austria Wien og Malmø i Europa League playoff.

Istanbul Basaksehir skal op mod Antwerpen i Conference League playoff.

Mit bedste bud er to i Europa League og et i Conference League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
21. Israel 21,125 - 3 hold stadig med

Maccabi Haifa er sikret gruppespil og møder i Champions League playoff Røde Stjerne. Maccabi Tel-Aviv og Hapoel Beer-Sheva møder Nice og Universitatea Craiova i Conference League.

Jeg tror - og håber - på en tung playoff runde til israelerne, som munder ud i et Europa League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af polka
22. Cypern 20,875 - 4 hold stadig med

Tre gruppespil på plads. Apollon Limassol, AEK Larnaca og Omonia Nicosia spiller alle tre Europa League playoff, hvor modstanderne er Olympiakos, Dnipro og Gent.

Dertil spiller APOEL Nicosia mod Djurgården om en plads i Conference League gruppespil.

Jeg tror, det lander på et Europa League og tre Conference League gruppespil.
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af Kejseren af Japan
Skuffende at BIF smider det hele. Der er desværre bare nogle hold der ikke har det europæiske format der skal til for at overraske og overpræstere.
Skrevet af polka
Opsummerende må den realistiske ambition være, at vi kan holde både Kroatien, Tyrkiet, Israel og Cypern bag os, enten pga. flere hold med i gruppespil eller god afstand på ranglisten.

Jeg tror ikke, vi indhenter Ukraine i år, men tror, vi overhaler Grækenland og Rusland med en middel til god sæson. Så dermed en slutplacering mellem 13. og 16. pladsen, hvor det er Norge, Schweiz og Tjekkiet, vi kæmper mod, og hvor det er egne præstationer, der afgør gamet.

De særligt interessante opgør i playoff runderne er i denne forbindelse de fire "indbyrdes kampe":

FC København - Trabzonspor
Bodø Glimt - Dinamo Zagreb
Dnipro - AEK Larnaca
Olympiakos - Apollon Limassol
En gang Coban Imperial, altid Coban Imperial
Skrevet af SotD
Men samtidig uendeligt meget bedre end FCK og Silkeborg i aar. Selvfoelgelig optjener de klubber der spiller mod faeroeske, nordirske og maltesiske amatoerer i de indledende runder flere point end end hvis de startede i playoff runden. Det var skandaloest at AGF tabte til Larne FC, men ikke at Broendby tabte til RB Leipzig.


Hvad er formålet med at sammenligne med FCK og SIF, som af gode grunde ikke har indsamlet point endnu - da de ikke har spillet endnu. Problemet med Brøndby ligger imo ikke sidste sæson - eller denne. Der har de leveret hvad man måtte forvente. Et X ude mod et polsk hold, og to hjemmesejre mod et polsk og et schweizisk. At det samlet set blev til exit imod et bedre hold. Tja det er hvad det er. Sidste sæson var man absurd uheldig med lodtrækning, og selvom man måske godt kunne have drømt om at man fandt bare én sejr ud af 8 kampe, så var det jo kamp for kamp ikke forventet.

Problemet ligger nok nærmere i 19/20 sæsonen, hvor man pisser nederlag væk til Inter Turku og Lechia Gdansk, ligesom man jo fik ødelagt det fuldstændig for sig selv med to overtidsmål til Braga i den første kamp. Man nåede så langt som man kunne forvente den sæson, men man tog nogle dumme pointtab - i stærk kontrast til f.eks. Viborg i år.
Silkeborg IF
annonce
0