Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Silja
Det er så ikke min oplevelse af Fifa 12, i hvert fald ikke hvis man spiller med det nye forsvarssystem, skal ikke kunne sige det hvis man fortsætter med det gamlr ´´legacy´´. Men med tactical defeding, dækker spiller AI´en op ret meget bedre end i tidligere versioner, man skal bare lige ind i det først.

I starten tænkte jeg også ´´CRAP´´ men efter nogle dages øvelser på legendary med tactical defending synes jeg klart at forsvarsspillet er blevet bedre og mere realistisk, og det er ikke længere bare nok at holde 1 knap nede mens ens forsvarspiller angriber boldholderen som et misil.
Skrevet af Mikaelletager
Jeg startede en game med AGF og har 3-1-0 lige pt. Men det er stadig pisse træls, når AIen trækken frem og dermed skaber det hul der skal til for modstanderen kan komme til en chance. Men en ting, der er blevet væsenligt forbedret er, at modstanderen score på de chancer de får i forhold til sidste spil, hvor de tit brændte rigtig store chancer.

Er dog stadig en smule skuffet over hvor ringe Kasper Povlsen er blevet. Gad godt vide hvem der har indgivet de oplysninger til EA, for han har sgu ikke en skid forstand på fodbold.
Skrevet af Candlebox
Er det begyndt at koste penge at spille FIFA-serien online på PSN..??
.
Skrevet af 23Snodgrass
Nej der er online-pass med i dit spil, ligger bag brugsanvisningen!
England: LEEDS UNITED Danmark: FC KØBENHAVN Tyskland: WERDER BREMEN Spanien: VALENCIA C.F
Skrevet af Mikaelletager
Nogen gange oplever man bare noget i spillet, der kun kan få en til at knække sammen af grin.


http://billedeupload.dk/…7d0ed51.jpg


Nu har jeg spillet lidt med min Pro og efter to 20 minutters kampe er 31 procent af alle bedrifterne klaret. Han skal nok blive bedre end Messi.
Skrevet af 23Snodgrass
Det er så irriterende med de urealistiske transfers i karriere-delen!

Har oplevet at Nani skiftede til Tottenham (Det sker jo aldrig) og Drogba til Dortmund! Latterligt - STRAM OP EA! Det var meget mere realistisk i FIFA11!
England: LEEDS UNITED Danmark: FC KØBENHAVN Tyskland: WERDER BREMEN Spanien: VALENCIA C.F
Skrevet af Mikaelletager
Drogba til Dortmund! Latterligt - STRAM OP EA! Det var meget mere realistisk i FIFA11!


Vil nu ikke mene det er så urealistisk igen.
Skrevet af AlstrupLFC
@23S
Haha, har oplevet det samme med Nani.. Og Torres skiftede også til Marseille(?), Agger til Barcelona(?) :-D
Skrevet af Vince LaSalle
Jeg synes også at nogle transfers er fuldstændig latterlige. Javier Hernandez til Stoke og som en anden bruger skrev, Nani til Tottenham. Jeg synes at FIFA skulle have lavet en funktion, hvor man selv kunne bestemme om man kan købe spillere fra start.
FC Barcelona Randers FC Du ved jo hvad man siger... Der er kun én vej, OPAD!
Skrevet af gyngehøvdingen
Hvad skulle den funktion gøre? At der ingen transfers var?
Hvor er Patrick egentligt blevet af?
Skrevet af beesknees
Det må man jo tage med, nu når rent faktisk har ændret og forbedret transfer systemet i denne omgang. At få justeret transfers er ikke en nem opgave, så vi må bare leve med det nuværende system. Og værre syntes jeg altså ikke det er. Så skulle i hvert fald prøve Master League i PES.

Jeg har selv i dag roddet lidt rundt med sliderne i spillet og nu er spillet sgu lige pludselig ganske udemærket offline. Man skal bare lige smække Player Runs op på 100 og så skal jeg da lige love for at der endelig er lidt bevægelse på banen. Også lidt for meget skal det lige siges, da spillerne slet ikke har nogen intelligens for hvornår man bør lave diverse løb. En stor forbedring er det dog.
Skrevet af Kratos
@Silja eller andre,

Nogen der så gider forklare mig nogle gode måder at forsvare på i 12´eren? For jeg synes helt mit forsvar bliver solgt 100% hvis jeg mistimer bare en tackling.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Hetfield
Kratos:

http://www.xboxlife.dk/f…6&start=315

De den øverste video. De tips bruger jeg og det går meget bedre!
Skrevet af krolletop
Hvorfor er min kommentatorer pludseligt blevet spanske når jeg spiller online ?
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Gumle
Super spil i år. Meget bedre forsvarssystem hvor man ikke skal jagte men afvente. Hvis man afventer, og ikke bare jagter modstanderen kan man virkeligt blive god i forsvaret. Min største problem er at jeg tilsydenladende bliver smidt af online, hvilket jeg ikke gjorde i hverken 09,10 eller 11.. Har f.eks lige tabt 3-0 pga. jeg blev smidt af i en kamp hvor jeg var foran 5-0.. Så føler man sig godt nok lidt irriteret.
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af AllRed
Jeg har et problem i FUT. Jeg får konstant skader, og det er ret belastende, fordi jeg ikke har flere skadeskort, og det ser ikke ud som om man kan købe dem. Er der noget jeg kan gøre, eller er det bare at købe de der trænere der sørger for at spillernes skader bliver kortere?

Skrevet af Kratos
Sørg for at rotér ud i spillerne du bruger. Rotationsprincippet er ret key når det kommer til at undgå skader + sørge for at kontrakterne ikke ophører med det samme.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af DanishBhoy
kan godt blive rimelig irriteret over at målmændene nu gerne må tage med hænder uden for feltet, lige som de gerne må flæske en spiller uden for feltet
Is it cold in his shadow?
Skrevet af TimE
Så hørte man sgu også kommentatorene sige at Tevez har en fantastisk attitude..
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Mikaelletager
Så hørte man sgu også kommentatorene sige at Tevez har en fantastisk attitude..

Det har han da også, når han altså er på banen. Ikke uden for.
annonce
0