Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Candlebox
Tue69:

Du er spot on!

De FIFA-fanboys - eller skal vi kalde dem små FUT-drenge - der sidder og udtaler sig generelt om spillet har ofte så travlt med at opbygge deres ultimative manager-drøm at de nærmest slet ikke ænser Seasons-delen som er frygtelig scripted stadigvæk.

Jeg er også begyndt på FUT-delen - men det er generelt bare en grinagtig dårlig game mode ifht. Seasons og Friendlies online.

I FUT føler jeg mig bombet tilbage til 90´ernes SEGA-dage. Grafik og gameplay er fuldstændig outstanding ringe.
.
Skrevet af tue69
Jeg kan egentligt godt lide FUT som koncept, da det giver mig nostalgiske tilbageblik på dengang hvor man købte Premier League kort i den nærmeste kiosk, og håbede på at trække stjernespillerne i pakken.

Desværre er der alt for mange udnyttelsesområder in-game, som er svære at modangribe (FIFA 13 var specielt et lysende eksempel herpå), og det ødelægger det for mig. Man behøver jo kun at nævne Esswein for at se garvede FIFA 13 FUT spillere krybe tudende sammen i fosterstilling. En gennemsnitlig guldspiller, men dog hurtig, som i FUT (gerne sammen med ST Reus) kunne score via Y+LB kombinationen hver gang.

I FIFA 14 har man heldigvis fået single-matches tilbage, hvilket gør det skæggere at lave en bronze eller sølv-hybrid, men jeg synes stadigvæk der er for mange anklagepunkter i gameplayet til, at jeg vil starte på det for alvor igen.

Spiller stort set kun FIFA med drengene eller bettebror på nettet nu, og jeg har ellers lagt måneder i de tidligere udgivelser.
Skrevet af Candlebox
HAHA! FUT-serverne har iøvrigt været nede hele dagen og ved seneste forsøg på login fik jeg besked om at jeg havde afbrudt min seneste kamp og derfor nu får færre mønter ved fremtidige kampe...

WTF!!!??? Jeg har sq´ ikke afbrudt noget som helst! Seneste kamp blev spillet til ende fair & square!
.
Skrevet af Candlebox
Tue:

Du er rammer høvedet på sømmet igen. FUT-delen virker egentlig som en fed idé men det er så tydeligt at det bare er en EA cash cow - og det brækker jeg mig over.

Der sidder altså intetanende og hårdt økonomisk plagede forældre kloden over og ryger i fælden fordi deres lige så intetanende og godtroende teenagere tror de kan købe sig til succes.

EA "spiller" på ingen måde fair med sin manipulering af FIFA-serien og det er næppe heller et tilfælde, som en anden skrev tidl. i tråden, at de for andet år i træk er blevet kåret til Amerika´s "worst company of the year" for andet år i træk.

Og så deres evindelige benægtelse af at spillet ikke indeholder scripting/momentum - og aldrig har gjort det - for så kun at indrømme at de fiflede med lortet tilbage i FIFA 09...

PS. Men ellers enig. FIFA-serien er meget god underholdning sammen med gutterne en fredag aften over en kasse pils - altså al den stund spillet holdes væk fra en internet-forbindelse...

Det lugter SÅ fælt af utroværdighed over hele linien.
.
Skrevet af Lassenftw
HAHA! FUT-serverne har iøvrigt været nede hele dagen og ved seneste forsøg på login fik jeg besked om at jeg havde afbrudt min seneste kamp og derfor nu får færre mønter ved fremtidige kampe...

WTF!!!??? Jeg har sq´ ikke afbrudt noget som helst! Seneste kamp blev spillet til ende fair & square!


Spil noget GTA, candlebox. Jeg synes fanme også det nye fifa er aaaaalt for laaaaaaaangsomt.
Skrevet af Candlebox
Hehe...

GTA kan slet ikke tænde mig. Tværtimod.

Er til alm. motorsports-spil og stealth-spil a la Hitman og Splinter Cell.
.
Skrevet af YoungGuns
@ Candlebox

Hold da op basse - er du ved at være lidt utålmodig, eller hvordan ser det ud? Du virker lidt.. nærtagen?


Er det et krav man ser samtlige kampe for at kunne udtale sig? Nå ikke... Det mente jeg også nok.

Det har jeg aldrig sagt. Men når du skriver at du ikke gider at se Arsenal spille, så har du egentlig heller ikke det store at kunne udtale dig om mht. Theo.

Sagen er at du tager Walcott som eksempel på hvordan spillet er realistisk omkring udnyttelse (eller mangel på samme) af spillernes hurtighed i FIFA - og kalder det fedt/realistisk.

Der tror jeg vist du får taget munden for fuld. Jeg bruger Walcott som ét enkelt eksempel på dette. Som skrevet til at starte med, havde jeg på daværende tidspunkt kun spillet 2-3 kampe hvorfor jeg ikke kan udtale mig om både Bale, Ronaldo, Messi, Walcott osv.

Jeg straffer såmænd ikke de andre hurtige verdensklassespillere. Sagen er her, som du jo tydeligvis har misset (ikke overraskende), at lige præcis en spiller som Walcott, er rigtig svær at udnytte i 14´eren. Hans evner er klassiske kantspiller evner (hurtighed, teknik, adræthed), hvilket er svært at få til at spille sammen med den generelle måde, jeg/man ønsker at spille med Arsenal på.

At du så, ganske dumt, prompte inddrager Bale, Ronaldo og Messi; den står du selv for. Der er ganske langt imellem Ronaldo og Walcott, de to spillere tåler så absolut ikke sammenligning.

Men nu hvor du nævner dem; hvor ofte ser vi efterhånden, at Ronaldo/Messi/Bale ganske enkelt sætter deres modstander ved "bare" at løbe fra dem? Ikke særlig tit. De er uhyggelig dygtige tekniker, som bruger deres enorme tekniske flair samt deres gennembrudskraft, til at forcere deres modstandere. Derfor mener jeg, at pacen er blevet et mere realistisk element i FIFA 14, da du ikke bare længere holder R2 nede, og udløber din modstander.

Jeg ved godt at Walcott ikke er meget mere bevendt end Rommedahl på sit højeste - ellers var han jo kommet til en storklub forlængst -

1. "For længst kommet til en storklub". Ha ha, er du en sød, lille, bitter Spurs fan? For i så fald, formen at han ligefrem er så dårlig IRL at det er realistisk at han er ubrugelig i FIFA overgår godt nok min forventning.står jeg selvfølgelig meget bedre, at du opfører dig som du gør. Alt forladt, min lille ven.

2. "men at han ligefrem er så dårlig IRL at det er realistisk at han er ubrugelig i FIFA overgår godt nok min forventning". Og hvor skriver jeg det? Du læser godt nok det du selv, har lyst til at læse.
"And it's Tony Adams put through by Steve Bould, would you believe it? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=JyNaE2H_w-4
Skrevet af Candlebox
"Men når du skriver at du ikke gider at se Arsenal spille, så har du egentlig heller ikke det store at kunne udtale dig om mht. Theo."

Det er jo også netop det jeg skriver hvorfor udtalelsen om at han er ubrugelig i FIFA 14 står helt for din egen regning...

Men det skal Messi, Ronaldo etc. da ikke straffes for.

Lad os lige citere dit første indlæg:


"Pace er blevet virkelig svært at udnytte."

Hvad var det jeg svarede til det? Såmænd intet andet end eksemplet med Aguero i min seneste Seasons-kamp.

Læs og forstå, stump!


"At du så, ganske dumt, prompte inddrager Bale, Ronaldo og Messi; den står du selv for. Der er ganske langt imellem Ronaldo og Walcott, de to spillere tåler så absolut ikke sammenligning."

Når du på linie med flere andre her i tråden postulerer at det er fedt og realitisk at pace ikke er en afgørende faktor i FIFA 14 så må det da være en generel konklusion selvom du kun er istand til at bringe ét eksempel - i form af Walcott - på banen.

Sagen er at du har ret i at pace er latterlig negligeret i FIFA 14. Forskellen er at du synes det er realistisk - og jeg det modsatte.

"hvor ofte ser vi efterhånden, at Ronaldo/Messi/Bale ganske enkelt sætter deres modstander ved "bare" at løbe fra dem? Ikke særlig tit. "

Det er jo ikke just min hovedpine hvis du bare er alt for optaget af Arsenal og England - men har du noget statistik på det? Mand-mand sætter de ret ofte deres direkte modstander over kortere afstande - og slipper de fri på kanten med direkte kurs mod mål/baglinien udmønter det sjældent i at de let som ingenting bliver løbet op igen af den back de lige har tørret - men selv det synes (næsten) umuligt i FIFA 14.

Og mon ikke at det også har en sammenhæng med at når div. forsvarspillere verden over står overfor så hurtige angribere, så står hele bagkæden aldrig oppe ved midterlinien og prøver på at trække Messi, Pedro og Sanchez offside. Det har vi jo ofte set er det rene selvmord!

.
Skrevet af peppesignori
Pacediskussionen er én ting, og den vil jeg ikke rigtigt blande mig i.

Jeg har selv startet et (spiller)karrierespil op og det der irriterer mig allermest, er mine holdkammeraters ustyrlige lyst til at snuppe bolden fra mig, hvis jeg tilfældigvis nærmer mig deres løbebane eller omvendt. Det resulterer for det meste i offside (spiller angriber) eller at en forsvarer kommer i mellem og tager bolden, og det sker alt for hyppigt, måske én gang hver kamp eller hver anden.

Men det er så, hvad det er .. hvis spillet havde irriteret mig så meget, at jeg fandt anledning til at bitche over det konstant på diverse fodboldfora, så havde jeg nok fundet noget andet at spille ;)
Skrevet af Gumle
Jeg synes sgu FUT er sjovt og godt :) Jeg synes det er fedt stille og roligt at bygge sit hold op og kunne forbedre holdet stille og roligt.. Mit hold spiller i en 3-5-2 hvor jeg roterer mellem spillerne så de altid er 100% fit inden kampstart.

Jeg har indtil videre fået samlet mig følgende spillere:

Målmænd:
Diego Alves 81
Jefferson 82

CB
David Luiz 82
Miranda 81
Dede 78
Santana 77
Juan Jesus 78

CDM
Ramires 80
Melo 80
Sandro 81
Fernando 79

LM
Maicon 73
Osvaldo 77

RM
Lucas 82
Hulk 84 (lavet om fra RW)

CAM
Hernanes 83 (lavet om fra CM)
Diego Coasta 83 (lavet om fra ST)

ST
Jo 80 (in form)
Fred 82
Pato 80
Bernard 80 (lavet om fra CAM) (Han er vildt lille, hurtig og har ingen styrke.. men virkeligt god!).

...så jeg er vel en af dem med en af de berygtede Brazil 3-5-2 :)

Jeg har iøvrigt lige erhvervet mig et nyt stadion hvor det aldrig regner - det kan anbefales!
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af Didier
Jeg brugte en formue på futhead-pakker sidste år. Afhængighed kan man kalde det. I år har en kammerat(med samme afhængighed) og jeg valgt at lave et hold sammen. Vi startede med at købe den store omgang pakker og for en gangs skyld, så fik vi faktisk temmelig gode pakker, så vi er startet i en af de liga´er, hvor der er mest value-for-money; den franske. Det nye kræver lige noget tilvænning, men det kan man mærke, at alle har brug for - dømt ud fra, at vi vandt en online-turnering i første forsøg.

Ingen tvivl om, at det er en pengemaskine for EA og at de behandler deres kunder som lort, men konceptet er sgu bare klasse og er et af de få spil, der fanger mig over en hel sæson.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Kratos
Synes der er mange ret fundamentale ting galt, men alligevel spiller man, så man må jo kunne klare det.

I år kan i flæng nævnes at en spiller ikke reagerer på at du spiller ham og så ender bolden med at ramme ham og hoppe et eller andet sted hen inden du får kontrollen så at sige.

Styringen virker helt håbløs nogle gange. Selvom man trykker skyd eller spil gør den ingenting og, ret ofte faktisk, så hopper spilleren ikke når man trykker X eller O.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af forza-mufc
Nu har jeg ikke fået sat mig ned og kigget ordentligt på det, men det jeg har spillet, har været i karriere delen. Kan se at transfermetoden er blevet ændret gevaldigt, og med de få minutter jeg fik brugt, så jeg at det ikke var muligt at se ratingen på spillere? Er der en anden måde at gøre dette, eller er det bare sådan det er blevet nu?
Og så til sidst, hvad synes I om dette? Min umiddelbare mening om det er at jeg synes det er voldsomt irriterende, ifht 13´erens karriere transfer metode.. Det virker uoverskueligt, men kan se at det nok er blevet mere realistisk?
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af forza-mufc
Nu har jeg ikke fået sat mig ned og kigget ordentligt på det, men det jeg har spillet, har været i karriere delen. Kan se at transfermetoden er blevet ændret gevaldigt, og med de få minutter jeg fik brugt, så jeg at det ikke var muligt at se ratingen på spillere? Er der en anden måde at gøre dette, eller er det bare sådan det er blevet nu?
Og så til sidst, hvad synes I om dette? Min umiddelbare mening om det er at jeg synes det er voldsomt irriterende, ifht 13´erens karriere transfer metode.. Det virker uoverskueligt, men kan se at det nok er blevet mere realistisk?
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af AlstrupLFC
Candlebox:
Det er måske 2. gang jeg sætter spørgsmålstegn ved dine holdninger, så kom ikke og sig, at jeg bliver fornærmet over noget? Jeg bliver skam ikke fornærmet over, at du ikke kan lide FIFA (fred være med det), men at du derimod bliver ved, og ved, og ved med at spille det... Det giver ingen mening for mig?

Du hader FIFA som pesten... men du bliver ved med at spille det? Tumpe.
Skrevet af Candlebox
"Det er måske 2. gang jeg sætter spørgsmålstegn ved dine holdninger,"

HAHA!

Havde du så bare gjort dét havde der måske været en lille chance for en faktisk dialog os to imellem, men det eneste jeg hører fra dig er:

- "find noget andet at spille"
- "du fatter bare ikke spillet"

Hvad slags respons forventer du på sådan noget mundlort?

Du er meget velkommen til at finde nogle eksempler på hvor du rent faktisk forholder dig seriøst til mine kritikpunkter af FIFA-serien - for jeg mindes det ikke..!?

Eller endnu bedre... fortæl mig hvad jeg gør forkert når Aguero fumler århundredets friløber væk..!? Du må jo være et mindre FIFA-orakel siden du intet negativt har at ytre om spillet. Eller også er du bare umådelig dum at tro det hele kun er din egen skyld og at FIFA-serien er Fair Play for alle. EA har helt sikkert ingen økonomiske interesser i at udgive et manipuleret spil som lokker hundredetusinder af intetanende og godtroende gamere (som dig selv) til at spendere en masse penge på... ja, nærmest ingenting - for alle deres dyrt købte Gold Packs hjælper dig ret beset ikke en skid i FUT!

Uanset om man bryder sig om den måde jeg leverer mine pointer på, eller ej - så leverer jeg i det mindste noget. Du kan kun ævle bævle. Det var det samme med Sårpis-idioten: BEVIS DET! BEVIS DET! BEVIS DET...

Tag dig sammen eller hold din kæft, fjols! Ignorer mine indlæg eller kom ind i kampen...
.
Skrevet af Mercenary
Men kunne det scripting-halløj ikke tages i den separate tråd, som du har lavet til formålet, Candlebox?
Lose all to save a little
Skrevet af Candlebox
Jeg har ikke lavet en tråd til det formål... det var en reaktion på Selvbruner-Rune´s låsning af den anden.

Men hvorfor egentlig det, Merc?

Scripting er (stadig) en overdreven mærkbar grim del af FIFA 14 ligesom det har været de seneste 3 udgivelser. Det fortjener... nej, det kræver, mere end alm. opmærksomhed.


.
Skrevet af Mercenary
Fordi jeg gerne vil læse folks almindelige indtryk af spillet.

Det er ikke fordi jeg synes at din scripting-teori er uinteressant, men den fjerner en del fokus fra alt det andet.

Men det kommer nok til at betyde at du ikke vil få så megen respons som du gør nu...
Lose all to save a little
Skrevet af hnansen2
Det fortjener... nej, det kræver, mere end alm. opmærksomhed.


En sand frihedskæmper der taler.
Sandheden må frem!!!
annonce
0