Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Afløseren
Fedt, Malresi!
Hvordan ligger du i ligaen mv.?
Og hvordan har Delle-Kurt klaret omstillingen? Jeg forestiller mig at han har taget den milanesiske kalveschnitzel til sig :-)
FCN
Skrevet af Zacha
Er i gang med et spil sammen med en kammerat - vi er pt. halvvejs gennem sæson nummer 2.

Startede begge i Vanarama National.

Jeg er Torquay og halvt gennem 2. sæson, der cruiser holdet mod League Two. Har endnu ikke tabt i de godt første 30 runder og med kun 6 uafgjorte kampe, så er der 18 point ned til nummer 2.

Der kommer bare nogle resultater jeg ikke helt forstår - er der andre der har oplevet det?

I FA cuppen slog jeg Bradford ud i 2. runde - 2-1 på udebane. Runden efter kunne jeg efter omkamp sende Aldershot ud. 3. runde bød på en tur til Milton Keynes - og her kom det mest vanvittige resultat jeg har oplevet i FM21.

Kom hurtigt på 1-0, hvorefter MK Dons udlignede. Herefter gik det helt amok og jeg kunne tage hjem med en 8-1 sejr over holdet der ligger 2 rækker over mit. Ikke engang i ligaen har jeg været i nærheden af sådan en sejr.

Sidste år kom jeg frem til 5. runde i FA cuppen, hvor jeg tabte 5-4 ude til Leicester efter forlænget spilletid. Ved ikke om holdene bare generelt overpræsterer i cuppen..

Skrevet af Afløseren
@ Zacha
Jeg tror ikke der er tale om en bug som sådan, men jeg har også oplevet noget tilsvarende i et FCN-save. Hjemme mod AGF førte jeg 3-2 ved halvleg. Kampen endte 8-2 og skudstatistikken hed, at FCN havde 9 afslutninger inden for rammen.
Jeg tror der er tale om "momentum" i kampen, og hvor det ene hold scorer på næsten alt mens modstanderen synker til bunds både moralsk og spillemæssigt.

Jeg har dog kun oplevet det to-tre gange og aldrig mere end én gang pr. Sæson - højst.
FCN
Skrevet af Zacha
Kan sagtens være det er momentum - men synes bare stdig det er voldsomt at udradere en (på papiret) væsentligt bedre modstander med 8-1 på udebane.

Kunne kun grine lidt af MK Dons manager kaldte det en "fluke" og at kampen kunne være gået begge veje. Der savede jeg ham totalt og fik fyret lidt mindre pæne gloser afsted.
Skrevet af Afløseren
Haha, fedt at du lige formår at træde på dem, der ligger ned i forvejen ;-)
FCN
Skrevet af Mikaelletager
Jeg er i min 7-8 sæson med AGF. Har virkelig også oplevet nogle spøjse resultater igennem sæsonerne. Slog bl.a. Liverpool 5-3 udebane og slået AaB 12-1. Jo længere jeg er kommet hen jo færre af de her resultater er der sjovt nok kommet.

Er pt på vej mod 2 milliarder i banken men ligger med dobbelt så stor lønudgift som FCK, så forsøger at få lønnen kørt lidt ned igen.
Skrevet af XSDU
Zacha

Det lyde svært interessant, sådan et online game der.
Men hvordan gør I? Er der en vis form disciplin og aftale om hvornår der spilles, hvor længe ad gangen mv?
Har nemlig selv forsøgt det, hvor det aldrig lykkedes at få det ordentligt i gang.

Nu ved jeg godt, det her er tråden om FM21. Men jeg vil dog sige, at jeg i 22 versionen kun har oplevet enkelte voldsomme resultater.
En 6-5 sejr på udebane mod Hampton & Richmond da der blev spillet i Vanarama South.

Derimod har jeg lavet indtil flere gode comebacks, med vindende mål i overtiden eksempelvis.
Jeg kan dog ikke sige, at jeg har lavet de vilde resultater som eksempelvis at save et hold over, 2 rækker over mig selv. Ej heller et knebent nederlag mod et PL hold. Der er der altid blevet uddelt smæk ved kasse et, mens der ved samme kasse, blev udbetalt adskillige millioner i delte entre indtægter.
Skrevet af Zacha
Det lyde svært interessant, sådan et online game der.
Men hvordan gør I? Er der en vis form disciplin og aftale om hvornår der spilles, hvor længe ad gangen mv?
Har nemlig selv forsøgt det, hvor det aldrig lykkedes at få det ordentligt i gang.


Vi har lige holdt et lille halvt års pause og har lige startet op igen.

Tror hemmeligheden ved vores spil er at vi netop ikke sætter en masse aftaler op.
Vi aftaler bare tit på dagen om vi skal tage et par timer kl. 20 f.eks. - og så spiller vi indtil vi ikke gider mere eller andre aftaler kommer på tværs.

Under spillet, så snakker vi sammen via Discord - og er man lige væk i 5-10 min, så siger man bare til og så kan den anden bruge tiden på at scoute eller lign.

Og så er vi kun 2 - gør det lidt nemmere end hvis man er 3-4 stykker der skal blive enige.

Tidligere i 08 udgaven, der var vi vist kommet til sæson 5-6 stykker - der var jeg Peterbrough og han var MK Dons. Lå begge i PL på det tidspunkt. Jeg havde en heldig hånd med færøske talenter, som jeg hentede så snart de blev genereret - avlede 3 spillere, der alle var blevet store stjerner og bragte det færøske landshold til slutrunder - det bedste var bomberen Jakub Nesa, der endte i Real Madrid.
Skrevet af XSDU
Tidligere i 08 udgaven, der var vi vist kommet til sæson 5-6 stykker - der var jeg Peterbrough og han var MK Dons. Lå begge i PL på det tidspunkt. Jeg havde en heldig hånd med færøske talenter, som jeg hentede så snart de blev genereret - avlede 3 spillere, der alle var blevet store stjerner og bragte det færøske landshold til slutrunder - det bedste var bomberen Jakub Nesa, der endte i Real Madrid.


Det er jo sådan noget der gør, at man ville ønske det kunne lade sig gøre en dag.
Det lyder jo simpelthen fantastisk. Færøerne til slutrunder, det ville jeg gerne se.
Skrevet af Malresi
Første sæson i Milan er vel overstået… det blev noget af en rejse!


Klubben skulle efter planen kæmpe med Rom-klubberne om fjerdepladsen og et fremtidigt CL-eventyr, mens mesterskabet skulle afgøres mellem Inter, Juventus og Napoli. Det var forudsigelserne fra medierne inden sæsonens første kick off. Allerede derfra var det tydeligt at der kunne være mere i vente.


Ret hurtigt ramte jeg et unbeaten run, hvor særligt mit forsvar brillierede. Det bestod typisk af rutinerede Calabria på højre back, talentet Castoldi på den modsatte side i en langt mere offensiv rolle og med det unge belgiske supertalent Jasper Stevens ved siden af landsmanden Marco Kana i midterforsvaret. Kana blev min første større signing, da jeg smed ca. 300 mio for ham. De penge er godt givet ud kan jeg sige - her et år efter er han vurderet til ca. 800 mio og Real, Barca og Man City vil alle have ham.
Det fortæller naturligvis lidt om sæsonens resultater og det kan hurtig konstateres at Milan er tilbage på øverste hylde. Stimen i Serie A sluttede pudsigt nok først da jeg mødte bundholdene Parma og Genoa, der begge besejrede mine tropper efter nogle udmarvende ture i CL-gruppespillet. Truppen har nemlig ikke været bred og jeg måtte acceptere at anvende løntunge spillere som Zinchenko og Romagnoli mere end jeg havde lyst til - simpelthen for at spare på den normale start11’er. Sådanne spillere havde lukreret på en politik fra ledelsen om at 1.holdsspillere skulle have lange kontrakter. Derfor var et af mine mål med sæsonen at komme af med ovennævnte typer. Det lykkedes bedst med Daniel James som altså skiftede til Atletico Madrid, hvor Simeone fortsat styrer løjerne.


Heldigvis havde jeg fået gode rammer til at forbedre staben og udover mine tro følgesvende Delle Kurt og Steven Gerrard fik jeg også et par af mine talentspejdere og fysioterapeuter med fra tiden i Middelfart og Nice. Jeg skal måske lige pointere at Delle Kurt udelukkende gør sig i fanzonen og når der inviteres på Barolo i hans lejlighed med udsigt over Parco Sempione og Castello Sforzesco. Ganske hurtigt har han taget italienernes madkultur til og hans Rossiti con Guanti (en risotto som hyldest til Sebastiano Rossi) er blevet en favorit på Curva Sud.
Men fysioterapeuterne har arbejdet fantastisk og kun sjældent har min start11’er været revet fra hinanden. Det betød at de forholdsvis hurtigt lærte mine taktikker at kender og skabte forbindelser internt. Calabria og Raul Moro dominerede tit kampene fra højre side, men også Castoldi og Rafael Leao på modsatte flanke bidrog godt. Leao endte sågar som topscorer i Serie A. Endnu et hint…

Og ja - Scudettoen kom hjem til San Siro! Milan endte faktisk hele 8 point foran Juventus og Inter på 2. og 3.pladsen, der fluks så sig nødsaget til at kigge efter spillere til at generobre titlen. Heldigvis var det ikke kun i ligaen at jeg havde succes. Faktisk nåede jeg finalerne i både Coppa Italia og ikke mindst CL!

Jeg havde ikke regnet med meget i CL, men jeg vandt trods alt en forholdsvis stærk pulje. Desværre ventede Chelsea i første playoff runde, men med 2x 2-1 vandt jeg ret problemfrit over mesterholdet fra London og skulle nu op mod Dortmund, der trods den evige rolle som toer i BL er et powerhouse af rang. Der har megatalenter på alle pladser - måske endda den bedste angriber i spillet. En columbianer, naturligvis, ved navn Acosta som er stor, hurtig og teknisk sublim. Men Stevens pakkede ham fuldstændig ind og jeg kunne på et heldigt udebanemål af min unge klubmand Pinato i de døende minutter se frem til semifinalen mod ærkerivalen fra Torino. Jeg nåede akkurat at tabe pokalfinalen til dem inden de to CL-opgør. Coppa-finale dominerede jeg fra start til slut efter at have foretaget en dristig beslutning om at vende trekanten og spille med et aggressivt pres over hele banen. Skudstatistikken var noget nær 20-3 i Milans favør, da det 90. minut blev rundet og lave Castoldi blev slået ved bageste stolpe. Men jeg havde fået opskriften og via 1-1 i Torino og en 2-0’er hjemme i Milano var jeg klar til at møde genrejste Man Utd. De var forsvarende mestre og har et vildt vildt hold. Greenwood er fortsat i spjældet men David De Gea er fortsat mellem stængerne og er verdensklasse igen. Rashford er også en trussel men det er deres re-gens der er next level. Det må jeg desværre også erkende, da jeg må se mit mandskab besejret til trods for en lige kamp. Deres angreb var stærkere end mit, da jeg manglede Leao og Zawadski pga skader. Min trup er simpelthen for smal og for sårbar når stjernerne er væk.


Så nu skal der handles ind… titlen og det dybe overraskende CL-run har givet penge i kassen - støttet af de første indbringende salg af Zinchenko og Xaver Schlager til kinesiske ignoranter.


Tbc
Skrevet af XSDU
kinesiske ignoranter.

Altså, nu skal man passe på hvad man siger, i disse tider. Men for pokker et godt grin jeg lige fik der.

Fedt at høre at der er stor succes i Milano. Tilgiv mig hvis jeg har overset noget, men hvilket år er du nået til?

Har du overvejet et landshold også, eller er det for omfattende?
Skrevet af Malresi
Vi er i 2029. Jeg er ikke den hurtigste til at få kørt sæsoner igennem. Det skyldes til dels min fascination for alt det som ikke foregår på banen og så at jeg i kmapene, spiller dem med omfattende highlights. Jeg vil se om der er noget der fungerer eller ej, og jeg synes faktisk at det virker når man laver selv de mindste ændringer.
Ved ikke om man rent faktisk opdaterer FM21 tillige med F22. Det virker nemlig sådan ift bevægelsesmønstre og lign. Naturligvis er der også en øget kvalitet fra dagene i Middelfart og til øjeblikkets profiler i Milan.

Landshold bliver først aktuelt når regens har overtaget fuldstændigt:)


Til gengæld har jeg fået tilføjet to fine stabsmedlemmer: Wayne Rooney som u18-manager og hans assistent er blevet Mathieu Valbuena.
Skrevet af Afløseren
Lidt "øv" at du allerede vinder mesterskabet i første sæson, men fedt med en opdatering fra Milano. Dejligt at Delle-Kurt har taget risottoen til sig og lavet sin egen "Kurtsotto". Det er en skøn spise.

Hvad er så ambitionerne nu? Er det CL - og hvad så hvis den også vindes, så er der vel ikke så meget mere at komme efter - eller hvad? :-)

Men fedt eventyr. Fra Middelfart til Milan.
FCN
Skrevet af Malresi
Ja, men som mangeårig Milan-tilhænger er det svært at være negativ;)

Men jeg tænker at tage en sæson mere i hjerteklubben. I Middelfart og Nice stoppede jeg på toppen - i Nice blev det dog ikke til mesterskabet. CL synes at være realistisk med tanke på sidste sæsons finaleplads, men de fleste andre klubber med CL-titel-ambitioner har markant mere i banken end jeg og kan byde +700mio for spillere, så det er nogle enormt kompetente trupper der render rundt i Manchester, London, Barcelona, Paris, Madrid og München. Dertil Inter og Juventus. Så jeg er dark horse i det ræs.

Men min tanke post-milan er enten det engelske eller tyske. Jeg vil gerne genrejse klubber så jeg har en forkærlighed for at tage mindre klubber til toppen - dog ikke i dette save, hvor kærligheden til Milan blev for markant. Har tidligere spillet med Carlisle, Dynamo Dresden og ikke mindst Catania, hvor jeg endte med at vinde tre scudettoer og en CL inden jeg stoppede savet. Har også kigget lidt på dem som en mulighed efter San Siro.. de er plantet i Serie C i mit save. Sammen med Venezia som jeg også synes om.
Skrevet af Zacha
Så er sæson 2 overstået i vores fælles spil.

Min kammerat, som var havnet i Maidstone, kørte holdet frem til en andenplads i tabellen, hvor Bath var stukket af i Vanarama South. Med godt 10-12 kampe tilbage i sæsonen fyrede Exeter deres manager og min kammerat sprang på og fik jobbet. Så et ryk til Devon og 2 rækker op. Han fik stabiliseret holdet og ført dem op i midterfeltet - så den kommende sæson er målet helt klar at spille med i den sjove ende af tabellen.

Mine egne Torquay drenge løb al modstand over ende og sluttede med et rekord højt pointantal - 117 - og med kun to nederlag i sæsonen. Så oprykning til League Two og så nsppede vi også lige FA Trophy, hvor Notts County blev besejret på Wembley med 3-2, foran godt 61.000 tilskuere.

Så er meget spændt på den kommende sæson, der lige blev gjort mere spændende af en transferembargo, da ejeren har besluttet sig for at sætte en salgsprocess af klubben i gang. Så har fået hetet et par nye ansigter ind, men havde 3-4 spillere på free transfer på vej ind, som så blev sat på standby.. Men tænker holdet som minimum burde kunne slutte i det bløde midterfelt. Med lokalopgør mod Exeter, bliver den kommende sæson et meget spændende bekendtskab!

Skrevet af a j o o b a
@Zacha
Faldt lige over dit indlæg. Sjovt din kammerat nåede League Two før dig selvom han rykkede ned og du var tæt på League Two allerede efter første sæson :-)

..og at I så nu mødes igen. For to klubber der geografisk ligger tæt på hinanden :-)
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af XSDU
Sådan et netværksspil kunne faktisk være sjovt.
Har ikke været så heldig, i et forsøg med at få det op og i gang tidligere, men ville da elske hvis det kunne lykkes.
Det lyder som et spændende save der er i gang i det engelske.
Skrevet af Zacha
Sjovt din kammerat nåede League Two før dig selvom han rykkede ned og du var tæt på League Two allerede efter første sæso


Rent teknisk rykkede han ikke ned.
Han blev fyret i første sæson fra en klub i Vanarama National og så overtog han tøjlerne i Maidstone og så derfra til Exeter.

Det hører lidt med til historien at vi har gang i et MEGET langt FIFA-spil ved siden af - hvor han er Exeter og jeg er Plymouth Argyle. Jeg har lavet et ret heftigt regneark til at styre økonomien med sponsorer, tilskuere, op/nedrykninger mv - så vi handler i mellem sæsonerne og så spiller dem i fuld længde, hvor vi styrer vores eget hold og den anden så styrer modstanderholdet.
Her er vi nået til sæson 7 og ligger begge pænt til i Championship - startede i League Two. (Har været i gang i 3-4 år tror jeg)

Så jeg tog Torquay i dette spil for at blive i Devon og da han så kunne skifte til Exeter i FM, ville han ikke lade denne chance slippe - så er ikke HELT tilfældigt at vi begge styrer hold nede sydpå nu.
Skrevet af a j o o b a
Hvad er jeres forhold til Devon siden det kun er klubber fra det område?

Lidt specielt at han så hurtigt er blevet manager i Exeter. De ku´ nemt ha´ takket nej tak :) Vil det så sige målet med dem er at få dem op? Troede måske I jagtede de bedste managerjobs så hurtigt som muligt.

Fedt med FIFA spillet. Kreativt :)
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Zacha
Har bare selv en forkærlighed for Plymouth Argyle og var vi ovre at se dem spille, hvor vi så byen og også var en tur forbi Exeter og Dartmoor på vejen - er sgu bare et fedt område!!

Tror at han bliver i Exeter en rum tid nu, men jo, vi prøver at arbejde os op ad karrierestigen - jeg søgte også jobbet i Plymouth, da de rykkede ned fra Championship i den netop overstående sæson, men de ville åbentbart have en manager der var mere vant til at kæmpe for at undgå nedrykning - var efter sæsonafslutningen, så håber da det bare er en bug i spillet og de ikke reelt regner med at skulle spille med i den tunge ende af League One i den nye sæson.
annonce
0