Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af anders.hede

Jeg installerer altid facepack, rigtige navne, og så rigtige reklame-bander - det sidste kan være en detalje, men det ødelægger det for mig at glo på de samme FM-reklamer.

Desværre har SIgames aktivt bedt fan-siderne om ikke at dele reklame-pakkerne. Men det lykkes mig at anskaffe alligevel. Det er lidt træls at opleve SIgames for første gang aktivt begrænse den herlige bruger-skabte oplevelse - det er helt sikkert pga deres egen interesse imreklamekroner.

Jeg starter altid et spil i Skotland med Falkirk.
Sådan er det bare altid blevet.
Bruger ikke for meget tid på taktik, men en del på spillerindkøb.

Jeg holder meget af at spillet opfører sig realistisk, så det må helst aldrig ske at jeg vinder det skotske mesterskab. En 3 plads er det bedste indenfor den realistiske ramme.

Jeg ville kede mig hvis det at vinde blev hovedreglen og jeg totalt dominerede, så jeg laver gerne forskellige benspænd så det ikke sker.

Og så starter jeg nærmest aldrig forfra. Men spiller 20-30 år i samme spil. Det varer ofte til næste FM udgave så er klar, og så kører møllen igen.

Jeg synes meget godt om FM22
Skrevet af Slettet(131458220804)
I øvrigt hvis folk ikke kender til den, så er der en meget nem kit designer man kan lege lidt rundt med her: https://fmkitcreator.com/

Man kan designe lige det kit man har lyst til og nemt flytte det ind i spillet :)

Som noget andet: Ideer til et interessant save uden for europa? Jeg har tit forsøgt mig men det fanger mig aldrig. Måske I har nogle forslag?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af XSDU
Jeg vil helt klart anbefale Sydamerika.
Det var stærk underholdning, da vi kørte fællessavet i 21 udgaven.
Vi kom aldeles vidt omkring og førte bl.a. Indipendiente til store triumfer.

Men kan også anbefale at tage en Journeyman tur. For vi startede jo i Indien.

Nordamerika skal man dog have alvorligt styr på, før man går den vej. De er meget specielle angående regler for transfer mv. Af den grund opgav jeg selv for år tilbage.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hvad med Asien? Sydkorea har jeg prøvet lidt, men jeg har svært ved at identificere mig med spillerne da de alle hedder noget identisk. Jeg har svært ved at lære mine spillere at kende der ærligt talt haha. Kina også en mulighed men det er svært når man kun må have 3 udlændinge i truppen. Japan ville være fed men det er umuligt pt i FM.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Er Japan umuligt? Er det ikke bare et spørgsmål om at man skal ind og slette lidt ting og sager i mapperne?
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Man kan godt spille som en klub i japan, men selve "club overview" eksisterer ikke for japanske klubber af en eller anden grund. Det ødelægger for mig en del af indlevelsen. Har forsøgt at downloade nogle skins men lige lidt hjælper det.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Acebone
Nu har jeg snart fået tromlet mig igennem anden sæson i den skotske League 2 med Elgin City.

Denne gang var der ingen tvivl, og vi sikrede førstepladsen med otte runder tilbage. Fuldstændig suverænt og ubesejret. Det steg så drengene til hovedet, og de tabte den næstkommende ligakamp til min store frustration. Jeg ville gerne have taget hele sæsonen ubesejret. Men det lignede grangiveligt, at de havde tømmermænd. Meget realistisk, SI. :)

Sæsonens højdepunkt var dog ridtet i ligacuppen, hvor vi på udebane slog Hibernian ud og derefter tabte hjemme mod deres lokalrivaler Hearts på et bittert hjørnespark i fem minutters overtid. Hearts endte med at gå hele vejen i turneringen, så det kunne vi trøste os med.
Midtjylland!
Skrevet af Acebone
Nøj, takeovers er irriterende. Nu er det andet sommervindue i træk, bestyrelsen lige smider en transfer embargo i hovedet på mig. På det mest kritiske tidspunkt, hvor alle de spændende, transferfrie spillere render rundt. Jeg må ikke engang tage nogen på prøvetræning, så jeg kunne være klar, når embargoen bliver ophævet.

Og hvad er der kommet ud af det? Ingenting. Jeg har stadig de samme ejere som før. De kan aldrig få en handel på plads.
Midtjylland!
Skrevet af Summe
Ha ha ha jeg kender det. Hos Bradford PA er det supporterne der styrer klubben. Kunne ellers godt bruge en økonomisk booster. Jeg træder i vande i mit spil og forbedre mig ikke rigtigt. Nu er det 2 sæson i streg at jeg slutter uden for playoff. Sidste sæson i midten. Denne sæson 2-3 pladser bedre. Men jeg skulle jo gerne op, men har svært ved at få spillere til klubben da de næsten altid vælger at skifte til andre klubber hvis vi er flere om buddet.
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af Brumbassen
Gad vide hvorfor Summe blev banned. Det giver ingen mening når jeg ser hans indlæg.
Skrevet af Afløseren
Jeg er heller ikke sikker. Jeg tror det skyldes, at han havde en bruger i forvejen, som han havde glemt koden til og derfor oprettede en ny. Det er jo ikke tilladt at have mere end én bruger, så jeg tror bare han skal redde trådene ud med bold.dk for at komme retur.
FCN
Skrevet af Bolabrazil
Ok, så er den nye "touch" version blevet hentet på Game Pass. Af en eller anden grund, så er det kun der jeg kan købe det?
FMRTE er hentet og der skal boostes op på spillere så jeg vinder hele lortet. Det bliver så godt!
All fine for this guy, his inner beast is a Persian kitten.
Skrevet af Fodbold_fanen
Hej
Er der nogle der har erfaringer med manager fuld version på surface pro eller lignende?
Skrevet af Slettet(270750222507)
Er der andre herinde der har fået fat i Kyle Hudlin i FM22?

Efter han havde en dårlig sæson for Solihull Moors i første sæson, og jeg samtidig rykkede op med Dorking Wanderers til samme række, kunne jeg få ham på lån i min 2. sæson.

Han passer jo skønt ind i min Hoofball stil.

IRL er han angiveligt på vej til Huddersfield.
Hvilket jeg ikke håber er sandt.
Eftersom han ikke engang som sådan var fast mand i National League under Neal Ardley i år.
Håber en League One eller Two klub kommer på banen.
Gerne fra Birmingham-området, så han stadig har den tryghed i sine omgivelser, til gavn for hans fodbold-mæssige udvikling.
Ak ja. Mon ikke Hudlin var klar på at forlænge sin kontrakt med the Moors, Hvis de havde vundet den play-off finale.

Er ikke altid fan af den omskiftelige tilværelse man giver disse spillere, der laver vanvittig hurtig progression gennem non-league, for derefter at ende i en FL-klub.
For derefter at blive udlejet en masse.
Dog er der jo nogle der klarer steppet op i niveau med det samme. Som fx Charlie Austin gjorde.

Uanset: Al forhåbning om en god fremtid for Kyle Hudlin!
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold!
annonce
0