Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Frås
Afløseren:

1)

Hvis du vælger flere aktive ligaer, så er der flere hold, der er interesserede i at udfylde deres trupper. Du behøver ikke at gøre ligaerne spilbare, så vælg at vise dem i baggrunden, så det ikke gør din computer til en grøntsag.

2)

Ja, det pisser også mig af grænseløst. Det er stadig et issue i det nye. Jeg fatter ikke, hvorfor det ikke er blevet udbedret.
Knæskaller knaser kakofonisk
Skrevet af Afløseren
@ frås

Tak for input. Jeg vil helt sikkert prøve at tilføje flere ligaer til baggrunden.
Og så er jeg glad for at du også deler min frustration over trænerstaben :-)
FCN
Skrevet af NotYetUnknown
Jeg skal lige forstå det med træner staben.

Er det de computerstyrede hold i ser problemerne med eller er det jeres egne (dem er i jo selv herre over)
Skrevet af Afløseren
Det er de computerstyrede hold. Ens eget hold kan man jo sagtens styre, som du også påpeger.
FCN
Skrevet af ToonInStoke
Er det kun mig der undrer mig over effekten af shouts.

Jeg synes sku ikke de giver mening. Jeg fører f.eks. 4-0 i en kamp. Modstanderen scorer 2 hurtige mål og jeg synes det er naturligt lige at bede spillerne om at fokusere med det resultat at de alle blive sure.

Andet eksempel, jeg taber en semifinale 3-0, fører 2-0 i returkampen og er gået lidt i stå, så råber demand more, igen bliver de pisse sure.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af NotYetUnknown
Jeg har aldrig oplevet det problem, min erfaring er at de er aktive på Staff markedet og signer ligeså ofte som jeg gør, må tit overbyde i løn for at få de bedste på Fri.

Hvis jeg byder på dem med kontrakt sker det ofte at de forlænger istedet for at signe med mig.
Skrevet af Frås
Afløseren:

Godt at høre :) Transferaktiviteten i de pågældende ligaer, du vælger at køre i baggrunden, vil se en tydelig forbedring, ift. hvis du ikke vælger nogen. Det er ikke en total gamechanger i det henseende, men jeg foretrækker det fremfor slet ikke at have nogen hold interesserede i mine spillere, når jeg er et mindre hold.


NotYeyUnknown:

Det er sandt, at klubber styret af AI ofte beholder deres nuværende stab, men de udvider den aldrig. De har ofte to en til to trænere samt en fitness- og målmandstræner, men det er som regel ikke nok til at træne en trup bestående af 25 førsteholdsspillere. Det er en "immersion" ting, som er en smule enerverende for mig.
Knæskaller knaser kakofonisk
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Et gentagende problem jeg har både i Premier League, men også Superligaen er spillernes transferværdi.
Jeg er tre kampe inde i sæsonen og en spiller som Sebastian Grønning har en ca. værdi på 75 mio. kr. Marrony er et andet eksempel hans værdi er sat til 340 mio. - 520 mio. kr.
Der er for stor adspredelse på transferværdierne også, Sisto er eksempelvis sat til 5,5 mio. - 55 mio. kr.
Skrevet af Midtjylland<3
Lovede Lacazette at jeg ville købe en som kunne styrke offensiven....
Fik fat i Wirtz og Haaland, men han mener stadigvæk ikke at jeg styrkede den nok
Skrevet af _PerXX_
Er det bare mig der har været heldig, eller virker spillet forholdsvis let i denne udgave?
Jeg er startet op med Lyngby Boldklub, og smadrede fuldstændigt 1. division i første sæson med 14 point ned til Fredericia, næsten uden at lave nogen handler (Jeg kunne ikke slippe af med de spillere jeg ønskede, og økonomien var helt til rotterne - ikke mindst på grund af en fejl i databasen der giver en af mine trænere langt over 100.000kr pr uge!).
Eneste handel ind var Brice Wembangomo hvis kontrakt var udløbet i Sandefjord ved vinterpausen:
https://i.gyazo.com/a5dccb2779b87bd1bd667f26f538f9d1.png

Frederik Gytkjær lavede 38 mål og 9 assists i 36(1) kampe.
I min første sæson i superligaen er jeg lige gået ind i slutspillet. Her ligger jeg pt. nr. 2, efter FCK og foran Farum på 3. pladsen. Gytkjær har indtil videre scoret 25 og lagt op til 4 mål i 27 kampe.

Samtidigt har Leipzig solgt Yussuf Poulsen til Dortmund for 320M (385M), hvilket jeg har fået 20% af, så nu er der pludseligt plus på kontoen!

Dette er naturligvis straks blevet brugt på at jeg kan starte med at tage min første trænerlicens, samt at udvide vores Youth Recruitment - noget som jeg ellers har været ret tilfreds med indtil videre!
https://i.gyazo.com/520e5e768da2f85da695bc5a84b402a3.png

På transforsiden har jeg sluppet en masse spillere på fri transfer, og hentet tre spillere ind, også på frie transfers:

Fabio Maistro, hentet i Lazio, efter han de seneste tre sæsoner har været lånt ud til henholdsvis Salernitan, Pescara og Ascoli; https://i.gyazo.com/50e3c610430a2ecc16c94fee0e2e769e.png

Biro Biro, spiller der i FM21 var kritisk i at hjælpe mit Palermo hold op i Serie A
https://i.gyazo.com/a6d01420244410652b40db5c0017f132.png

Mikkel Desler, hentet til Danmark fra et kortvarigt ophold i Tolouse; https://i.gyazo.com/c4727002dc69759dbaaf77b33680dcc6.png

Skrevet af Mr. Juve
Tjoo. Let, eller lettere. Ved ikke om det er lettere i år. Mit første save var med Viola, hvor jeg blev 2´er i første sæson, i den efterfølgende sæson vandt jeg ligaen og kom i semifinalen i CL hvor jeg blev slået ud af LFC. 3 sæson, endte jeg med hele 107 point og finalen i championsleague, hvor jeg endnu engang tabte til Liverpool. Juventus blev 9´er, så da de tilbød mig jobbet, kunne jeg ikke lade være :D

Jeg spiller en 4-1-2-1-2 og det virker som om backs / indlæg er lidt for godt. I min første sæson lavede Biraghi 25 assists og blev solgt tilbage til Inter for 300 mill.

Jeg regner med snarligt at starte journeymann helt fra scratch, uden nogle kvalifikationer så må jeg se hvor FM tager mig hen. Journeyman er altid sjovt, kan huske det ene år hvor jeg endte med at være i Ural i en del år og året hvor jeg kvalificerede mig til europa, så tilbød Lokomotiv mig jobbet som også havde kvalificeret sig. Det accepterede jeg, hvor jeg efterfølgende hvad jeg mindes blev smidt ud af championsleague, fratrukket en masse point fordi økonomien var helt til rotterne. Ikke den bedste beslutning :D

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine &#9733; &#9733; &#9733;
Skrevet af XSDU
Jeg er vild med den form for beretninger som I kommer med fra Lyngby og Italien.
Det gør, at det kribler helt, for at få fat i spillet, og komme i gang.
Men så er der også lige en ting, som får mig til at stoppe op og tænke lidt.

Kan der være noget om det, at det er uforholdsmæssigt let, hvis man tager en ikke helt lille klub, eller direkte starter en jourrneyman?

For med al respekt for Lyngby, så er det måske nok forventeligt, at man kan storme afsted i 1.div. Men at man i 1.sæsæon i SL kan ligge så godt til?? Er det så ikke en smule for nemt?

Serie A har jeg lidt mindre viden om, men ved dog godt hvem "Viola" er.
Derfor er mit spørgsmål lidt det samme her, om ikke der burde være mere konkurrence fra en del af de andre hold, end det lyder til at være tilfældet?
Eller må jeg bare ydmygt lette på hatten og sige godt gået i al fald.

Så derfor tilbage til spørgsmålet:
Kan det være en tand for let, hvis man tager et relativt etableret hold og går i gang med?
Skal man hele vejen ned, som jeg selv overvejer igen, og starte med eksempelvis Dulwich Hamlet i Confrence South? For så at gå efter de store ører en gang i 2055?

Overvejer som sagt selv at gøre det igen, og så denne gang håbe på, at virkeligheden ikke viser sit grimme fjæs, på amme måde som sidst, så jeg blev afbrudt.
Skrevet af Slettet(491505222808)
PerX.

Har FCN trukket deres licens fra spillet, så klubben hedder Farum?
Skrevet af _PerXX_
Nej, det er en personlig navngivning ;)
Skrevet af _PerXX_
@XSDU Nu har jeg kun haft gang i det ene spil, så jeg skal ikke kunne sige at det er en generel ting.
Jeg vil dog ikke mene at Lyngbys hold på papiret er så stærkt at de bare burde smadre igennem divisionen, jeg tror ikke at det havde været samme resultat hvis computeren havde styret holdet.
Omvendt, så er det ikke fordi jeg er et taktisk geni; jeg tror ikke jeg brugte mere end 2 minutter på at klikke igennem oprettelsen af min taktik, som jeg i øvrigt ikke har ændret på, ud over nogen gange at lytte til min assistent træner om at skifte imellem positiv, normal og defensiv tankegang.
Skrevet af XSDU
Er der nogen af jer som kender siden, cdkeys.com?
Man kan nemlig få FM22 der til en skarp pris. Men måske lidt for skarp, eller er siden pålidelig?
Skrevet af Bong
Jeg købte FM21 på cdkeys.com sidste år kan jeg se. Det gik vist fint :)
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af XSDU
Med møje og besvær kom FM 22 i hus.
Straks hoppede jeg ombord og tog til det sydlige London, for atter at indtage det varme sæde hos Dulwich Hamlet.
Spændende var det at møde truppen, der var en masse nye navne siden sidst, og et enkelt der glimrede ved sit fravær: Reise Alassani, var ikke at se nogen steder.
Efter en sæson der endte med en placering som nr. 12, og alt for få mål, havde man helt enkelt ikke forlænget med ham, og han stod nu uden kontrakt.
Han var naturligvis fornærmet, og ville ikke tilbage, heller ikke under min ledelse, da han lige var blevet sparket ud af Ben Clasper, chefen for det hele.

Så skal Champion Hill Stadium gøres til et fort med udsolgt til hjemmekampene, skal der gøres noget i en fart.
Det er bare svært når budgettet siger 0 kr. og de som man kan få fat i, kræver en betaling, som jeg ikke kan få lov til at give.

Jeg har dog fået hentet lidt:
Først og fremmest en målmand. Taget i betragtning at han er 20 år og gratis, er jeg ganske tilfreds.
https://i.gyazo.com/6821ef143e8b9ee7040ab4ead682b932.png

Derudover også en ung portugisisk offensiv spiller.
Han har ikke den store afslutningskraft endnu, men tror han kan lære en del, og han er ikke helt langsom. Så måske smide ham ud på fløjene, og løbe lidt om kap?
https://i.gyazo.com/baeff76a7dee14bed286ef0e8613c340.png

Jeg får i al fald min sag for.
Der forventes at man kommer i hovedrunden i FA Cuppen, og at man havner i playoff, i Vanarama National League South. Dette som sagt, efter man afsluttede sidste sæson, som nr. 12.

Alt i alt virker det som, at det er et lidt sværere udgangspunkt end i FM 21, når man ikke lige starter et stort og kendt sted.

Men hvad siger I andre så? Har I erfaringer med at starte længere nede, og hvilke er de i så fald? Er det så svært som jeg mistænker det kan blive? Eller hvordan ser I på det?

Og kom endelig med beretninger fra jeres saves. Elsker jo den gode historie.
Den kan der jo også stadig samarbejdes om?
Skrevet af Summe
Leamington FC sæson 1 2021/2022

Jeg har valgt at tage træner tjansen i Leamington FC. Tager man ca. 120 km nord på af M40 fra London mod Birmingham, så støder man på Lemington FC. Klubben blev stiftet i 1933 og spiller på The New Windmill Ground som har plads til 2300 tilskuere hvoraf de 508 er siddepladser. Leamington FCs øgenavn er the Brakes. Hjemmebanetrøjen er Gul med sorte striber, sorte shorts og gule sokker. Der bor ca 50000 mennesker i byen og byen er kendt for deres haver og parker. Byen bliver kaldt Leam af de lokale, for byen er splittet i to dele. Den nordlige del, hvor man har de finere kvarterer, mens man i syd har mindre huse og mange studerende boende. Byen har efter sigende et meget attraktivt musikliv og vi kender jo alle gruppen Nizlopi som har ligget nr 1 på UK singles chart listen med sangen JCB-song.
Leamington FC er stiftet i 1891, seadet som nr 20 i Vanarama National League Nord. Træningsfaciliteterne er dårlige, ligesom stadionfaciliteterne. Dog spilles der på græs.

Klubbens mål er at undgå nedrykning. Jeg vil gå efter oprykning. Der vil ikke blive brugt penge på faciliteter, medmindre at klubben selv foreslår det.
I FA cuppen skal jeg nå til 4 kvalifikationsrunde.
Der vil blive spillet med 2 taktikker. Den ene er en 4-1-2-3 wide og en 4-2-3-1 begge med gegenpres.
Transferbudgettet er 0 kr. så der lige scoutes ordentligt og mange spillere vil komme til prøve træninger i klubben.
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af XSDU
Det ligner noget der kan blive en decideret fantastisk føljeton.
Men hvorfor lige dem?

New Windmill Ground?? Ring til Vestas, og hovedsponsoren må være sikret.

Jeg vil glæde mig meget, til at høre meget mere om hvordan det hele spænder af.
annonce
0