Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Summe
Ja det ved jeg. Satser sjældent på cupperne når jeg er så langt nede i rækkerne. Men her i 2 runde træk jeg Charlton (Championchip) hjemme og tænkte kan jeg slå dem og trække et af de store hold så ser det fandme godt ud for økonomien. Den plan holdt 5 min, så fik jeg rødt kort og 1 min efter scorede de til 1-0. Jeg skiftede straks 3 spillere ud for at sparre og tabte 0-5. Sådan er gamet. Nogle gange må man satse. Men jeg er godt nok begyndt at mærke mine spillere er slidte og der er kun spillet 30 kampe. Nu har jeg endeligt overtalt klubben til at finde en samarbejdsklub, hvor jeg forhåbentligt kan låne billige/gratis spillere som kan gøre en forskel. Men nu må vi se om der dukker noget op overhovedet.
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af Acebone
Jeg har også fået en samarbejdsklub. Håbede selvfølgelig på Celtic/Rangers. Men det blev Partick Thistle... De har ikke umiddelbart noget, jeg kan bruge, som de gerne vil leje ud.

Din pokalkamp lyder som et meget bekendt scenarie. Et tidligt rødt er svært at gøre så meget ved.

Er stadig oppe at køre over sejren mod Hibs. De endte som nr. 2 i Skotland sidste sæson. Foran Celtic! Og de spiller EL-gruppespil. Det er lidt absurd at have knockoutet dem som fyraftensproffer fra den fjerdebedste række.
Midtjylland!
Skrevet af Summe
Acebone - Men så kan du måske bruge spillerne. Jeg fik Blackburn. Ingen spillere gider til min klub eller også vil Blackburn have at deres spillere spiller med bedre spillere. Det er fandme nedtur. Men måske de gerne vil i næste sæson ;)

Det er da også dejligt med sådan nogle sejre. De skal nydes :)
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af Summe
Bradford Park Avenue Sæson 2 2022/2023 Vanarama National League

Sikke en sæson. Det er dog noget af det mest hæsblæsende og op og nedtursagtige jeg har prøvet i FM. Heldigvis endte det godt :)

Jeg buldrede derud af fra start af. Bookmakerne syntes ikke om mine chancer i denne division og tippede mig til at rykke ned. Syntes faktisk mit hold var meget bedre end det de kom op med. Det har man også prøvet før.
Men som sagt fik jeg en fantastisk start og lå helt i top. Da jeg så runde kamp 25 i ligaen begyndte en nedtur. Mine spillere var konstant trætte. Taktikken virkede ikke. Brugte kun en taktik ligesom i første sæson. Det virkede som om den var læst fuldstændigt. Jeg kæmpede og kæmpede og faldt længere og længere ned i rækken. Jeg røg også ud af playoff. Kæmpe krise. Med 9 kampe igen droppede jeg taktikken og lagde 3 nye. Nu skulle der laves en ny plan som skulle bruges fra start næste sæson. En start taktik jeg skulle starte kampenene med. En deff hvis jeg kom foran og en meget offensiv en hvis jeg skulle jagte mål. Det startede heller ikke godt og fik et par uafgjorte og et nederlag. Jeg syntes (som sædvanligvis) jeg var mega uheldig, ingen kendelser gik med mig og alt det der høvl når det ikke køre. I den næstesidste kamp skulle jeg møde lokalrivalerne fra Bradford City. En kamp der skulle vindes for at jeg kunne komme i play off. Jeg vandt 3-2 på et mål i overtiden. Brænder først et straffe, men scorer så på hjørne lige bagefter. Så var der kun Barnet tilbage. Jeg spillede Deff, men ja. Jeg ved ikke hvad der skete. Jeg vandt 5-4 på mål i overtiden på straffe :) For en gang skyld følte jeg mig heldig :)
Så kom playoff. Vinder 2 kampe over Yeovil og Stockport. Begge kampe er jeg rimeligt pressede, men vinder på nogle dødbolde. Ufortjent ! Rigtigt meget :) Finalen imod Wrexham var der ikke noget at rafle om. De blev kørt over med 3-0 på en fantastisk dag på Wembley foran små 39000 tilskuere.

Bare lige for at følge op på Yaya Sanogo så spillede han 44 kampe, 1 som indskifter. Han lavede 34 mål og 7 assist og spillede til et snit på 7.52.De fleste scorede han på låget, men han lavede også en del flotte scoringer fra distancen. Så nu står den på Sky Bet League 2. Kom så Blackburn. Lån mig nogle gode og gratis spillere tak :)
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af XSDU
Dulwich Hamlet er nået til starten af marts 2024.

Vi har netop været i Manchester og hente en krukke med guld.
Den indeholdt ca. 9.000.000 kr, som følge af FA Cuppens 4. runde, hvor City godt nok sendte os hjem med 0-4, men man deler jo indtægterne der.
Så nu vil jeg prøve at få udbygge Champion Hill, så vi kan vende tilbage dertil.
Entre indtægterne var i februar på ca. 10,7 Millioner kroner.
Dette skyldes krukken med guld i Manchester, men også en fin indkomst da vi runden inden måtte til Fratton Park og ca. 10.000 tilskuere, for at slå Portsmouth ud.

I ligaen er de kommet flere hængepartier til. Det skyldes en oversvømmet bane, at vi deler stadion med flere hold, at vi som sagt kom til 4. runde i FA Cuppen og ikke mindst, at vi også kom til kvartfinalen i den aldeles uvederhæftige Papa John´s Trophy.

Disse hængepartier, er vi dog ved så småt at få gjort has på.

Som det ses her på stillingen, har vi en klar fordel. Vi skal dog ikke dumme os ret meget, før det hele er væk igen.
https://i.gyazo.com/022374b51732f5290fe40dff3e6bbf00.png
Skrevet af Summe
XSDU

Sådan der. Det er jo det man går og drømmer om som lille klub :) Det er sq stærkt.
Du skal nok klare den. Krydser fingre for du napper 1 pladsen. Er ikke helt pjattet med Play off. Medmindre man spiller finalen på Wembley og vinder :)

Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af XSDU
Hvad der i den grad pisser mig af er, at ledelsen ikke vil lytte når jeg taler for enten udvidelse f eksisterende, eller et helt nyt stadion.
De taler om nervøsitet for et lavt antal tilskuere.
Så kan de jo overveje situationen i kampen mod Exeter som var et topopgør, hvor der naturligvis var udsolgt, og se hvad det gør ved deres "argument"...
Skrevet af Summe
Ja det giver ikke altid mening :)
Jeg er i starten af min 3 sæson. Fatter ikke det er så svært at købe spillere. Alle burde jo sige ja til at spille for Bradford PA i Sky Bet League 2. Jeg hører ikke rigtigt fra mine ejere. Jo der var noget om at gøre truppen professionel og det sagde jeg ja til. Det blev de glade for.

Som sæsonoptakten ser ud nu har Morecambe næste dårligste odds for at vinde ligaen med 50-1. Jeg har de dårligste odds med 450-1 :( Det bliver godt nok op af bakke :)
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af XSDU
De der odds skal du ikke lægge noget i.
Jeg mener at Southend der rykkede op sammen med os havde odds 34, mens vi havde 451.
Du skal ikke vente på at høre fra ledelsen. Men i takt med at resultaterne bliver bedre, skal du bede om mere og mere. For jo bedre du gør det, jo mere vil de holde på dig. Det kan de jo gøre ved at give dig det du vil have. Jeg er eksempelvis stille og roligt ved at opbygge en fornuftig træner licens, lige som at jeg får nyt græstæppe efter sæsonen, og også har fået forbedret trænings og ungdoms faciliteterne.

Det eneste de ikke er med på, er som sagt det stadion projekt, lige som at de heller ikke mener det er relevant at udvide søgefeltet, så jeg kan se på spillere, lidt mere eksotiske steder fra.
Det kan godt være, at en del af dem ikke kan få arbejdstilladelse, men noget må da være muligt, hvis man i al fald bare kan se sig lidt om?
Skrevet af Summe
Det ved jeg godt, men syntes godt nok at oddsene var meget sløje. Jeg købte så 2 spillere som i mine øjne forstærkede holdet en del og bum, så steg odds til 750-1 :)
Nu efter 2 kampe ( 1 uafgjort og 1 nederlag) er den i 600-1 :)

Jeg prøver også at stille lidt krav. Fik jo trumfet samarbejdsklubben igennem. Det går bare ikke skide godt med den. Enten vil spillerne ikke til min klub, de er for dårlige eller også passer de ikke ind i min taktik :)

Jeg skal lige ind og stille nogle forslag til dem.

Ellers går tiden med at lede efter spillere. Meget tid.

Nå ja Yaya Sanogo ville ikke forlænge og er smuttet på en fri.
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af Acebone
Det er bare med at trawle kontraktløse spillere igennem. Jeg har fået fisket Mohammed Sangaré fra Newcastle til Skotland. Han er A-landsholdsspiller for Liberia men har engelsk pas. Central midt, 191 cm, fremragende fysik og gode stats hele vejen rundt.

Derudover har jeg også snuppet Bjorn Hardley, som Man Utd ikke kunne bruge. Ung, hollandsk midterforsvarer, som er alt for god til min liga, og som har potentiale til toppen af skotsk fodbold. Han har settled status til 2024, så selvom han ikke står til en arbejdstilladelse i første omgang, kan man godt hente og bruge ham.

For alle i Brexit-land er i det hele taget værd at holde ekstra øje med de her "settled" spillere de første to-tre år, for det ser ud til, at AI-klubberne har det med at trække følehornene til sig, når de finder ud af, at de ikke får arbejdstilladelse. Hardley var på vej til engelsk League Two, men jeg fik ham, da de stoppede handlen!
Midtjylland!
Skrevet af XSDU
For alle i Brexit-land er i det hele taget værd at holde ekstra øje med de her "settled" spillere de første to-tre år, for det ser ud til, at AI-klubberne har det med at trække følehornene til sig, når de finder ud af, at de ikke får arbejdstilladelse. Hardley var på vej til engelsk League Two, men jeg fik ham, da de stoppede handlen!


Det må du rigtig gerne uddybe og forklare.
Hvordan kunne du få ham inkl arbejdstilladelse, modsat klubberne i leaggue 2?
Skrevet af Summe
Jeg syntes heller ikke jeg laver andet end at lede efter spiller. Mangler en høj spiller der er god på hovedet og god springkraft til angrebet. Ham kan jeg ikke finde.
Mangler lidt den samme spiller til det centrale forsvar. Jeg har problemer med hovedet spillet. Det koster dyrt på defensive dødbolde og jeg er mega ufarlig på de offensive :)
Jeg kiggede lige på Bjørn Hardley. Han er fritstillet, men alt alt for dyr til at jeg kan skrive kontrakt med ham
Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af Acebone
Det må du rigtig gerne uddybe og forklare.
Hvordan kunne du få ham inkl arbejdstilladelse, modsat klubberne i leaggue 2?


Det kan jeg som sådan heller ikke. Men han er fritaget fra at skulle bruge en arbejdstilladelse indtil 1. januar 2024. Og sådan er det for alle de spillere, der kommer fra en kontrakt med en britisk klub, hvor startdatoen på kontrakten var inden Brexit, altså 1. januar 2021.

Så en hollænder fritstillet fra en hollandsk klub kan jeg ikke få. Men en hollænder fritstillet fra en britisk klub kan jeg godt få. Når den velkendte nyhed så tikker ind, f.eks. "Hardley set to sign for Elgin City", kommer der godt nok først en nyhed om, at arbejdstilladelsen ikke er gået igennem. Men jeg kan stadig trykke confirm og hente spilleren, og han må gerne spille indtil 2024, hvilket er længe fint for mig.

Men det lader til, at AI-klubberne ikke tør løbe den risiko i samme omfang. Nu med ham Hardley var løbet sådan set kørt. Han havde afvist mig til fordel for en engelsk League Two-klub. Men så kom nyheden om, at han ikke fik arbejdstilladelse, og så annullerede den engelske klub handlen. Derefter forsøgte jeg mig igen, og denne gang bød ingen andre, så jeg fik min stjerne i svøb.

Er du i tvivl, så prøv at hente en ikke-brite ind på prøvetræning. Det er vigtigt, at han kommer fra en britisk klub. Gå så ind og kig på siden om hans informationer, hvor du kan se statsborgerskaber osv. Der kan du trykke på work permit og se, om der står "settled" indtil 2024. Gør der det, kan du snuppe ham, selvom han ikke er brite.

Er man først kommet til 2024 i sit spil, er det ikke relevant mere.
Midtjylland!
Skrevet af Acebone
Jeg kiggede lige på Bjørn Hardley. Han er fritstillet, men alt alt for dyr til at jeg kan skrive kontrakt med ham


Så længe ingen har hapset ham, er muligheden der stadig. Lad ham simre lidt og vend tilbage om en måneds tid cirka. Han kan blive nødt til at slække lidt på sine krav. :)

Jeg mener, jeg har ham på deltidskontrakt til £170 om ugen, hvilket samtlige klubber i England bør kunne matche, hvis ikke hele lønbudgettet allerede er brugt op.
Midtjylland!
Skrevet af XSDU
Jeg er desværre i sæsonafslutning 2024, så jeg må lide på den hårde måde.
Men så kan man jo måske hente en spiller og så leje ham ud så han kan få nok spilletid til arbejdstilladelsen ad den vej?
Skrevet af Zacha
Mener noget af det der giver nok point til en arbejdstilladelse er landskampe og/eller europæiske kampe - så det skal ikke være hvilken som helst klub man udlejer til.
Skrevet af XSDU
Her er igen lige reglerne for det, så du har i al fald delvist ret.
https://i.gyazo.com/76997731f7a0348b3178823e0ec47e2b.png
Skrevet af Summe
Bradford Park Avenue Sæson 2 2022/2023 Vanarama National League

Sikke en sæson. Det er dog noget af det mest kedelige jeg har været med til længe. Første del af sæsonen kæmpede jeg i nedrykningszonen. Tænkte lidt nå, men det var det. Så skiftede jeg taktik og så kørte det meget bedre og jeg røg ind og ud af oprykningsspillet, lige indtil sidste tredje del af sæsonen hvor det bare gik ned af bakke med skader, dårligt spil og håbløse præstationer både på banen og på trænerbænken. Men sæsonen sluttede midt i tabellen med en røv syg 16 plads. Jeg røg ud af 1 runde i både FA cuppen og Carobao Cuppen til hold fra samme række som mig. Meget skuffende. I Papa Johns cup blev der kun stillet med reserver og jeg røg ud efter gruppespillet.

Min topscorer var lejede Slavi Spasov som spillede 34 kampe, 12 mål og 5 assist.

Men der mangler kvalitet i hele klubben. Spillere,trænere, spejdere og sportsdirektør.

Og så mangler jeg nogle ordentlige jern som kan slå til på dødbolde.
Så nu skal der ryddes op. Alt dødvægt skal væk og så skal der nyt blod ind på alle fronter.

Heldigvis er det ikke de farvede briller som hersker her på Bold.dk ;)
Skrevet af smartin23
Efter 3 sæsoner som mestre med FCM, så rykkede jeg til Monaco, hvor jeg har været siden.
Efter at have vundet CL 26/27 & 27/28 og ligaen i 24/25 & 27/28, så blev sæson 28/29 fuldstændig vanvittig. På flere måder.

Deltagelse i Den franske Super Cup, Uefa Super Cup, CL, samt selvfølgelig cuppen og ligaen.

Samlet 43 sejre, 5 uafgjorte og 2 nederlag.

Det gav så samlet 1 trofæ - nemlig cuppen. Både den franske og europæiske Super Cup blev tabt efter straffesparkskonkurrencer. Jeg røg igennem CL gruppen med 5 sejre og 1 ligegyldig uafgjort. Desværre så trak jeg Real Madrid i første knock-out runde og tabte første kamp 2-0. Anden kampe blev vundet 1-0. Men røg ud tidligt.

I ligaen havde jeg 31-2-1 - 95 point og en målscore på 129-31.
Desværre havde PSG 31-2-0 - 98 point og en målscore på 89-9.


I nuværende sæson fortsætter PSG sin suveræne stime. Efter 16 kampe har de 15-1-0 og en målscore på 45-0! Jeg fik uafgjort 0-0 på deres hjemmebane.
De har vundet klub VM også uden at indkassere et eneste mål og de har kun lukket 1 mål ind i CL gruppespillet.

SUK

Min store stjerne Youssoufa Moukoko blev købt for 660 mio og har indtil videre scoret 140 mål i 109 ligakampe.
Han nåede i forrige sæson op på 79 mål i alt og sidste sæson var ikke langt efter.
annonce
0