Snak

Mere indhold efter annoncen
under 3 timer tilbage, det ser ikke ud til at der kommer flere nye spillere til, endnu en gang har Brøndby´s sportslige ledelse svigtet. Øv!
Selvom det er skuffende at vi ikke har fået hentet flere forstærkninger, mener jeg ikke at det er en katastrofe. Guld kan også købes for dyrt! Og en spiller som Alanzinho har sikkert ikke været mere værd end der blev budt.
Dog kunne det være sjovt at se hvilken spillere vi har prøvet at hente...
Hvis vi får solgt et par af ikke-performerne til de norsk/svenske ligaer, mener jeg egentligt også det har været et ok x-vindue.

Det er alt alt for lidt med to lejeaftaler og en degradering.
Gud skaber menneskene, men de vælger hinanden. Kom så AB! Skaf os en angriber!
Det her er kedeligt. Er der end ikke nogle tynde rygter?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
det eneste der var en der skrev i går, var at jon jönsson skulle ha været forbi brøndby. men kan ikke finde en skid om det
Supra Societatem Nemo
så, 58 minutter endnu, spænd hjelmen!
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
har hørt at ab og pb gik i seng for en time siden sker ikke mere drenge.

Nej lidt mere seriøst tror ikke på der sker mere, de er for nervøse ovnen på tidligere tiders plamacer til vi ser nogen sidste minuts panik handler i Bif forløblig.
Heller ingen rygter eller noget, det er for stille til at jeg tror på noget, så stille er der sjældent omkring brøndby hvis noget er under opsejling.

lad os håbe på en lille overraskelse. at de holder pressemøde i morgen. at de har holdt deres kort tæt i aften. også sprænger bomben i morgen.. he he
Supra Societatem Nemo
pressemøde kl 10:00 imorgen: Brøndby har lejet Bojan, Dos santos, robinho og pato og så skulle Ronaldinho også lige bruge foråret i bif til at finde formen..... :D
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
he he... der sprang bomben vidst
Supra Societatem Nemo
annonce