Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kim1a
Jeg kan godt have betænkeligheder over om det kommer til at tage forårssæsonen at få Jønsson op i gear. Han har trods alt ikke spillet bold i mere end 6 måneder.

Helt enig Halil - en form for VB er nødvendig.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Smaskir
I tror ikke de tør give blåbjerg foråret til at vise sit værd? Hvis vi stadig hænger på Gorters løn, så tror jeg ikke der er så mange flere kr. at gøre med, til at dække VB ind
Aalborg BK Liverpool FC FC Barcelona AFC Ajax Amsterdam AS Roma
Skrevet af JKo
Nu slipper man jo for løn til Wichmann og Søren Frederiksen.
Og det er vel ikke givet, at man efter den turnaround, der har været af økonomien, og de tiltrængte indtægter fra succes i suppen og Europa behøver at køre med et uændret spillerbudget.
Dermed naturligvis ikke sagt, at man skal kaste los
Bitre Nord
Skrevet af Halil
Der bør være lån til at hente en VB på lån.

Andet vil sgu være lidt fjollet.

Nu ved vi ikke, hvordan Gorter aftalen er skruet sammen, men han tilbringer forhåbentligt ikke specielt meget tid i Aalborg mere efter knæskaden. Han har formentlig bedre af at genoptræne derhjemme.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Smaskir
Med Gaardes sidste udmelding omkring lønstigninger og dermed læser jeg lønbudget i det hele taget, så tror jeg ikke der kommer flere penge i år.
Aalborg BK Liverpool FC FC Barcelona AFC Ajax Amsterdam AS Roma
Skrevet af DaveEricGrohl
Gad vide om vi får held til at gafle Kevin Mensah, har en sjælden men god fornemmelse for at han vil blive et instant hit heroppe i vores system. Men der var naturligvis også esbjerg der kæmpede med om ham.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Slettet(351856201103)
Jeg er ikke sikker på vi har ham som emne for at være helt ærlig. Han skal helt sikkert nok være en gevinst, men mon ikke man vil have den nye træner på plads inden man begynder at hente nye folk?
Mht ny træner så skulle der, ifølge debatside.dk, være pressemøde sidst på ugen, man kunne jo forestille sig der var noget omkring en ny træner der. Jeg frygter det bliver Lars Olsen, det vil være så røvsygt. Så hellere Lars Søndergaard, ja, eller faktisk alle andre.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af repos , moderator
Lars Olsen har da haft fine resultater både i Randers og OB, så helt skidt vil det da ikke være.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Men også røvsygt. Ham gider jeg ikke i superligaen igen. Giv nu Ove P et fast job i endnu en topklub, han skal nok parkere jer længere fremme end Kent magter med OB de næste 4 år.
Skrevet af repos , moderator
OB var ganske gode under Lars Olsen, og hvis man på Fyn kunne spole tiden tilbage til dengang, så ville man nok gøre det. OB var solide og svære at spille imod, og resultaterne var fine.
Det var ikke tiki-taka, men Kent var jo heller ikke just eksponent for flot fodbold, inden han kom til AaB.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Frygah2
Men var det ikke også i de glade dage i Odense hvor man kunne rende rundt med Utaka og lignende, og vel havde Suppens næststørste budget, kun overgået af FCK?

http://www.tipsbladet.dk…n-i-aadalen

Ovenstående artikel er vel noget nær den værste nedsabling af en træner der er blevet fyret i en klub, vi har set i Danmark. Det styrker ikke min tro på at Lars Olsen er manden der skal styre AaB, omend vi nok har en noget mere homogen trup, og positiv kultur.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Jeg tror nu heller ikke Lars Olsen er nogen dårlig træner, det var slet ikke min pointe, men han læner sig bare ikke rigtigt op af den profil man søger. Man vil gerne have en træner der spiller den samme form for fodbold som Kent (aggresive backs samt kanter der trækker ind i banen), og som får mest muligt ud af klubbens talenter. Der er sikkert eksempler på unge spillere der er slået igennem hos Lars Olsen, men jeg husker ham ikke som en træner der gav de unge spillere specielt mange chancer, ligesom OBs, og Randers, spillestil lå meget langt fra den spillestil man gerne vil praktisere i AaB.

EDIT: Når jeg siger samme spillestil som Kent, så er det den spillestil man gerne vil have i klubben, og ikke nødvendigvis en måde som Kent spiller helt generelt. Han har selvfølgelig også andre måder at spille på alt efter truppen.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Halil
Lars Olsen vil være en rigtig "meh" træner signing.

Da han var i Ob sidst havde de en rigtig god trup og et stort budget. Kan han omstille sig til AaBs unge trup, "mesterskabs"-spillestil og økonomi?

Det ved jeg sgu ikke.

Rutineret er han dog.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af JKo
Som jeg husker Randers og OB under Lars Olsen var det fortrinsvis fysik tilsat noget mere fysik.
Og resultaterne var mådelige de økonomiske forudsætninger taget i betragtning.
Men det er muligt, jeg husker forkert.

Søndergaard har man prøvet før, og jeg aner ikke hvordan man fra klubbens side vurderer ham.
Selv kan jeg ikke se hvorfor Troels Bech ikke skulle passe ret så godt til AaB.
Thomas Frank kunne være en fin træner til AaB, hvis han bliver fyret i Brøndby, men AaB har vel ikke tid til at vente på det.
Det er muligt, at Plankeværket bringer Ove Petersen i spil med et glimt i øjet, men jeg har faktisk mere lyst til at se ham som træner heroppe end unge Olsen.
Sammenligningerne med Kent Nielsen synes jeg ikke helt holder. Horsens spillede i mine øjne efter hånden noget ret seværdigt fodbold under Kent Nielsen, da de først havde etableret sig i superligaen. (Edit Horsens og ikke Hobro).
Bitre Nord
Skrevet af JKo
trippelpost!
Beklager!
Ny devise eller sådan noget.
Bitre Nord
Skrevet af JKo
beklager Mitch. (Omvendt kunne det være en fireårig kontrakt til Bach Bak).
Bitre Nord
Skrevet af Mitch Connor
Jeg troede lige, der var sket en vild transfer, og så er det bare triple post.

Jeg håber ikke, det bliver Søndergaard. Ulidelig person.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af The Riddler
Det har også bare af at være en vild transfer, hvis den offentliggøres en hverdag lidt i midnat ;-)

Gak-Gak er et godt eksempel på en vild transfer. Det er jo ikke for sjov, at ikast smider 430.000 lønkroner efter superstjernen hver eneste måned!
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af repos , moderator
Kent Nielsen er vel først og fremmest pragmatiker, og det er i den grad positivt ment. Han er god til at omstille sig til sit materiale, og det er kun i BIF projektet mislykkedes.

Lars Olsen gjorde det godt både i Randers og OB, men ingen tvivl om, at der var problemer i truppen i OB. Det var sikkert heller ikke det nemmeste at skulle tilfredse et ego som Djemba-Djemba, men resultaterne var da fine med to sølvmedaljer. Desuden vandt han pokalen med Randers.

Desuden kommer han jo med en frisk 1-0 sejr i Athen i bagagen, og Færøerne er begyndt at spille noget fin fodbold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ToonInStoke
Nordjyske melder nu at vi forhandler med Viborg om Kevin Mensah. Umiddelbart en spændende spiller. Vil da kalde det et fint bytte, Wichmann for Mensah.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
annonce
0